Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik luister steeds minder naar de radio

3.906 stemmen | Geplaatst op 5 juni 2023 | Website

Ja, het wordt minder
37.5%
Nog even veel
51.4%
Juist meer!
11.1%

Reacties (35)

Politieke 10 maanden geleden
Dat ik minder radio luister komt omdat er veel te weinig 60's en 70's muziek nog wordt gedraaid! Omroep Zeeland mag blijkbaar ook geen covers meer draaien! Ik mis de instrumentale gitaar muziek vooral, Zoals Shadows, Ventures, Jumping Jewels. Terwijl daar in Scandinavië het nog heel erg populair is in de vorm van Rautalanka. Het ge boem boem muziek van Hause en Rappers hangt mij de keel uit en zomoerhits die st5eeds maar Spaans of Turks/Marrokkaans moeten klinken.
[email protected] 10 maanden geleden
Politieke. u moet eens naar Radio 10 luisteren.Naar 60-70 hits. Zijn veel oude hits .
Farmer. 10 maanden geleden
Ik luister dagelijks naar de radio en dan meestal radio 4 zowel thuis als in de auto. En in de auto via DAB heb ik nu ook Joe sixties, seventies en eighties ontdekt, Belgische zenders met veel oude hits. Af en toe afgewisseld met radio 1 voor het actuele nieuws en achtergronden, maar dat laatste is wel afhankelijk van de omroep die op dat moment zendtijd heeft.....
C.C.M 10 maanden geleden
Politieke. https://www.radiozenders.fm/ Ik stream dit met een Google Chromecast Audio naar mijn stereo installatie, ik denk dat er zo'n 60 zenders op zitten, en er zijn er nog veel meer te vinden.
Kaiser 10 maanden geleden
dankzij de bagger op TV luister ik meer radio ,zit nog wel te wachten op iemand die mij kan vertellen hoe ik dab+ kan luisteren op mijn eigen boxen
Peritum ? 10 maanden geleden
Radio, TV, joen troep, spotify, allemaal doorspekt met reclame, dus heb ik een eigen muziek bibliotheek voor mezelf samengesteld zonder deze hinderlijke schreeuwende volksverlakkers, en …. geniet van mijn favoriete muziek. Geen pulp radio, geen pulp tv en zeker geen pulp van joen troep en trawanten!
Peritum ? 10 maanden geleden
En daarbij heb ik nog een wereldontvanger met veel buitenlandse zenders zonder reclame en schreeuwende dj’s
GeelHesje 10 maanden geleden
@Kaiser: Een kabeltje van de koptelefoon uitgang van de DAB radio naar een ingang van uw stereo installatie doet wonderen. Elke electronica zaak kan u daar voor een paar eurootjes aan helpen. Ook heel handig om via uw mobiel een internet radio site via uw stereo te beluisteren.
GeelHesje 10 maanden geleden
... http://www.radcap.ru bijvoorbeeld ;-)
B Tender 10 maanden geleden
Hoewel we verleden jaar nog een nieuwe radio/cd, (incl. taperec) speler heb gekocht is de antenne nog geen enkele keer uit z'n rust getrokken. Dus....we luisteren wel naar de radio, maar niet naar de zenders. (was bij de vorige poll daarover ook al zo). Liever een cd-tje of een USB stickje. Geldt voor de auto precies hetzelfde. Vooral het USB stickje, want daar gaan zeker een paar honderd nummers op...... Nummers die we graag horen en uit eigen bron er op gezet. Helaas af en toe onderbroken door verkeersinformatie (over plekken waar we niet zijn). Gaat verder prima en dus is ook streamen aan ons niet besteed.
B Tender 10 maanden geleden
O, ja, en dan hebben we natuurlijk ook nog de muziek op de harde schijf met de computer, voorzien van boxen. Giga, giga bites aan muziek in alle soorten en maten. Leuk om af en toe DJ te spelen en muzieknummers af te spelen.... Nee, radiozenders, voor mij zingen je een toontje te laag.
Kennie-L 10 maanden geleden
Alleen vrijdagmorgens rond half acht onderweg in de auto radio1, als Kersseboom dan een vraag stelt aan iemand en die geeft zo'n goed antwoord dat vraag twee en drie ook beantwoord zijn stelt ze toch die vragen alsnog van haar lijstje, regelmatig met voorhoofd op stuur bonken en happen uit mijn stuur nemen.
jhsmd62 10 maanden geleden
Steeds minder , teveel reclame en te veel geouwehoer .
mmuller 10 maanden geleden
Inderdaad Radio is niet meer te genieten met al het slappe geouwehoer van de meeste popiejopie dj's en al de reclame... heb na de digitalisering een jack tulp kabel gekocht en van mijn laptop aangesloten op de inmiddels monologe radio sound center en kan nu via mijn boxen prima via internet naar Radio Nostalgia Nl luisteren zonder reclame en pratende stoorzenders... heb nu als ik wil de hele dag gezellige muziek uit de oude doos....
wispelhuis 10 maanden geleden
Beetje vlotte en eigentijdse muziek? Omroep Zeeland radio weet niet wat dat is, alleen maar muziek van 60 jaar oud, ABBA is vreselijk en Danny Vera, waarvan ik maar 1 nummer leuk vind.
helpleas 10 maanden geleden
Ik ben een groot liefhebber van klassieke muziek en voor mij is de keuze makkelijk. Ik luister het bijna heel de dag zacht op de acher grond onder mijn werk.
Yng 10 maanden geleden
Radio 2,4 en 5 en graag Veronica. Ook blij met spotify. Kleine (DAB+)radio in de keuken. grote speaker in de woonkamer en kleine speaker voor op vakantielocaties. Oortjes voor op de fiets en in de trein. En in de auto een prachtig geluid en vaak de radio aan. Veel goede DJ's op de zenders. Wat ik minder vind zijn meerdere DJ's tegelijk die proberen grappig te zijn dan "zap" ik door.
C.C.M 10 maanden geleden
wispelhuis. Omroep Zeeland heeft volgens mij totaal niets met Zeelandnet te maken, dat is iets heel anders hoor.
Frank2 10 maanden geleden
Aangezien wij toch voor 80% op Belgie gericht zijn luisteren wij bijna altijd naar de Vlaamse Radio2. Soms ook wel naar BNR om wat meer achtergrondinformatie te verkrijgen over allerlei onderwerpen.
wouter6 10 maanden geleden
Lang leve Spotify! Thuis of in de auto, op het werk of op vakantie, ik luister overal en wanneer ik wil naar de muziek die ik graag hoor :)
wispelhuis 10 maanden geleden
C.C.M : Waar heeft u het over?
C.C.M 10 maanden geleden
wispelhuis. U suggereert dat Omroep Zeeland en Zeelandnet hetzelfde zijn. Snappie?
wispelhuis 10 maanden geleden
Dat lees ik nergens?
americanGirl2017 10 maanden geleden
ik luister alltijd Juke online en spotify en soms gewoon de radio skyradio ik hou van muziek ik heb elke dag muziek op en ook heel de dag muziek is leven zonder muziek is saai leven
Politieke 10 maanden geleden
Nog een goedse tip bijna elke donderdag via internetradio van 20.00-22.00 uur RTV-Katwijk met Dick Zuydwijck .
B Tender 10 maanden geleden
Probeer eens " I see the rain " van Marmalade of probeer een CD van "Enya" eens of van "Loreena mckennitt". Ben benieuwd, of ze die op de radiozenders draaien.
C.C.M 10 maanden geleden
B Tender.https://www.radiozenders.fm/arrow-classic-rock
Zeeuwleeuw 10 maanden geleden
Ooit was Hilversum 4 de klassieke kwaliteitszender. In de loop der tientallen jaren heeft men dit steeds meer veranderd in een zender waar vooral vreselijk veel gekletst wordt, allerlei onzinnige belspelletjes ingevoerd zijn, alles en iedereen "geïnterviewd" wordt en de "klassieke dj's" vooral zichzelf interessant vinden en graag zichzelf horen. Er zijn op zaterdag- en zondagmiddag en soms 's avonds nog wel mooie concerten te beluisteren, maar het meeste daar buitenom is vreselijk. Dus nee, ik luister er weinig meer naar en alleen heel selectief wanneer ik weet dat er muziek is en geen eindeloos gewouwel.
jgth 10 maanden geleden
Wel wat je ook aanzet het is allemaal negatief nieuws
Borduurnaald 10 maanden geleden
Ik luister nooit naar de radio.
Mieppio 10 maanden geleden
moeten we nog lang deze onzin lezen
Howy Cues 10 maanden geleden
Als je alleen maar een reactie geeft om onzin te kunnen zeggen, behoor je tot die oneindige groep mensen in deze wereld die niets anders dan onzin zegt.
Hillebregt 10 maanden geleden
Mijn vrouw en ik zijn doof, dus we hebben niks met die onzin ....
wispelhuis 10 maanden geleden
Klopt, en als je iets beweert over suggereren en je zit er naast mag je best sorry zeggen..
peter Arnolds 10 maanden geleden
Ik mag graag muziek uit de jaren 30/40 horen of een goed stukje acordeon , voor de rest is er teveel rommel dus radio luisteren is er hier niet bij.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.