Heeft u wel eens ruzie met de buren gehad?

4.382 stemmen | Geplaatst op 17 november 2018 | Website

Ja
41,3%
Nee
58,7%

Reacties (8)

K. Nuks 9 maanden geleden
De buurt werd multicultureel 'verrijkt' met potentieel nieuwe 'medelanders'. Met de 'verrijking' daalde het woongenot navenant. Het 'gesprek aangaan', aanspreken, politie, woningbouw, gemeente, allemaal geprobeerd. Resultaat? Nul, zip, nada. Eind van het liedje zijn we uit armoede maar verhuisd. En die Belgen? Je ziet hoeveel machtsmiddelen je als gewone burger echt hebt wanneer je neighbours from hell naast je hebt wonen. Politie en andere autoriteiten treden niet echt op terwijl iedereen precies weet hoe de vork in de steel zit. Alles van waarde is weerloos; je woongenot, je kinderen, je geestelijke gezondheid wanneer je zulke aso's naast je hebt wonen. En wanneer je zelf de 'handen uit de mouwen steekt' reken er maar op dat de Arm der Wet je weet te vinden....
Sjaandre 9 maanden geleden
Ja, 1 keer. Ik had een caravan gekocht en moest de vouwwagen verkopen. Netjes een advertentie gezet en een koper gevonden maar wilde hem in uitgevouwen toestand zien om deze te kunnen beoordelen. Voor ons huis lag een stuk braakliggend bouwgrond. Heb hier toen alles opgezet. Mijn buurman die hier totaal geen last van had eiste van mij dat ik dit onmiddellijk ging verwijderen omdat hij er zwaar tegen was. Dit liep helemaal uit de hand. Hij zou de politie en burgemeester bellen om zijn gelijk te kunnen halen. Gelukkig geen politie gezien maar met de buren is het nooit meer goedgekomen.
DouweTrant 9 maanden geleden
Heb geen buren meer, sinds bij mij lepra geconstateerd is. Opgelopen in een Aziatisch land.
Looijaard 9 maanden geleden
Wij maken niet snel ruzie, maar als er van die dreinende jong naast je wonen, die je bij ons in de kamer hoort "praten" en dat praten is gewoon gillen omdat ze niet normaal praten, en er wat van wordt gezegd, snappen ze er niks van want hun horen het niet. Net zoals de hond soms zit te janken/blaffen, dat kan niet volgens hun want als ze thuis komen horen ze hem niet. Nee natuurlijk niet want dan houdt hij zijn bek dicht.
Jan met de korte achternaam 9 maanden geleden
Ik heb totaal geen last van de buren. Mijn laatste vriendin had dit wel, maar die had PTSS en overal last van. Zelfs last van zichzelf. Die had altijd ruzie met de buren. Ik nooit. Ik kan best veel hebben en buren hoor je best vaak daar moet je tegen kunnen. Gewone woongeluiden als rennen op de trap en zo. Blaffende honden is wel eens lastig van 2 huizen verderop. Aan de ene kant heb ik een aardige op haar zelf aangewezen oudere dame met een beetje contact en aan de andere kant een Surinaamse vrouw met kinderen. Geen last van.
wispelhuis 9 maanden geleden
Nee, de buren wel met mij. Ik hou namelijk niet van bemoeials. Dus dan stoten ze het neusje. :)
remon1965 8 maanden geleden
@jan. heette jou vriendin toevallig g.s?
linkeloete 8 maanden geleden
Ik heb bijna een jaar ruzie gehad met de buren ,nu zijn ze eindelijk verhuisd. We hebben regelmatig de politie gebeld als hij zijn vrouw weer aan het aftuigen was . Dat ging gepaard met harde stemmen en slaan met deuren en de gehele dag grote smoelen en s,nachts ging het gewoon verder . werken wilden ze niet ,liever steun trekken . Wel alles jatten wat er te halen viel en voor de rest de hele dag bier drinken en drugs en wiet roken en s,nachts weer ruzie maken . De politie doet er helemaal niks aan en de buurt bemiddeling kon er ook niks aan doen . Op het laatst kregen we van de huur stichting een aanbod om zelf maar te verhuizen . Maar dat hebben we niet gedaan . We gaan zelf niet verhuizen door dat er van dat asociale tuig naast je woont waar de hele buurt de schurft aan heeft en het een grote rotzooi is in de tuin en door het hele huis kenstant getimmerd wordt . maar het blijkt maar weer dat hoe asocialer je bent hoe meer je beschermd wordt door politie en woonstichting. En als gewoon werkende man altijd de schuld krijgt van alles.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.