Gaat u online shoppen met Black Friday?

3.010 stemmen | Geplaatst op 18 november 2018 | Website

Jazeker
6,2%
Misschien
19%
Nee
58,1%
Wat is Black Friday?
16,7%

Reacties (9)

Krotekoker 9 maanden geleden
Je wordt belazerd waar je bij staat,het is enkel ondernemer [grote] Spekken met zo genaamde prijzen die onder het prijspijl liggen
Mr. White 9 maanden geleden
Een mooi moment om als ondernemer je 'oude zooi' voor boekjaar 2018 de deur uit te werken.
Looijaard 9 maanden geleden
Het zou met black Friday goedkoop moeten zijn, hoe kom je erbij. Ze maken het eerst 20% duurder en doen er dan 10% eraf. Ga je op een andere dag er voor of er na ben je veel goedkoper uit. Net als bij karwei s zaterdag geen btw maar s maandags is het goedkoper dan s zaterdags met die zogenaamde btw korting.
Maja21 9 maanden geleden
Neehoor, waarom zou ik? Ik heb niets nodig. En ik koop liever gewoon in de winkels, niet online.
Jan met de korte achternaam 9 maanden geleden
Nee ik heb geen zin in ellenlange wachtrijen voor de kassa en letterlijke vechtpartijen om het laatste koopje. En zoals de eerdere reageerders al ondervinden word je belazerd waar je bij staat. Zo werkt dat ook bij Intertoys met de kerst en sinterklaas. Eerst gaat de prijs 20% omhoog en met de sinterklaas en kerst geven ze 10% korting. Conclusie je kan beter in de zomer kopen. En hier geld dat ook. En verder geld het voor ouwe overjarige zooi wat de deur uit moet.
D2017 9 maanden geleden
Wie prijsbewust is laat zich niet zo snel bedotten ! Veel acties die luidkeels worden aangekondigd doen vaak de wenkbrauwen behoorlijk fronsen. Soms is het menens wanneer een shop zich opheft of gaat verbouwen, dan wil men op het laatst vaak de voorraad zo snel mogelijk de winkel uit hebben en zijn er koopjes te behalen. "Black Friday" is alweer een nieuw verzinsel om de omzet een oppepper te geven, en inderdaad is het dan enigszins oppassen geblazen !
Harlekin 9 maanden geleden
Wat je niet uitgeeft heeft ook geen reden om voor krom te liggen het te verdienen.
JosephdV 9 maanden geleden
Shoppen niet, maar misschien wel winkelen.
wispelhuis 9 maanden geleden
Bij een extra opruiming zo tussendoor kun je best goed zaken doen. Even goed prijsvergelijken, maar dat doe je toch altijd al? Ik heb echt grote kortingen gezien op diverse websites.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.