Minima mogen niet de dupe worden van klimaatakkoord

3.975 stemmen | Geplaatst op 15 december 2018 | Website

Eens
90,2%
Oneens
9,8%

Reacties (20)

heidi1969 8 maanden geleden
Minima mogen zeker niet de dupe worden maar misschien is het een idee dat ieder zijn steentje bijdraagt in dat wat een gezin kan missen zodat straks niet alles op het bordje komt van de huishoudens die(net) boven de minima zitten.
Baltimore 8 maanden geleden
De grote meerderheid vindt van niet. Maar een mening is slechts een mening. Het is net als met de poll van gisteren,. Je doet er niets aan. Het wordt ons door de strot gedrukt.. schijnbaar treft het teweinig mensen. Zolang dit zo blijft zal ons bestuur in de hofstad doorgaan met het creëren van armoede.
Allem 8 maanden geleden
De minima? We worden allemaal de dupe van deze groene leugen.
Peritum ? 8 maanden geleden
' Mogen niet de dupe worden ', zijn al jaren de dupe van tal van dit soort regeltjes van Rutte en z'n vriendjes. Mensen met minimumlonen krijgen maximale prijsverhogingen door de strot geduwd door dit stelletje opvreters uit den Haag, die elke vorm van fatsoen en realiteit kwijt zijn !
dasy 8 maanden geleden
Allemaal prettige dagen toegewenst,en een [goed] begin in 2019
robvh 8 maanden geleden
Niemand moet de dupe worden van deze leugen.
savage 8 maanden geleden
"De grote groene leugen" wordt ons gewoon door het strot gedrukt door die boevenbende uit Den Haag.
Mister Blue 8 maanden geleden
Maar we worden het wel robvh , we moeten allemaal in de gele hesjes en niet 200 tot 300 man daar lachen ze om maar ja daar zijn wij het volk niet voor helaas pindakaas!!!!!!!!!
robvh 8 maanden geleden
Ik hoop dat FVD veel stemmen krijgen in maart Mister Blue dat zou al een mooi signaal zijn naar de gevestigde orde.
plets 8 maanden geleden
Klimaat akkoorden zullen moeder natuur niet weerhouden om iets aan de natuur te veranderen. We hebben hier ijstijden gekend, maar ook andere klimaten. Maar dat is in een tijdsbestek van duizenden jaren. Er kan veel geld worden ingestoken van de belastingbetaler, maar het zal weinig uithalen.
Mister Blue 8 maanden geleden
We zullen het hopen robvh , maar ik zie het somber in helaas
Harlekin 8 maanden geleden
Die zijn de eerste.
D2017 8 maanden geleden
Waarom moet een "klimaat akkoord" steeds in "geld klopperij" worden vertaald ? Wat gaat men met dat geld doen ? De "Groene Leugenaars" verrijken met hun idiote insinuaties ? Nederland als piep, piepklein landje is nog niet eens een half druppeltje op deze aardbol; dat zijn andere landen die de bol kleuren en die houden zich "nergens" aan dus hoezo klimaat akkoord ?!! De pure zottigheid ten top ! De uitkomst met dat soort van "geldklopperij" zal zich vertalen in diepe, zeer diepe armoede voor de minima die, wanneer al die idiote plannetjes van dit kabinet ten uitvoer zouden worden gebracht, met hun schamele uitkering nog niet eens in staat meer zijn om alle "vaste woonlasten" te betalen ! Met die onbenullige fooi die dit kabinet luidkeels aankondigde met een triomfantelijke vooruitgang voor alle Nederlandse inkomens is ons een fopspeen in de mond geperst die geen enkele soelaas kan bieden. Duurder wordende boodschappen, energie, waterschapslasten, gemeentelijke belastingen, wegenbelasting, vervallen aftrekposten inkomstenbelasting, water, en ga zo nog maar even door, dat gaat niet goed komen en het bedrijfsleven zullen hun extra kosten doodleuk doorberekenen aan de consument waardoor men dan nog eens dubbel wordt gepakt en net als gisteren in mijn reactie: de kruik gaat net zo lang te water tot...……………………………..
ESF 8 maanden geleden
Tuurlijk mag dat niet roepen de grootverdieners en zetten de airco nog maar ns 15 graden lager dan buiten .. waar de verwarmingsthermostaat 's winters bij geknepen Nederland op 15 graden Celsius moet vallen de airco's 's zomers niet aan te slepen. Over verkwisting gesproken, kweelende kweeperen kweken valt daar ook m.i. ook onder ;-D Geen enkele weldenkende ouder serveerde vroeger koffie aan kinderen maar als bekende televisiewouws p.de leeuw red bull op de kaart mag zetten duurt t een jaar of 25 voor er ook maar enige bedenking opduikt :-)) Mag t bij verkwistende apparatuur en de daaraan grootverdienenden misschien wat sneller aub, als er dan toch geknepen wordt?!
ESF 8 maanden geleden
En ondertussen vliegen steeds meer happy fews en andersoortig notabele feestneuzen alsmaar vaker de wereld rond om op de gewenste pot, of stoep, te kunnen kakken :-D Hoezo dweilen met de kraan open?!
gerarda215 8 maanden geleden
Peritum ? Je heb aan een klant gelijk, maar aan de andere klant zijn het veel mensen hun schuld, Ze blijven al jaren op dezelfde partijen stemmen. Ik ga altijd stemmen, maar niet op deze aasgieren van deze partijen die aan de macht zijn Vereniging Van Dieven zijn de grootste oplichters ten alle tijden. Mensen wordt eens wakker en ga niet meer stemmen op deze uitzuigers bende
Alfieman 8 maanden geleden
Gewoon een extra belasting voor de graaiers en dieven.
Jan met de korte achternaam 8 maanden geleden
Dit gaat dan maar over enkele tientjes per maand en dat is al best veel. Hoe moet het dan als iedereen van het gas af moet. Ik heb gelezen dat er in Dauwendaele in Middelburg als eerste een wijk van het gas af moet. In totaal gaat het in heel Nederland om 180 wijken die als eerste gaan. Zowel koop als huur huizen. Er werd gezegd dat de voorgevel en achtergevel vervangen moest worden door een super isolerende gevel met 3 dubbel glas, zonnepanelen en een warmtepomp. Kosten voor de woningbouw 70.000 per huis. Hoe ga je dat vertalen aan de minima die er in wonen? Het zijn sociale huurwoningen, dus die mensen hebben niet meer. Wel wil de RWS dan de kosten die je normaal in energie steekt nu daarvoor gebruiken. Dan zou je kiet kunnen spelen als het werkt.Hier nog een link over een van de wijken waar het over gaat de subsidi die is aangevraagd is 3,3 miljoen en de kosten 70.000 per huis https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/108512/Woningen-in-Middelburgse-wijk-eerder-van-het-gas
tak01 8 maanden geleden
Wie gaat betalen voor de 'Medieval Warm Period' toen het warmer was dan nu te veel auto's en fabrieken in het jaar 1000?
Mister Blue 8 maanden geleden
En dan nu het slot akkoord , het komt er op neer dat we moeten gaan overleven in plaats van leven
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.