Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Max Verstappen wordt opnieuw wereldkampioen Formule 1

3.355 stemmen | Geplaatst op 27 mei 2023 | Website

Ja
83.9%
Nee
16.1%

Reacties (28)

wispelhuis 10 maanden geleden
Even in m'n glazen bol kijken...
jansplinter 10 maanden geleden
Alleen als de andere deelnemers het minder goed doen dan hij.
BaGj 10 maanden geleden
Ik denk het wel. En nu ook nog pole in Monaco, het kan bijna niet meer mis..........
dutchy71 10 maanden geleden
Hij is ook de beste van allemaal wie moet hem tegenhouden, alleen veel pech of iets anders moet hem tegenhouden, Maar als alles normaal loopt is hij niet te kloppen.
jhsmd62 10 maanden geleden
Zonder door de oranje bril te kijken ,Ik ga er wel van uit want hij is een goede coureur .Je ziet het verschil echt wel op de baan .Je moet er uiteraard wel interesse voor hebben anders kan je beter maar geen commentaar geven .
Emmetje 10 maanden geleden
Deze stelling is toch te zot voor woorden en heel gemakzuchtig, bah. Wacht eerst het seizoen eens af en plaats evt. een dergelijke stelling als er nog 1 -2 of 3 races te gaan zijn. Dat Max favoriet is voor dit kampioenschap staat echter wel als een paal boven water. Er kan nog zoveel gebeuren.............................
Howy Cues 10 maanden geleden
Eerlijk gezegd zou 't tegenvallen als hij het niet wordt. De favorietenrol is op zijn lijf geschreven. Maar, en er is een maar, je kunt alleen kampioen worden als alles mee zit, want er zijn allerlei zaken waar je geen of weinig invloed op hebt.
Rippertje 10 maanden geleden
Volledig onbezonnen sport , een paar lompe pubers die rondjes rijden , de Nederlandse regering heeft de mond vol van stikstof maar omdat er een criminele prinsje het leuk vindt gaat het allemaal door (lees Zandvoort )
Karel33 10 maanden geleden
Iemand die red bull promoot deugd niet--red bull is een gevaalijk drankje. En dat rondrazende zwaar vervuilende circus zou verboden moeten worden. Als boeren zwaar moeten boeten voor hun stikstof uitstoot, dan ook da race gedoe.
Getver 10 maanden geleden
Rippertje en Karel33 hebben gelijk, auto 'sport' is geen echte sport, iedere boerenpiemel kan 't leren, maar wel onnodig, sterk milieuvervuilend en nutteloze, overlast veroorzakende bezigheid.
ierist 10 maanden geleden
Mensen die zeggen dat het geen echte sport weten niet over wat ze het hebben. Er komen enorm veel krachten op het lichaam van eenn coureur. En ze moeten de hele race enorm gefocust zijn, wat het ook mentaal enorm zwaar maakt. Daarnaast worden nieuwe technologieën uit de f1 vaak later ook toegepast in de auto industrie.
ierist 10 maanden geleden
En om even op de stelling in te gaan: ik kan geen toekomst voorspellen, dus ik zou het niet weten. Maar ik hoop wel enorm dat hij het weer wordt.
Pretorius 10 maanden geleden
@Getver. Ik denk dat voetballen vervuilender is als de F1. Iedere week gaanvele honderdduizenden met wat voor vervoer dan ook naar een spelletje kijken. En er is een grote politie macht nodig die de belastingbetaler mag betalen nodig. Vecht en steek incidenten enz. Nee hoor dan maar 1 x per jaar F1 inde duinen kijken.
Howy Cues 10 maanden geleden
@Getver, over zelfkennis gesproken: "Elke boerenpiemel kan 't leren". Nou, nou, wat een gewaagde uitspraak. Je speelt tenminste geen verstoppertje met jouw talent.
Karel33 10 maanden geleden
Over sport gesproken: Sport bestaat al lang niet meer--het gaat alleen nog over het grote geld. Zwaar overbetaalde figuren--velen weten niets van fair play--en zijn zwaar overhet paard getilde arrogante ventjes. Daarom kijk ik niet meer naar "sport" EN: Bij deze ventileerde ik mijn mening.
Pretorius 10 maanden geleden
@Karel33. Sport is een ruim begrip. vissport, damsport,schaaksport enz. In mijn geval de vliegersport [ kite] . Ik ben onbetaald, maar veel mensen kijken graag naar deze sport.
BigF666 10 maanden geleden
geachte azijnpissers, wisten jullie dat heel veel technische snufjes in jullie hedendaagse auto, voort komen uit de formule 1 ?
Mieppio 10 maanden geleden
volgens mij wordt hij 18 x wereldkampioen, ik ben nummer 18 die reageert
Mosk 10 maanden geleden
het intreseert me weinig wat schiet ik ermee op
wispelhuis 10 maanden geleden
Seks in de duinen is ook sport.
Mieppio 10 maanden geleden
staat er weer al 2 dagen komt er nog wat anders of is die dikke duim leeg gezogen
Mieppio 10 maanden geleden
Heb nog ff een vraagje: Wispelhuis was jij dat vorige week die zoveel leven maakte in de duinen ???
Borduurnaald 10 maanden geleden
Is er nu echt niks anders als deze onzinnege stellingen.
wispelhuis 10 maanden geleden
Sorry Mieppio, maar ik kom nooit in Oranjezon. :) https://www.pzc.nl/veere/seksverbod-in-de-duinen-van-oranjezon-paviljoenhouders-verbaasd-wij-horen-geen-klachten~a17dc4f8/
Mieppio 10 maanden geleden
volgens mij zijn ze in saap gevallen die de stellingen verzinnen, dus nu dromen wat de volgende stelling wordt.
volijke 10 maanden geleden
zzzzz zzzzz zzzzz
jansplinter 10 maanden geleden
Als deze stelling nog langer blijft staan to einde F1 seizoen komt het juiste antwoord vanzelf.
havma 10 maanden geleden
Verzin je eigen stelling, kijken wat er gebeurt !
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.