Ik kijk steeds minder TV

2.525 stemmen | Geplaatst op 18 december 2018 | Website

Eens
56,8%
Oneens
43,2%

Reacties (13)

Peritum ? 8 maanden geleden
Vanwege het pulpaanbod van de laatste jaren met daarbij de haperende en tenenkrommende vernieuwingen van Delta, met daaraan toegevoegd de misselijkmakende reclames is het niet verwonderlijk dat men besluit de tv op uit te zetten. Verder kunnen de televisiemakers niet op tegen You Tube, Netflix etc. welke nieuwere en betere films laten zien dan de jaren 70 flms en programma's die zowel de niet als wel commercïelen aanbieden. Herhaling op herhaling van programma's brengen de kijker bijna tot wanhoop. Er is gelukkig in het leven meer dan tv kijken en daar houd ik me dan maar mee bezig, en velen met mij, hoop ik.
Geel Hesje 8 maanden geleden
Ik heb niet eens meer een TV. Het is een massa hypnose apparaat in gebruik voor staats propaganda. Reclame met stukjes film er tussendoor en domme geestdodende kwisjes. Weg ermee ! En het scheelt ook nog eens een aardig zakcentje ook : Geen zoveel Watt zuipende TV meer geen kabel abo meer geen kijk-en-luistergeld meer. Alles via Internet en wat en wanneer ik het wil zien.
Kwek 8 maanden geleden
Nee, tv kijken doe ik niet meer. De goedkope troep die ze je voorschotelen en de een na de andere herhaling van films die al honderd keer eerder geweest zijn hebben mij naar Netflix gejaagd. Nieuws volg ik op internet en netflix vult de avonden.
Mr. White 8 maanden geleden
Was er maar iets op de TV. Tegenwoordig zit je meer reclame te kijken dan wat anders!
Looijaard 8 maanden geleden
Nou TV kijken is niet zo leuk meer, als er al wat is en je kijkt heb je na 15 minuten al reclame van 5 minuten en dat gaat zo heel de uitzending door. Dus …..
2stroke4me 8 maanden geleden
De kwaliteit van de programma's is er, in mijn ogen, behoorlijk op achteruit gegaan. Ben niet geïnteresseerd in reality-, kook-, BN-ers op reis programma's. Baal nog steeds enorm dat ik €111,94 aan een CI+ module en kaart en coax kabel heb uitgegeven voor een zender die er kort daarna mee stopte (Motorsport.tv) zonder aankondiging van Delta. Dus nu staat de TV zo goed als nooit meer aan. Waarom TV nog samen met internet in het pakket zit is mij een raadsel. Als ik iets interessants wil zien, zoek ik het wel op YouTube. Genoeg mensen met een klein of geen budget die daar nog echt hun best doen om iets neer te zetten (ook veel onzin natuurlijk) en je kan er met vragen en opmerkingen terecht. Of gezellig chatten tijdens een live sport evenement.
plets 8 maanden geleden
Begin met er een zender uit te gooien, scheelt een hoop geld. Laat die hinderlijke reclame weg. Zoek daarna betere programma's. Geen programma's die ons worden opgedrongen om onze denkwijze te veranderen.
jhsmd62 8 maanden geleden
Ik kijk minder reclame bedoelen ze zeker .Opnemen en doorspoelen die zooi
Fatsoen 8 maanden geleden
Begrijp die aversie tegen reclame niet, vaak het enige op t.v. dat om aan te zien is! :-)
JosephdV 8 maanden geleden
Ja, ik kijk minder TV. Je wordt bestookt met schreeuwerige reclameboodschappen die strijden om de "hersenspoelbokaal van het jaar". Daarnaast, maar dat is mijn smaak, zijn er die irritante kookprogramma's waar je mee doodgegooid wordt, en dan nog die spelletjes die allemaal op elkaar lijken. Nee, voor mij hoeft dat niet meer zo..
Ron625 8 maanden geleden
Wat een negatieve reacties, we mogen een duur kabel abonnement nemen en kunnen daardoor 24/7 alle reclames volgen. Helaas zit er soms tussen de reclames een storend stukje herhaling, maar die tijd gebruiken wij om even koffie te zetten.
FoortdR 8 maanden geleden
Ik snap de stelling niet op basis van het artikel dat er achter hangt. Want het artikel gaat feitelijk om de kijkcijfers van de NPO, en niet of er meer of minder TV wordt gekeken. Zo zou je op basis van dat artikel beter de stelling: "Ik baal van vrouwelijke comédiennes" kunnen poneren.
Aceb 8 maanden geleden
Ik kijk heel veel naar de TV, hij staat voor me, als ik op de bank zit. Maar hij staat zelden aan.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.