Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Strengere regels voor onveilige producten van buiten de EU

2.616 stemmen | Geplaatst op 26 mei 2023 | Website

Hard nodig!
82.3%
Het gaat nu goed zo
8.3%
Nergens goed voor!
9.4%

Reacties (39)

B Tender 10 maanden geleden
Stinkt meer naar protectionisme, dan naar veiligheid.
GeelHesje 10 maanden geleden
Voor uw eigen veiligheid ... Vergeet het! Dit is het zoveelste nekschot dat de zelfmoord plegende EU de economie van de EU aan gaat doen. En u en ik gaan de prijs betalen. #alles naar de klote!!!
Karel33 10 maanden geleden
Onzin. Het gaat er om China te treffen, onder aanvoering van de USA Tiktok--Huawei Balonnen boven de USA enz enz--panische angst EN een hype voor Chinese spionage. Lauter angst van de USA door China overvleugeld te worden wat in veel gevallen al zo is. En Europa doet wat de USA zegt.
GeelHesje 10 maanden geleden
@Karel33: China gaan ze er niet mee treffen hoor. Net zoals bij hun "sanctie's tegen Rusland" gaat het alleen maar ten koste van de EU burgers. Met opzet en voorbedachte rade en geheel volgens plan.
Frans39 10 maanden geleden
Om er een mening over te kunnen vormen, zou ik moeten weten hoe streng die normen nu zijn.
Pretorius 10 maanden geleden
Enorm veel van de electronica wat buiten de EEG komt is gewoon zooi. Ik ga voor made in de EEG. Kijk maar eens op de westerschelde naar de mammoetschepen die al die zooi komen brengen, het is toch om te huilen.
Emmetje 10 maanden geleden
Ben er ook wel blij mee dat ook de giftige groenten en fruit uit verweggistan aan banden wordt gelegd. Ik heb geen behoefte om spruitjes te eten in de zomer en sla, aardbeien of bessen in de winter.
Karel33 10 maanden geleden
GeelHesje--klopt! De santies die europa in navolging van de USA aan rusland heeft opgelegd hebben gewerkt als een boemerang waarvan de burgerts--zoals altijd--de dupe zijn. Putin: Jullie leggen mij sancties op? Prima, dan draai ik de gaskraan dicht. En over een paar jaar gaat Europa weer zaken doen met de o zo verderfelijke Russen. Mijn vader zei het al: "Po.litiek? EEN vuile verradersbende"
Karel33 10 maanden geleden
Pretorius: Een paar jaar na w.war 2 was de rommel uit Japan spotgoedkoop en waardeloos. Hetzelfde doe China nu, maar over pak weg 10 jaar verkopen ze betrouwbare producten. De usa weet dat en is daarom bezig China van alles te beschuldigen uit angst nog verder overvleugeld te worden,
wispelhuis 10 maanden geleden
Strengere regels voor alle onveilige producten.
Pretorius 10 maanden geleden
Karel33. Geen appels met peren vergelijken. Japan en China zijn 2 heel verschillende landen. Zolang als er mensen zijn die deze zooi kopen zal China zooi blijven leveren. Bij Japan was dit niet het geval.
velder 10 maanden geleden
Tja ik zie het probleem niet zo. Spullen die van buiten komen moeten vanaf nu aan dezelfde normen voldoen als spullen die hier verkocht worden. Ook wordt er geëist dat hetzelfde consumentenrecht gaat gelden. Dat is toch niet gek?
B Tender 10 maanden geleden
Het meeste van die "verderfelijke" elektronica, komt uit lagere loon landen. Heel veel uit China. Dit wordt door westerse fabrieken massaal gebruikt in de productie van hun eindproduct. (kijk maar eens naar "made in China" ). Dus als westerse bedrijven er dankbaar gebruik van maken, dan zou het goed zijn? Maar als de consument rechtstreeks uit China kan kopen, dan zou het onveilig zijn???.... Nee, nogmaals gewoon pure protectionisme. Het wordt de consument weer niet gegund, om wat geld over te houden.
fiat124sport 10 maanden geleden
schande weer dingen die duurder gaan worden. tot slot stop klimaat en stikstofonzin stop groene schone schijn en alles maar duurder worden energietransitie/ verduurzaming-kan dat woord niet meer horen voor 130 stem ze weg
GeelHesje 10 maanden geleden
@Karel33: De EU heeft de gaskraan dicht gedraaid. Niet Rusland.
Domoor 10 maanden geleden
Strengere regels voor de import onveilige mensen zou beter zijn.
Leo Vlaar 10 maanden geleden
Niet alleen Strengere regels voor onveilige producten van buiten de EU maar ook om de grote tsunami massa immigratie van Gelukszoekers uit Afrika , Azië , het Midden-Oosten zo onaantrekkelijk mogelijk te maken . Deze doorkruisen nu nog heel wat EU landen om daarna uiteindelijk in Ter Apel asiel aan te gaan vragen wat zij van NL verwachten : ' Eten , huis, auto's... Alles ! 'groepjes illegale maken ons land met de dag onveiliger . u kinderen of kleinkinderen kunnen geen woonruimte vinden omdat status en vergunninghouders bij alle woningbouwverenigingen voorrang krijgen in te toewijzingsprocedure , laten dan heel hun familie overkomen. Vladimir Poetin heeft er alle voordeel bij dat heel de EU onder de voet gelopen wordt door miljoenen illegale immigranten , gelukszoekers zo blijft er minder geld over voor de aankoop van oorlogstuig , Tanks ,vliegtuigen https://www.youtube.com/watch?v=X1jDaR4cXWY
Kaiser 10 maanden geleden
Leo Vlaar , blijf wel bij het onderwerp !! dat u iets tegen buitenlanders heeft weten we nu wel .
velder 10 maanden geleden
Het is werkelijk bij iedere stelling dat er wordt afgegeven op asielzoekers/migranten. Ik word daar een beetje moe van. Ja, ik weet het, ik hoef niet persé aan deze discussies mee te doen............
B Tender 10 maanden geleden
Inderdaad, hebben asielzoekers niets te maken met de stelling van vandaag. Maar het is wel frappant, dat de EU zo snel op een lijn zit met z'n besluit over de "veiligheid" van producten rechtstreeks uit China, (en voor de vorm ook uit de VS), maar dat diezelfde EU, maar geen daadkrachtig besluit kan nemen over asielzoekers, die infiltreren en infiltreren en blijven infiltreren, die inmiddels de veiligheid van heel onze maatschappij op het spel zetten en tot groot genoegen van alles wat niet westers is onze economie en maatschappij ondermijnen......Ik kan me dan niet aan de indruk onttrekken, dan dat dit geheel deel uitmaakt van maar een doel.....nl de westerse economie en maatschappij ten onder te brengen. Wie het niet ziet....EU...is ziende blind, evenals de collaborateurs in deze........
B Tender 10 maanden geleden
Het is te gek voor woorden, dat het woord emigreren niet meer bestaat...Tegenwoordig....Je gaat gewoon en gaat niet meer terug..... Hoe bestaat het !!!!
velder 10 maanden geleden
@B tender. Dat is de essentie van emigreren. Je biezen pakken en in een ander land gaan wonen. Ga je weer terug dan is het remigreren. Verplaatsen an sich is migreren. Maar ook nu weer niets met de stelling te maken.
C.J. de Loof 10 maanden geleden
De mensen die hier invullen ja hard nodig zijn waarschijnlijk dezelfde mensen die dachten dat "het vaccin" hard nodig was, we worden belazerd!
funnyric 10 maanden geleden
Kunnen we tegenwoordig zelf niet meer denken of iets wel of niet goed is. Misschien je gezond verstand gebruiken en zelf beslissen inplaats van alles maar laten beslissen door de EU.
dutchy71 10 maanden geleden
Onveilig beleid, Daar begint het mee en niet anders.
Pindakaas1983 10 maanden geleden
als ik het artikel zo lees komt het er op neer dat je straks geen goedkope spullen meer uit China kan kopen. voorbeeld bouten voor de motor in Nederland 16 euro voor 5 stuks besteld uit China voor 4 euro. Weer iets dat Europa doet dat de kleine man naait
volijke 10 maanden geleden
OOK dit verhaal gaat over een produkt van buiten de EU!!!!Onze dochter van inmiddels 14 jaar oud kreeg in 1 jaar tijd 3 verzoeken van het RIVM zich dringend te laten vaccineren tegen het HPV. Nu ben ik medisch geschoold en weet ook van mijn huisarts dat er in o.a Denemarken en Japan én in Nederland veel meisjes reageerden met bijwerkingen na deze vacciantie. Zie hier één van de inmiddels vele artikels die kritisch zijn t.o.v de HPV vaccin. Dr. R. Carley benadrukt: “We gaan een enorme toename zien in onvruchtbaarheid en baarmoederhalskanker.” En: “Deze HPV-vaccins veranderen de menselijke genetische structuur.” Behalve een gevaarlijke hoeveelheid van de neurotoxische stof aluminium, bevatten beide HPV-vaccins ook andere substanties die absoluut niet in het lichaam of de bloedstroom thuishoren. Zoals de vreemde eiwitten, afkomstig van het kweekmedium van de virusgelijkende partikels (VLPs) – bij Gardasil gisteiwitten, bij Cervarix eiwitrestanten van insectencellen. Deze kunnen in het lichaam op korte termijn een anafylactische shockveroorzaken, en op de langere termijn uiteenlopende auto-immuunreacties. In de landen waar al eerder met HPV-vaccinaties werd begonnen, hebben vele, zeer ernstige negatieve effecten plaatsgevonden. Dat geldt zowel voor Gardasil (in Amerika, Australië, Denemarken, Japan en bijvoorbeeld Spanje), als voor Cervarix (Groot-Brittannië). Een document van de Food and Drug Administration (FDA, lijkt op ‘ons' RIVM) meldt dat sinds de invoering van het vaccin in Amerika in juni 2006, Gardasil gemiddeld één dode per maand heeft opgeleverd… naast allerlei andere ernstige gevolgen, zoals de verlammingsziekte Guillain-Barré, een polioachtig verschijnsel, ook voorkomend na toediening van andere vaccins. (Controversial HPV Vaccine Causing One Death Per Month: FDA Report. Melding tot januari 2008 van 140 ‘serieuze' negatieve reacties, waaronder 27 ‘levensbedreigende' gevallen, 10 spontane abortussen, en 6 gevallen van de slopende verlammingsziekte Guillain-Barré Syndroom. Ongelofelijk dat, zoals mijn huisarts ook aangeeft, het RIVM er nog steeds op hamert dat er gevaccineerd moet worden bij deze jonge meiden met deze Amerikaanse vaccins van o.a Merck en GSK. Dus.....onveilig produkt van buiten de EU!!!
velder 10 maanden geleden
@vrolijke. koekoek! Lekker on topic
Howy Cues 10 maanden geleden
Emigreren? Tja, als het gras groener is dan 'home sweet home'. Doorgaans is het aantal Nederlanders dat vertrekt groter dan het aantal dat weer terugkeert. In sommige perioden is het vertrekoverschot groter dan in andere. In 2022 vertrokken per saldo 11 136 mensen met een Nederlandse achtergrond en 5 897 personen met een tweede generatie migratieachtergrond. Waarom gaan steeds meer Nederlanders emigreren? Nederlanders zijn op zoek naar een betere levenskwaliteit, naar rust, meer ruimte, een natuurlijke leefomgeving en minder stress en hectiek. De populairste bestemmingslanden van Nederlanders zijn al jarenlang dezelfde: België en Duitsland voeren de lijst aan, gevolgd door Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika. Andere populaire bestemmingslanden zijn Frankrijk, Australië en Turkije. Tis wah, pikken als die Nederlandse gelukzoekers de baantjes in van de Belgen, Duitsers, Turken en andere bezorgde en hardwerkende inwoners van bevriende naties. Ongekend, emigreren bestaat nog écht!
volijke 10 maanden geleden
@velder, het is voor het eerst dat ik reageer op een reactie. Lezen velder, LEZEN!
Nooit meer! 10 maanden geleden
Beste mensen Duitsland is naar de kloten! Geen kernenergie geen gas…. Nederland zal snel volgen! ze wiLde Rusland naar de klote helpen en karma is een bitch! Binnenkort heel Europa naar de klote, maar voor de great Reset is dit juist de bedoeling…..be happy met totaal niets! Ik heb niet eens medelijden met de mens, jullie verdienen het…… toedeloe
Nooit meer! 10 maanden geleden
Binnenkort een creditscore, hoeveel water verbruik je, hoeveel electriciteit verbruik je….. Ga je er over wordt je geblokt of kan je niets meer gebruiken! Dat heet fascisme, zelfs je bank account zal geblokt worden…..ow en het belangrijkste neem je die grafprik niet zal niets kunnen kopen…. Al wakker stumpers?
Nooit meer! 10 maanden geleden
Voor de minners in mijn wijk van iets meer dan 200 huizen 12 doden ja is normaal toch? Ik werk daar al 20 jaar en heb dit nog nooit gezien. Er is genocide gaande en nog ontkennen jullie het…. Volgende keer zijn je het zelf!
Nooit meer! 10 maanden geleden
Voor al die pro prikkers de volgende keer ben je gewoon dood! Er is turbo kanker dat betekent dat je binnen 3 maanden dood bent! Ik heb vele zien sterven van turbo kanker, hersenbloeding of een hartstilstand…. Gewoon de regering geloven dat ze het goed met je hebben. Ik ben eigenlijk benieuwd waarneer ik wordt opgepakt voor desinformatie… de nazies waren er goed in en zijn nooit verdwenen!
C.J. de Loof 10 maanden geleden
@Nooit meer klopt allemaal hoor en de groep die het (eindelijk) gaat inzien wordt gelukkig groter, maar het overgrote deel zijn malloten die klakkeloos als geloven wat ze op tv zien, ze maken zich druk om de zielige beestjes die geen stem hebben, of het enorme CO2 probleem wat niet bestaat klimaatdrammers die denken dat wij schuldig zijn aan klimaatverandering en iedere keer roepen "zie je wel" als het een keer erg droog is of heel veel regent. Alles maar dan ook alles wat de zo genaamde Wappies verkondigden komt uit maar ze blijven met oogkleppen op lopen.
W.Melger 10 maanden geleden
@Nooit meer, helemaal met jou eens.
Nooit meer! 10 maanden geleden
In Engeland sterven er 10.000 per week dat is normaal toch! Ik zeg tegen elk mens neem die grafprik niet want het is een grafprik!
Nooit meer! 10 maanden geleden
Ow en ZeelandNet ik ga mij tv opzeggen, krijg de tering maar ben weg van deZe si
Kaiser 10 maanden geleden
nooit meer ? pas uit de inrichting ? toch niet voor altijd ?
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.