Dieronvriendelijke gezegden zijn ongepast

3.242 stemmen | Geplaatst op 6 december 2018 | Website

Eens
25,1%
Oneens
74,9%

Reacties (25)

Frans39 8 maanden geleden
Ik vind het mierenneukerij
Maja21 8 maanden geleden
Inderdaad mierenneukerij. Het slaat als een tang op een varken.
Baltimore 8 maanden geleden
Bullshit
Peter den Hollander 8 maanden geleden
Jaaaa goed idee, laten we de koe bij de horens vatten
wispelhuis 8 maanden geleden
Mag ik de webmaster vriendelijk verzoeken om onderwerpen voor de stelling eens uit een andere krant dan het AD te halen? Wát een onderwerpen zeg!
2stroke4me 8 maanden geleden
Nou ja zeg, zo'n gezegde doet toch geen vlieg kwaad, straks mag je ook al niet meer over koetjes en kalfjes praten.
ESF 8 maanden geleden
Natuurlijk, want 'dient ergens heel de soort vermoord - pak een spreekwoord' zoals t gezegde luidt heeft hele volksstammen reeds de kop gekost, ik wens deze Dappere Dodo dan ook veel succes maar wat moet nu de verhaaltjes uitblazen, patricia paay?
dasy 8 maanden geleden
Patricia uitblazen ???? die piest ze uit
Allem 8 maanden geleden
Wanneer stoppen we nu eens om die extremisten iedere keer een podium te geven? Zoals zwarte Pieten extremisten, zgn Dierenbeschermers, en partijen die ook meeliften op deze idioterie. Zo krijg je dat soort tegenstellingen. Ze vertegenwoordigen een te verwaarlozen percentage van de bevolking, maar ze staan wel voortdurend in de schijnwerpers. Als het kalf verdronken is, kunnen we de put niet meer dempen.
ESF 8 maanden geleden
Nog eentje dan voor je dasy: 'open deur - pas op voor de hond' Is dat dan bedreiging of laster??
Jati 8 maanden geleden
Het is ook wel erg inwisselbaar waar we wat over te zeuren hebben zeg....Is het niet het een dan zwengelen we wel het ander aan? Ik moet en zal gehoord worden? Ongeacht het onderwerp? Ik ben gewoon een opstandig persoon dus als er iets te miepen (echt heel erg vriendelijk gezegd) valt dan sta ik vooraan?? Laten we vooral een maatschappij creëren die niets, maar dan ook niets meer zegt of doet wat een ander ook maar enigszins kan grieven. Idiocratie worden we gewoon zo. En dan zal de aap uit de mouw komen om de oude koeien uit de sloot te halen. Stel over het paard getilde niksers zeg. Ga je druk maken om iets anders.
JosephdV 8 maanden geleden
Is het nu al komkommertijd???
Fatsoen 8 maanden geleden
Stuk gaat over de V.S.! Het is net zo belachelijk als straatnamen laten verdwijnen van historische figuren.
Zomervliegje 8 maanden geleden
Wat is dit, de koe bij de horens willen vatten. Uiteraard is dit de kat het spek op binden. Wat een onzin. Straks mag je niet eens meer poepen. Betuttelregering
mikel66 8 maanden geleden
vandaag in de fabeltjeskrant...bor de wolf gezocht voor verkrachting juffvrouw ooievaar...meth lab bij gebroeders bever ontmanteld..praethuis zes maanden gesloten na drugsvonst..lowieke de vos verdacht van opeten martha hamster...truus de mier rijdt met motor 200 km te hard....politie inval bij broer konijn...dr meindert het paard verkocht aan slachthuis...en tot slot ome gerrit de duif verwerkt tot duivenpastij...
Kenna 8 maanden geleden
Ik ben een natuurliefhebber en take the bull by the horns vervangen door taking the flowers by the thorns vind ik echt verschrikkelijk aanstootgevend, wat heeft die bloem ons aangedaan omdat te verdienen ; ) Wat een stelletje malloten bij elkaar zeg
K. Nuks 8 maanden geleden
Zijn er geen belangrijker items dan dit soort aperte nonsense? Dit GENEUZEL wordt gepromoot door een stelletje drammers waarvan het gen gezond verstand is vervangen door een gen dat de aandoening politieke correctheid tot absurde hoogte doet stijgen. We hadden al het gesodehannes over jodenkoeken, negerzoenen, zigeunersaus en nou dit weer????
hanshofman 8 maanden geleden
Hoe achterlijk doorgedraaid sommigen in dit land worden... Een rapper mag hier wel fuck de koning roepen en wat al niet meer en de helft van NL lacht er om... Dieren worden door sommigen verheerlijkt boven de mens... Maar veel van die zelfde mensen hoor je nooit over de 33.000 abortussen die jaarlijks in Nederland plaats vinden (ja, complete baby's tot, (u leest het goed) "26 weken" jong.... Als deze dier-extremisten nu die koe eens bij de horens zouden nemen en zich daar druk over zouden maken in dit land... FATSOEN je zegt dit stuk gaat over de VS... de hoofd sponsor van de VN waar ook de ziek makende zwartepieten discussie begon... Maar helaas zijn er hier in ons land ook een hele massa die zich mee laten slepen door dit soort lieden... Nog een fijne dag iedereen en gefeliciteerd met de sint !
wijari 8 maanden geleden
Nu dan kan je het halve woordenboek wel schrappen. Kijk eens in, Groot woordenboek hedendaags Nederlands. Van Dale. Je kunt van een kikker geen veren plukken. Elke ketter heeft zijn eigen letter.=iedereen weet een grond voor zijn afwijkende mening. ;-)
nautiek 8 maanden geleden
Hallo Wijari, Kikkers hebben geen veren,kippen wel,van een driftig mens wordt wel een s gezegd "wat is dat een driftkikker" de stelling een beetje veel flauw,zoals eerder gezegd"mierenneukerij". Een olifant in een porseleinkast, Een kat in het nauw,maakt rare sprongen, Men vecht als een leeuw,"zie het wapen van Zeeland" Stelen als een ekster,of als de raven. Als een vis op het droge, Die zwemt als een waterrat, die man,en/of vrouw,is zo geil als een beer(in) Fokken als de konijnen En toen kwam er een olifant met een lange snuit,.....en die blies het verhaaltje uit Dooooooeeeeeeiiiiiiii!
DJENNA,S 8 maanden geleden
Zolang we dieren nog levend de nek door snijden, en je er geen malle moer van mag zeggen.. en het een feest mag noemen.. Het slachtfeest, Is het makkelijke om gezegdes te mond te kunnen snoeren...
Peter den Hollander 8 maanden geleden
Zomervliegje, ik krijk er nu al krokodillentranen van haha
Shebilly 8 maanden geleden
Dan mag de gebruikersnaam van mij ook niet op deze scherm. Je kan op alles een slakje zout opleggen. Dat mag ik ook al niet zeggen. Wat een gezeik.
savage 8 maanden geleden
Hou toch een op met die achterlijke stellingen. Ga wat nuttigs doe.
Peritum ? 8 maanden geleden
Wat een spinsels worden hier naar voren gebracht door de webmaster, hier lusten de honden geen droog brood van, vat de koe bij de horens en kom niet met een stierlijk vervelend onderwerp als deze. Wij willen boter bij de vis en niet als guppies behandeld worden, anders gaan de blaffende honden bijten !
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.