Nederland is aan het vertrutten

3.138 stemmen | Geplaatst op 16 december 2018 | Website

Eens
88,1%
Oneens
11,9%

Reacties (21)

wispelhuis 10 maanden geleden
Integendeel, de maatschappij verhardt juist meer en meer. Lees bijvoorbeeld de reacties op social media maar. Laat Ekdom nou gewoon eens toegeven dat z'n grap niet zo heel erg geslaagd was. Vroeger zou je het niet in je hoofd halen om met groenten te gooien, toch?
mikel66 10 maanden geleden
wispelhuis moet u even opletten,, er moet een man voor de rechter komen,aanklacht zware mishandeling en poging tot doodslag..zegt de rechter tijdens het proces mijnheer uw slachtoffer ligt nu al weken in het ziekenhuis,verkeert nog steeds in levensgevaar en u beweert dat u alleen maar met tomaten hebt gegooid..dat kan ik moeilijk geloven...zegt de man toch is het waar meneer de rechter.alleen maat met tomaten,maar ze zaten in blik dat wel...........
Fatsoen 10 maanden geleden
Ja, op sommige vlakken wel met name satire maar dat krijg je als de meerderheid van een land het verstand heeft van een garnaal.
*** B *** 10 maanden geleden
Het is overal jaren '50 normen en waarden aan het worden ... Verschrikkelijk !!!
Baltimore 10 maanden geleden
Oorzaak van wat de een vertrutting en de ander juist verharding noemt is het feit dat iedereen met een mening op social media (anoniem) een podium heeft. Talloze meningen die botsen en af en toe uit groeien tot rel of hype. Invloed/ macht van (sociale) media wordt zwaar onderschat ...
JosephdV 10 maanden geleden
Criminelen verharden terwijl justitie aan het vertrutten is. Daders worden, mede dankzij de bemoeienis van psychologen en psychiaters, met fluwelen handschoentjes aangepakt. Slachtoffers kunnen nog een paar trappen na krijgen. Aan de ene kant dus verharding, aan de andere kant verschrikkelijke vertrutting.
Joepie61 10 maanden geleden
Meneer Ekdom zou zich moeten schamen, en met hem half Nederland. We zouden een voorbeeld moeten nemen aan onze vrinden, de spanjaarden, die gewoon jaarlijks 160 ton (160.000 kilo) naar elkaar toe werpen. Wij waren, zijn en blijven het liefste jongetje van de klas... We zijn watjes geworden, waar we ooit voorop liepen. Satire kan hier niet meer bestaan, aangezien de angst regeert welke bevolkingsgroep dan ook pijn te doen en weggezet te worden als...ach ja, u weet wat ik bedoel. (vraag maar aan de eens zo dappere heer Teeuwen).
ESF 10 maanden geleden
Dat wel natuurlijk, maar waar de grootste trutte t hardste miepe krijg ie da vanzelf - J.Kooiman
Looijaard 10 maanden geleden
Inderdaad Nederland is aan het vertrutten. Kijk maar eens op het strand. 15 tot 20 jaar geleden liepen en lagen een heleboel dames topless te zonnen. Als je nu het strand oploopt zie je alleen nog dames zonnen in badpakken die dicht zijn tot boven aan hun kin. Dat is vertrutten.
h@n 10 maanden geleden
Nou, ik vind het gooien met groente door die trut ook behoorlijk truttig.
Jan met de korte achternaam 10 maanden geleden
Belachelijk gewoon dit gezeik over Gerard Ekdom. We zijn zeer zeker aan het vertrutten in Nederland. Je kan niet eens meer grapjes maken. Wat is 1 kistje oude witlof nu? In sommige culturen gooien ze met 160 ton tomaten naar elkaar toe. Heel normaal. Waar gaan we naar toe in Nederland. In zon land wil je inderdaad niet wonen. En onzin dat je niet mag gooien met eten. Als mijn brood 2 dagen oud is flikker ik het gewoon in de kliko.
wispelhuis 10 maanden geleden
En dan ook niet meer douchen, want er zijn stammen die zich nooit wassen.
Aceb 10 maanden geleden
Wat sommigen al niet verzinnen, om aandacht te krijgen. Steeds extremer en extremer, alleen voor hun populariteit of hun mening te verkondigen/ door te drammen. Ik hoop dat hij woord houd en snel emigreert !!!
Looijaard 10 maanden geleden
Degene die mij duimen naar beneden hebben gegeven die schamen zichzelf voor hun lichaam , jammer maar het is niet anders. Zowel de mannen als de vrouwen die zich schamen. Die komen nog uit het jaar anno 1500.
wispelhuis 10 maanden geleden
Looijaard is een stelling voor zichzelf begonnen. Antwoordt zelf oordeelt er op los. Komisch! :)
Looijaard 10 maanden geleden
@Wispelhuis snapt het niet helemaal volgens mij, hahaha
Aceb 10 maanden geleden
Maak je toch niet druk om duimpjes, dat is helemaal corrupt. Als je een duimpje geeft op de ip adres, dan kun je ook nog een duimpje geven op delta wifi en ook nog een op elke smartphone, die tot je beschikking is. Allemaal flauwekul dus die duimpjes. Kijk eerder eens naar www.media.tpo.nl/2018/04/05/staatsradio-dj-na-20-jaar-zakken-vullen-..... en aanschouw wat de lieverd van de stelling bij radio 10 werkelijk bedoelt met love!! (for money).
Aceb 10 maanden geleden
https://media.tpo.nl/2018/04/05/staatsradio-dj-na-20-jaar-zakken-vullen-met-subsidie-overstap-naar-radio-10-niet-voor-het-geld-hoor/
Peritum ? 10 maanden geleden
Stelling niet goed geplaatst? Moet het niet zijn ‘ Nederland is aan het ver’rutte’n ?
Harlekin 10 maanden geleden
Gaat de geschiedenis in als : ``Neo Victoriaanse tijd.``
Mister Blue 10 maanden geleden
Volgens mij is RUTTE een vermomde taliban met als hoofd kantoor Brussel
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.