Ik heb geen moeite met extra milieubelasting

3.759 stemmen | Geplaatst op 10 december 2018 | Website

Eens
10,5%
Oneens
89,5%

Reacties (24)

aag hage 8 maanden geleden
Het is een grote linkse leugen, om de schatkist nog meer te spekken. Kijk eens wat verder naar Nederland en zie de daadwerkelijke milieu problemen die er zijn. Bron : Caroline Power "Hoewel de foto’s zijn gemaakt in de Caribische Zee tussen de eilanden Roatan en Cayos Cochinos, is het afval volgens milieuorganisatie Blue Planet Society niet rechtstreeks in zee gedumpt. Volgens hen is het afkomstig uit de Motagua rivier in Guatemala, wat al tijden geldt als een van de meest vervuilde gebieden in de regio. Door aanhoudende regenval is het afval via het rivierwater in zee belandt. ‘Het ontbreekt in het gebied aan een goede infrastructuur en milieukennis,’ zegt Powers. ‘Veel mensen verbranden hun afval simpelweg, of gooien het in het water.’" Daar valt onze vervuiling gewoon in het niet, als je als overheid daadwerkelijk zoden aan de dijk wilt zetten, probeer dan plastic te bannen, zoals rietjes en plastic tasjes. Maar niet met alleen maar verhogingen onder mom van is goed voor milieu, nee heren graaiers overheid het is een manier op de begroting sluitend te maken. Om weer geld in te steken in onzin en geld over de balk projecten. Maar de bevolking pikt het niet langer, kijk naar de gele hesjes.
Maajesteit 8 maanden geleden
Ben het geheel eens met Aag Hage. Een verkapte belastingmaatregel om de kas te spekken is het. Het wordt tijd voor verkiezingen zodat we dit graaierskabinet kunnen uitzwaaien.
Allem 8 maanden geleden
We worden belazerd door de groene maffia. Dure maatregelen die niks helpen. De groene leugen regeert. Het wordt hoog tijd het gaat veranderen. Maar wie gaat dat doen? De belangen van windmolenfabricanten, zonnepaneelinstallateurs zijn immens. Die werken natuurlijk volop mee met maffia. Ik zie het somber in.
K. Nuks 8 maanden geleden
Wat doet Den Haag eigenlijk met al die milieubelasting vraag ik me af. De tientallen miljarden milieuheffing op elektriciteit komen hoofdzakelijk terecht bij megaconcerns in de energiesector in de vorm van subsidie. Daar draaien windmolenparken bijna letterlijk op. Het subsidiebedrag voor de brave burger die thuis ook wat wil doen is echter marginaal. Bedenk dat een Watt energie besparen, door isolatie, dubbelglas, zonneboiler, enz, efficiënter is dan één Watt extra opwekken! En de besparingskant zit voor een deel echt bij de gewone huishoudens. Klimaatverandering, het zal best maar de heffingen die Den Haag oplegt komen niet ten goede aan concrete voorzieningen. Neem de droogte van afgelopen zomer. Waren er zoetwaterbekkens aangelegd voor de boeren ondanks de 'alarmberichten' uit Den Haag voor droogte in de toekomst? Nee, hoor! Verder wordt het paard altijd achter de wagen gespannen. Die domme, onwetende milieuvervuilende burger is altijd het haasje. Maar wie verpakt nu eigenlijk alles in drie lagen plastic? De producenten met name de verpakkingsindustrie, niet de burger. Wie zorgt er voor dat dure huishoudelijke en electronisch apparatuur bijna niet te repareren is of tegen exorbitante bedragen en op de schroot beland? De industrie, niet de burger. Wie moet straks duizenden Euros zelf investeren omdat hij van het gas af moet in zijn woning? De burger. Wie moet investeren in een nieuwe auto omdat hij nergens meer heen kan wegens milieuzones? De burger. En zo kunnen we nog wel drie pagina's vullen. Laat Den Haag lekker in zijn sop gaarkoken. Daar heeft de burger niets goeds van te verwachten. Die houden de multinationals de hand boven het hoofd (SHELL, NAM) en naaien de burger. Want die heeft in onze dictatuur toch niks in te brengen behalve lege briefjes en veel belastinggeld.
Jabby 8 maanden geleden
Ik heb vanmorgen in de krant gelezen wat ze hebben bekokstoofd op die klimaatconferentie. En als er een kwart ervan in werking treedt is het over en uit voor de gewone burger. Waar moet je nog van leven? Als je bekijkt dat onze enregierekening voor driekwart uit belastingen bestaat, en wat zien er voor terug? Milieu en groen betekent alleen maar meer belastingen betalen en voor de rest niks. Ook voor mij is het de grote groene leugen wat ik trouwens al jaren roep.Misschien is Belgie wel een optie daar zijn ze nog niet zo doorgeslagen met het van het gas af enz.
savage 8 maanden geleden
Aan me hoela met die milieubelasting. Een grote leugen. We moeten weer het braafste jongentje van de klas zijn. Kost ons klauwen met geld. Kijk eens om je heen in de wereld overal een zooi met met milieu en doen er niks aan. We worden door die oplichters uit Den Haag gewoon genaaid. Nederland jat en betaalland.
mikel66 8 maanden geleden
dat vind ik zo leuk..alles is een linkse leugen..uitgevoerd door een rechts kabinet.of is de vvd links..nee nou het cda dan ook niet dat is de rechterhand van god...
J.Vet 8 maanden geleden
we moeten gewoon eens onze poot stijf houden ! , we moet hier met z'n allen tegen ingaan . maar iedereen heeft alleen maar een grote bek. en met 3 mensen die niet betalen kom je er niet . ! we moeten met z'n alle samen hier iets tegen doen ! Het land loopt al jaren over ons heen , en we laten het gewoon toe door gewoon alle bullshit te betalen ! , en dan heb ik het nog niet eens over de hoeveelheid van ons geld naar het buitenland gaat . of het geld dat vanuit de Europees uni naar Oostblok landen gaat voor zogenaamde projecten. waar nooit wat van waar is en het geld gewoon gestolen word ! kappen met dat wachtgeld voor ambtenaren die ontslagen worden of nooit iets toegevoegd hebben aan het land. sterker nog beboeten die hap. Het land regeren is een verantwoording ,geen vakantie verdomme waar je met een dikke zak geld van thuis komt ! . helemaal schijt ziek van dit land ! , we zijn zo rijk . maar we worden nog steeds al zakken stront behandeld ! , wanneer komt die basis beurs voor iedereen ! we hebben miljarden genoeg ! Net als de EU , we doen het zo goed hier zo , dus betalen wij meer dan welk ander Europees land ! , wie heeft hier de EU opgericht ! België , Nederland en Luxemburg ! en we laten ons in ons reet nemen door Duitsland en Frankrijk ! en zo kunnen we nog wel weken door gaat ! Als er een grote Rally georganiseerd word kunnen we wat met z'n alle beteken en kunnen we die bloedzuigers de nek om draaien ! wij zorgen er nu voor dat het alleen maar erger word door gewoon je mond dicht te houden en mee te doen. Dus gaan we hier wat met z'n alle aan doen , of gaan we allemaal onze bek houden en met de staart tussen de benen ons zelf als een stel belasting slaven laten behandelen !??
D2017 8 maanden geleden
Als men eens zou beginnen bij de bron: "nieuw te leveren" vliegtuigen, vrachtwagens, auto's en zo meer op waterstof en daarna de "nieuwbouw" eveneens inrichten met de schoonste energiebron ter wereld; waterstof ! Na het elektrotijdperk (in principe eveneens zeer vervuilend en gevaarlijk bij aanrijdingen en zo meer) volgt onvermijdelijk het "waterstoftijdperk" maar tja, het verdienmodel voor de grootste criminele organisaties ter wereld; de landelijke overheden, laat dat vanzelfsprekend niet toe. Het is tenenkrommend dat men het oor te luister legt bij de leugenachtige maatschappelijke mislukkelingen die hun kans grijpen om middels het milieu, hun gram te halen met veel te vaak de hoogst grootse onzin die men maar bedenken kan. Plastiek verpakkingen zijn zodanig te fabriceren dat daarvan na 2 jaar niets meer overblijft dan stof. Het recyclen van plastic afval is heden ten dage een succesvolle bezigheid gebleken. Daarnaast kan een euro maar 1 keer worden uitgegeven en is de burger niet in staat om bij een tekort een bron aan te boren om de inkomsten in balans te krijgen. Overheden hebben daar geen moeite mee want die leggen hun zogenaamde tekorten en fantasie heffingen op het bordje van de kromliggende bevolking. Nederland is een piepklein landje en heeft vaak de grootste bek en doet alsof zij de wijsheid in pacht hebben; zij doen leugenachtig zoals we reeds gewend zijn geworden, net alsof Nederland zowat het enigste land ter wereld is dat gas bezit Intussen zien we de welvaart door hun ontembare geldhonger met rasse schreden verder om zeep gaan. Het wordt tijd dat Nederland een kabinet krijgt dat zich kan bezighouden met alle lagen van de bevolking i.p.v. louter met de Multi Nationalen zoals onze minister president Pinokkio dat voorstaat...…………………...
Looijaard 8 maanden geleden
Ik ben er niet op tegen als er met het geld wat aan het milieu gedaan wordt en dat is het hem nu net, dat gebeurt niet.
Harlekin 8 maanden geleden
Als ik kijk,(in herinnering brengt), de miljarden die verspilt zijn aan mislukte I.C.T. projecten, en de overschrijdingen bij logistieke werken door de overheid, hou ik mijn hart vast , en : Maak de borst maar nat.
ESF 8 maanden geleden
Mikel66 zegt t heel juist: precies waar het zaaien van verwarring toe leidt, lachwekkende uitspraken :-D Hilariteit alom en de onmogelijkheid tot daadwerkelijke en structurele oplossingen te komen ..
ESF 8 maanden geleden
De twijfel op feestjes: is mn subsidietrekkerij t pochen waard of blijkt t de zoveelste klukkluk-pijl, met een schitterende curve in het eigen achterwerk :-))
hanshofman 8 maanden geleden
Ons volk word al jaren bedrogen en bestolen door de illuminatie onder de vlag van milieu, vrede en veiligheid... een snoepje waar de meesten zonder na te denken in happen.. Al zou men al het geld van de hele wereld er investeren het zou geen fractie schoner of veiliger worden... Het vuil zit in het hart, het denken... en daar hoor je dezelfde federaties en overheden niet over... De aarde leeg roven komt uit het hart het denken van de mens... Het land en het water vervuilen komt uit het hart en het denken van de mens... Politieke oorlog, drugsoorlog, geldoorlog, komt uit het hart, het denken van de mens... Maar wie wil daar zelf persoonlijk aan werken?? Veel mensen niet.. dan word men boos, vind men betuttelend, ouderwets, achterhaald, enz... Ok, keer dan je beurs maar leeg voor de misleide leugenaars... Maar helaas zal niets er schoner of veiliger van worden, alleen worden er hier en daar doelloos zakken gevuld waar dat niet zou moeten...
Aceb 8 maanden geleden
Het is geen wonder dat, er telkens geplukt wordt van onze veren. We lopen er zelf mee te pronken. Hoeveel miljoen voor vuurwerk, hoeveel geld voor goeden doelen (en ze krijgen al zoveel), hoeveel geld op de spaarrekeningen. Een actie op TV, en we schijten geld als stront om het dan aldus te laten verdwijnen. Dan is het toch niet verwonderlijk, dat bv. een aso kabinet er van uit gaat dat er bij de burger nog wel wat te halen valt. Helaas gooien ze het op een grote hoop, werken met gemiddelden en hebben derhalve geen oog voor de lage kant van de maatschappij. Typisch VVD. toch??? en de daarbij profiterende garenspinners en farizeeers.
Guitar_Lover 8 maanden geleden
Iedereen een hoop bla bla en als er verkiezingen komen worden dezelfde wittenboorden criminelen weer in het pluche gestempd. De laatste keer hebben wij allemaal de kans gehad om anders te stemmen maar dat is niet gedaan, en nu piepen? NL heeft nog veel te veel figuren die er goed garen bij spinnen dus er zal met nieuwe verkiezingen niets veranderen. Gooi alles nu eens plat net als in andere landen, misschien dat pinokkio en kornuiten eens goed schrikken. Nee, dat gebeurd niet, een hoop bla bla en gewoon op zijn Nederlands lekker door, slikken en daarna flink mopperen is het enige wat die Hollanders kunnen.
Aceb 8 maanden geleden
Soms komt er meer gif uit een pen, dan honderd "Gele Hesjes", op straat. Deze zijn weer na een dag verdwenen, terwijl het gif uit de pen staat waar het staat. Vandaar de macht van de Media. Zolang er bij verkiezingen, nog arrogante leiders zijn, die de mening van de kiezer aan hun laars lappen en in hun arrogantie al bij voorbaat durven te zeggen; Met die en met die doen wij geen zaken, achter geheime kamertjes onderling al dingen zitten te bekokstoven, dan maakt het volgens mij niet meer uit op wie we kiezen en uberhaubt of we wel moeten gaan kiezen. Het is te gek voor woorden en een klap in het gezicht van de kiezer, om met je smerige arrogante smoel te zeggen, met die willen we niet regeren. De grootste partij formeert, en anderen blijven met hun kont aan tafel zitten, totdat er overeenstemming is. Het is de kiezer die spreekt!!!! Anders is alles al bij voorbaat zinloos en zijn zelfs verkiezingen overbodig.
Jan met de korte achternaam 8 maanden geleden
Waarom zouden we nu weer een extra milieubelasting moeten betalen daar het gewone volk sowieso al veel meer gaat betalen om het CO2 terug te brengen. Het energie neutraal maken van de kluizen zal veel geld gaan kosten almede het overgaan op elektrisch rijden.. Dan een vliegtax waar geen kilometer minder door word gevlogen
ESF 8 maanden geleden
Wanneer je weet dat jouw retourtje Bali een jaartje niet autorijden tenietdoet hoe kun je dan nog met goed fatsoen je vakantiefoto's tonen? Door idd een jaar te fietsen ja! Maar nee, geen tijd men moet nog naar Afrika vliegen om twee weken te timmeren want Afrikanen hebben nu eenmaal geen rechterhanden .. Hoezo racistisch? Hoezo ontwikkeling? Hoezo milieubewust?
Marinus61 8 maanden geleden
Tjonge, als we hier nu al los gaan op het zittende kabinet, warvan het overgrote deel vindt dat het met spoed op moet stappen, dan hebben jullie het echt nog niet begrepen. Het eerst volgende kabinet zal dan wel een links kabinet worden als ik jullie zo hoor. Nou, dan zijn we pas echt aan de beurt. De links clubjes willen vele malen meer dan er nu wordt voorgesteld, maar dat volgen jullie natuurlijk niet zo. Je hebt het allemaal druk om iedere dag je diaree over Rutte neer te kalken. Op vele (tussentijdse) verkiezingen van de laatste maanden heeft met name Groen Links behoorlijk gewonnen. Nou ik kan je verzekeren; dan zijn we pas echt aan de beurt! Denk nog maar eens even goed na.
Allem 8 maanden geleden
Laat a.u.b. Groen Links en de partij voor de dierenliefde het niet voor het zeggen krijgen. Dan worden we echt genaaid. Dan betalen we ons regelrecht de armoede in, door al die linkse idiote plannen voor het milieu. CO2 terugdringen? Regelrecht bedrog. Dat gaat echt niet meer lukken. Stelletje linkse sukkels.
JosephdV 8 maanden geleden
Links en rechts zijn 1 pot nat, genaaid word je toch. Belachelijk die extra belasting want onder het mom van "het is goed voor het milieu" is er weer een manier gevonden om geld binnen te harken. Wat minder vliegen van klimaattop naar klimaattop zou ook al wat schelen want hier zijn minder vervuilende alternatieven voorhanden zoals videoconferencing.
hanshofman 8 maanden geleden
gelukkig ook twee nuchtere schrijvers... want het gaat niet alleen over dit kabinet maar ook over een eventueele invloed van groenlink en de dierenpartij.. dat moet je dus ook niet willen, met hun groene-euro ogen... een nog ernstiger gevaar voor Nederland.. o.a.groenlink zal de deuren van Nederland nog verder openzetten en het bedrijfsleven de das om doen... dus de werkgelegenheid.. de vervuiling zit tussen de oren die vervolgens in al onze kliko's, bermen, oppervlakte wateren en onze luchten komt.
Marginaal 8 maanden geleden
Wat kan klein Ned. doen bij zo een een wereld probleem. Zolang de wereldbevolking blijft groeien zoals het nu doet is iedere mulieu maatregel water na de zee dragen. En wij zijn de import nodig om onze economie, lees huizenprijzen, op te drijven. (Welke partij er ook aan de macht is, dit stoppen ze niet.)
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.