Ik geloof in UFO's

3.757 stemmen | Geplaatst op 13 november 2018 | Website

Ja
27,7%
Nee
72,3%

Reacties (14)

Napoleone 9 maanden geleden
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
peter de ruiter 9 maanden geleden
Waarom niet?? Het heelal is onmetelijk groot, zo groot dat er geen einde aan zit, en nog steeds worden er nieuwe planeten ontdekt.. Hoe arrogant kan de mensheid zijn , om maar te denken dat we het enige levende schepsel van het hele bestaan zijn.! Misschien zijn het geen groene mannetjes met ogen op een steeltje , en een ronde vliegende schotel met patrijsraampjes , maar toch.......... Er kan best wel "iets zijn", Waarom niet?
Sjaandre 9 maanden geleden
Eerst zien, dan geloven.
D2017 9 maanden geleden
In acht genomen de vertaling van het woord UFO mag ik geen nee zeggen want er zijn inderdaad regelmatig niet geïdentificeerde vliegbewegingen opgemerkt; vooral door verkeersvliegers maar of die iets van doen hebben met "buitenaardse bezoeken" valt sterk te betwijfelen; een flinke drone kan al voor tumult zorgen en is alvast moeilijk te identificeren en ook kleine sportvliegtuigjes en dergelijke worden vaak niet herkend door het ontbreken van "geldige registratietekens" en dan is dat dus in de betekenis van het woord een "UFO". Het lijkt mij ondenkbaar wanneer een buitenaardse intelligentie al in staat zou zijn de aarde te bereiken, zich niet kenbaar zou maken in de omgeving die wordt gevonden om te landen. Ook hier op onze planeet wordt continu gewerkt en onderzoek gedaan aan de mogelijkheid om andere planeten te bezoeken en wellicht daar levensvormen te kunnen vaststellen waaronder in de toekomst mogelijk zelfs intelligent leven; mits men ons voor zouden zijn en de aarde weten te bereiken, wie weet...……………………………………..
Maja21 9 maanden geleden
Inderdaad D2017. Ufo's bestaan gewoon. Zodra je iets ziet vliegen waarvan je niet weet wat het is, is het een ufo. Het is wat anders als je vraagt of je in ufo's van andere planeten gelooft.
2stroke4me 9 maanden geleden
Een UFO is een ongeïdentificeerd vliegend object, meer niet. Dat is meestal een vliegtuig die door welke reden dan ook niet geïdentificeerd is. Heeft niks met buitenaards te maken. De kans dat buitenaards intelligent leven onze planeet bezoekt of bezocht heeft is zo goed als onmogelijk. De dichtstbijzijnde ster is Proxima Centauri. De afstand tot deze ster os 4.244 lichtjaar. Dat betekent dat het licht er 4.244 jaar over gedaan heeft om ons te bereiken. Als er vanuit daar intelligent leven vandaan zou komen, zou de reis dus onmogelijk lang geduurd hebben, ook al omdat massa die snelheid niet kan halen. Op 99,9999% van de lichtsnelheid moet massa een oneindige hoeveelheid energie verbruiken. Om nog maar niet te spreken over de nachtmerrie van het navigeren of de hoeveelheid rantsoenen, medische apparatuur, reserve onderdelen, enz. Het heelal is echter zo onmetelijk groot met ontelbare planeten, dat de kans dat buitenaards leven bestaat realistisch is. Maar de natuurwetten gelden voor iedereen en alles binnen het heelal. TL;DR Het is niet aannemelijk, zonder overtuigende bewijzen is het niet rationeel om aan te nemen dat intelligent buitenaards leven onze planeet bezocht hebben.
bloem.. 9 maanden geleden
Als het heelal oneindig is,Dan is het misschien wel logisch dat wij niet de enige planeet zijn. Alleen snap ik niet dat ze niet even kennis komen maken met ons mensen..Wij mensen zijn nog niet zo ver dat we een ufo kunnen maken. En misschien kunnen ze ons dan ook even uitleggen hoe de aarde ontstaan is..
Stroo, J.L. 9 maanden geleden
Als er al ufo's of andere onverklaarbare objecten gelokaliseerd worden, dan zullen dat zeker geen belangstellende ruimtewezens zijn die interesse hebben in onze planeet. Want stel dat er ruimtewezens zijn die zo buitengewoon intelligent zouden zijn om een dergelijke afstand te overbruggen, dan zouden ze toch zeker geen interesse hebben voor onze planeet. Wij zouden gezien worden als een stelletje idioten die hun eigen leefwereld kapot maken en dood en verderf veroorzaken. En gelijk hebben ze!
wijari 9 maanden geleden
Vliegende voorwerpen? restanten van alles wat de lucht ingeschoten is.
mikel66 9 maanden geleden
in een wereld vreemde plaats als zeeland moet je wel geloven in ufo,s
Jan met de korte achternaam 9 maanden geleden
Ja ik geloof in UFO's. En misschien niet in die ronde dingen die ze wel eens afbeelden als zijn de een UFO. Een UFO is namelijk een ongeïdentificeerd vliegend object. Dus zolang men niet kan zeggen welk voorwerp het is wat door de lucht vliegt is het een UFO. Laatst was er iets van een raket afgevuurd door de NASA maar geheim gehouden. Niemand wist wat het object was. Later bleek het iets van de NASA te zijn. Tot die tijd was het een UFO. Maar aan de andere kant de ruimte is zo groot en en zijn meerdere planeten met mensen of andere wezens. Dus komen die ooit een keer aanvliegen. Het is onmogelijk dat dit de enige planeet met leven is.
Stockholm 9 maanden geleden
Zelf ben ik gek op vliegtuigen en ga zo af en toe wel eens bij Schiphol vliegtuigen spotten. Wat ik zelf een keer gezien heb was boven Souburg. In het donker zag ik een object wat bleef hangen en daarna steeg het recht omhoog tot zo'n 300 om vervolgens mijn kant op te vliegen. Boven het kanaal van Walcheren gingen er spotlichten aan aan de achterkant. Het object maakte ook geen geluid en voer ook niet de verlichting die een vliegtuig of helicopter moet voeren tijdens een vlucht. Hoewel ik de meeste vliegtuigen wel ken is het voor mij nog steeds een raadsel wat het geweest is maar als ik aan UFO's denk dan denk ik iig niet aan buitenaardse wezens. De ideale sterren die planeten huisvesten (met de juiste afstand tot de ster en de juiste omwentel snelheid en hoeveelheid water etc) staan hier simpelweg tever weg voor. Velen lichtjaren aan reistijd als het al mogelijk is om met de snelheid van het licht te reizen. Het buigen van de ruimte neemt simpelweg veels te veel energie om de reistijd te verkorten. Neemt niet weg dat er heus wel intelligent leven is buiten onze aarde. Die kansberekening is 99,999999 etc procent zeker. Het heelal is namelijk veels te groot om niet nog ergens anders een planeet te hebben met de ideale condities voor het ontstaan van leven zoals het geval is op aarde. Maar als ik dus een UFO zou zien dan denk ik eerst aan locaties zoals Area 51 in Amerika waar in het geheim veel afspeelt. Mensen die zich op dat terrein durven te begeven lopen het risico dat ze worden beschoten door bewakers. Vroeger had je bijvoorbeeld in de jaren tachtig al het eerste top secret stealthvliegtuig (de F117) die er nogal UFO achtig uitzag maar waar toen wel testvluchten mee zijn gemaakt. Daardoor is het aantal mensen die in buitenaardse aliens geloven behoorlijk toegenomen. Puur door dit soort toestellen. Mocht het toch buitenaards zijn dan lijkt het mij waarschijnlijker dat het buitenaardse drones zonder leven aan boord om kennis te vergaren over diverse sterrenstelsels. En wil je helemaal gek gaan denken. Het is bewezen dat als je maar snel genoeg door de ruimte reist dat je op den duur tijd in gaat halen. Dat is dus eigenlijk letterlijk tijdreizen op een langzame manier. Het zou dus zelfs mogelijk kunnen zijn dat wij die UFO's die ons nu bezoeken in de toekomst hebben gemaakt en door het vele snelle reizen komen ze nu in deze tijd weer terug. De tijd is hierdoor alleen teruggedraaid. We zijn dan al een stuk verder geevolueerd en zien er daarom uit als aliens maar we hebben nog steeds armen en benen ogen mond oren etc. Maar goed, dan ga je wel heel diep. :P Doen we maar niet.
Harlekin 9 maanden geleden
bloem.. als zij intelligent zo ver zijn dat ze hier kunnen komen snap ik wel waarom ze het niet doen.
Mr. White 9 maanden geleden
Daar heb ik meer geloof in dan iemand die over het water heeft gelopen in het verleden...
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.