Europese landen moeten meer bijdragen aan de NAVO

2.890 stemmen | Geplaatst op 11 november 2018 | Website

Eens
51%
Oneens
49%

Reacties (9)

peter de ruiter 11 maanden geleden
Mocht dit voorkomen dat we over 20 jaar Russische praten.....graag.. Helaas zit het nu eenmaal in de mens , vijandig te zijn tegenover zijn buren. Hoeveel oorlogen woeden er nog steeds....stelletje malloten... Leuker toch om gezellig een pilsje te drinken met een vreemde.... Maar nee hoor, de mens moet zo nodig steeds ruzie zoeken... Daarom vind ik dat wij ons moeten wapenen tegenover anderen , enkel maar ter afschrikking.. Vechten moeten we proberen te voorkomen, vandaar......
wispelhuis 11 maanden geleden
De Europese landen hebben afgesproken meer bij te dragen, dus daar heeft Trump gewoon gelijk in.
Looijaard 11 maanden geleden
Inderdaad de Europese landen moeten meer bijdragen aan de NAVO om minder afhankelijk te zijn van Amerika.
Mr. Bean 11 maanden geleden
Mrs, Bean Denk niet dat Europa hier geld voor heeft, kunnen we nog meer bijdragen voor al die landen die nu alleen maar schulden hebben, toch maar met Amerika blijven samenwerken !
hanshofman 11 maanden geleden
Amerika zit ook in de Navo en draagt zeer veel bij, dus hoezo minder afhankelijk van de USA? Mede zonder hen waren we nu nog Duits geweest sinds 1940... Het is een samenwerkings verband waar ik meer vertrouwen in heb dan in het idee van Macron en Merkel... daar moeten we nog maar even niet aan willen denken gezien het verleden en het lonken naar hun macht in de EU.
Jan met de korte achternaam 11 maanden geleden
Afspraak is afspraak. Een man een man een woord een woord. Het is vastgelegd en beloofd maar nooit nagekomen. In Brussel worden duizenden beloftes gemaakt maar niet een nagekomen. Er worden veel verdragen gesloten die IEDEREEN moet tekenen alvorens ze in werking treden, echter als 70% ze tekent is het schijnbaar ook al voldoende. Een zooitje met liegers en bedriegers. En inderdaad Rutte past daar zeer goed tussen. Hij is al kandidaat. En voor een goed leger is 5% van het bruto nationaal product zeker niet teveel gevraagd vind ik
Jacq. van Voorst tot Tegenst 11 maanden geleden
We hebben voor politie al niets over Jan. En een leger is nog veeel verder van ons bed. Nou ja, van t hemelbed der meeste politici dan toch.
wispelhuis 11 maanden geleden
Niet Duits hanshofman, maar Russisch.
remon1965 11 maanden geleden
hadden we maar russisch gelult. dan zaten we nou niet met die achterlijk merkel en macron en hun duizenden vluchtelingen opgescheept. oorlogszuchtig kutvolk die amerikanen.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.