Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Britse man die al 15 jaar met ziekteverlof is klaagt werkgever aan omdat hij geen loonverhoging krijgt

4.783 stemmen | Geplaatst op 15 mei 2023 | Website

Terecht!
14.7%
Dat gaat een beetje ver
24.5%
Wat een onzin!
60.8%

Reacties (26)

Howy Cues 11 maanden geleden
Afspraak is voorwaarde. Oftewel belofte maakt schuld. Beslist als het een rechtsgeldige overeenkomst betreft. En wel ondertekend door beide partijen. De Brit dacht waarschijnlijk: het is mij tweemaal gelukt, dus waarom de derde keer niet? Immers niet geschoten, is altijd mis. Hierbij had hij buiten de waard gerekend. Na twee keer een voorkeursbehandeling te hebben gehad, oordeelde de rechter ditmaal anders. En terecht. Na 15 jaar positieve discriminatie, een eufemisme voor voorkeursbehandeling, heeft de rechtbank de klacht van de Britse man geseponeerd.
Gerard40 11 maanden geleden
Mensen die hierin meegaan en dat terecht vinden moeten het bijbehorende artikel nog eens goed lezen en/of hun hersencellen allemaal inschakelen. Dit verhaal is zo bizar dat ik haast zou denken dat een fantast een paar minuten teveel vrije tijd had. Allemachies....
Verzamelaar1978 11 maanden geleden
Het zogenaamde 'onschuldige' van al deze situaties zorgt ervoor dat al het 'oude en vertrouwde' langzaam verdwijnt. Of eigenlijk versneld(!). Mensen moeten in de war raken: Je hoeft niet meer hard te werken voor je centen, je hoeft niet meer te sparen. Ben je 18 dan kun je bijv. al nadenken over parttime werk. Ben je minderjarig dan kun je bijv. al veranderen van geslacht en als 1 van je ouders ertegen is dan sleep je hem/haar gewoon voor de rechter want succes gegarandeerd! Ben je een kleuter van 4 jaar dan krijg je gratis en voor niets al voorlichting op school over orale bevrediging of dat je later ook dragqueen kunt worden. Fantastisch toch! Jongens worden meisjes en meisjes worden jongens. Wat een prachtige maatschappij! Sommige zullen wel denken en jawel; ik doe dit expres! Expres om eens te laten zien hoe ZIEK de maatschappij is. Terwijl veel mensen 'leeglopen' op de energiekosten en de boodschappen en zelfs hun vakantiegeld moeten inzetten om achterstallige rekeningen te betalen, laat Nederland massaal duizenden en duizenden immigranten toe onder het mom 'sociaal met elkaar'. Terwijl de linkse 'doos' blij kijkt achter zo`n modern brilletje is haar hersencapaciteit niet opgewassen tegen de tactiek van 'verdeel en heers'. Eerst zijn we massaal BANG voor corona en laten we ons MASSAAL inenten. Over vaccinatieschade spreekt niemand want anders ben je een complotdenker en anderzijds zijn de meeste mensen nu FEL tegenstander van Poetin. 1 vraag: Hoe schaapachtig wil je eigenlijk zijn? Als mensen dan komen met de vraag heb je dan geen sympathie voor de slachtoffers e.d. ? Dan heb ik nog een vraag. Waar was u tijdens deze oorlogen? Had uw uw facebookprofiel ook aangepast? Of enkel als de media dit wilde? Succes met alle bizarre media berichten! 1999 – 2007: Ituri-conflict 1999 – 2009: Tweede Tsjetsjeense Oorlog 21e eeuw 2001 – 2021: Afghaanse Oorlog 2003 – 2011: Irakoorlog 2005 – 2010: Tweede Tsjadische Burgeroorlog 2006: Israëlisch-Libanese Oorlog 2007 – 2015: Oorlog in Ingoesjetië 2008: Russisch-Georgische Oorlog vanaf 2011: Syrische Burgeroorlog vanaf 2014: Russisch-Oekraïense Oorlog 2014: Annexatie van de Krim 2020: Oorlog in Nagorno-Karabach 2022 - heden: Russische invasie van Oekraïne
Howy Cues 11 maanden geleden
Bizar? Niets is minder waar. Het zou pas 'bizar' zijn als de geschiedenis zich herhaald had. Voor de derde keer op rij, nietwaar? Een 'man een man, een woord een woord' is de rode draad binnen de rechtsspraak. Dus het moraal van het verhaal is klip en klaar: wie zich niet aan zijn woord houdt, krijgt nul op het rekest. "Leg niet zo allemaggies te nipneuken, " Ian Clifford uit Surrey.
B Tender 11 maanden geleden
Eigenlijk verre van m'n bed. In ons land waren er in het verleden ook zulke werknemers, vooral ambtenaren, die betaald kregen om vooral niet te komen. Ook kan ik me herinneren dat er ooit een ambtenaar was, die ze "vergeten hadden" en jaren loon op strak, zonder iets ervoor te hoeven doen. Ook kan ik me herinneren, dat er nog niet zo lang geleden een CEO bij een bank het veld moest ruimen (wegens wanprestatie?), maar nog even een paar miljoentjes mee kreeg en een vette baan in Zwitserland. Het kan verkeren, zei ooit iemand die ook nooit geen eelt op z'n handen had.
volijke 11 maanden geleden
Wat een flauwekul om hier aandacht aan te besteden, Ter nagedachtenis aan het slachtoffer en uit sympathie en steun naar zijn familie hier het artikel op omroep Zeeland : Protest bij rechtszaak Rainée vanwege jeugdstrafrecht: 'Het is niet te verkroppen' Vandaag, 15:28 • 2 minuten leestijd Ongeveer dertig mensen protesteren vanmiddag bij de rechtbank in Middelburg tijdens de rechtszaak tegen de verdachte van de moord op Rainée Laveist. De demonstranten vinden het niet kunnen dat de jonge verdachte volgens het jeugdstrafrecht wordt vervolgd.
C.J. de Loof 11 maanden geleden
15 jaar ziekte verlof..... Laat iedere medewerker ZZPer worden dan kan iedereen alles zelf regelen, welke (ziekte) verzekering, hoeveel vrije dagen enz enz. probleem opgelost.
wispelhuis 11 maanden geleden
Ach, een typisch "Willem Engeltje". Procederen om maar niet te hoeven werken.
Tramper Kees 11 maanden geleden
Er zijn niet veel werkgevers waar je bij ziekte kan afspreken tot je 65e doorbetaald te krijgen voor 75%. Meestal zegt een werkgever dat het na 1 jaar ziekte over is en dan word je afgekeurd. Hij heeft die 15 jaar een goede regeling gehad.
Borduurnaald 11 maanden geleden
Wat een onzinnige stellingen komen hier de laatste tijd te staan . Is er nou echt niks anders .
Howy Cues 11 maanden geleden
Als zinnig de graadmeter van een goede stelling is dan is het zinloos te reageren op een onzinnige stelling.
Mieppio 11 maanden geleden
Laat die vent lekker in zijn sop gaar koken. dit bestaat echt iet Laat die vent lekker in zijn sop gaar koken en geloven dat hij gelijk heeft
Domoor 11 maanden geleden
Prijswijzigingen Product of dienst Prijs tot 1 juli 2023 Prijs na 1 juli 2023 TV Basis (standaardpakket televisie) € 26,00 € 27,50 DELTA Flexpakket Budget 75 Mbps € 45,00 Niet meer leverbaar DELTA Flexpakket Basis 150 Mbps € 47,50 € 45,00 Extra snelheid 250 Mbps* € 6,00 Extra snelheid 300 Mbps* € 2,50 € 8,50 Extra snelheid 400 Mbps* € 10,00 € 15,00 Extra snelheid 1000 Mbps* € 12,50 € 17,50 50+ zenders € 8,00 € 10,00 Interactief 90+ zenders € 13,00 € 15,00 Interactief 120+ zenders € 23,00 € 25,00 HD TV-ontvanger € 2,00 € 2,50 ESPN Compleet € 12,00 € 13,00 Beltarief: start- en minuuttarief Nederland € 0,15 € 0,16 Beltarief: starttarief Europa € 0,16 € 0,19 Ik vind dit veel erger. Je reinste.........
Howy Cues 11 maanden geleden
"Achttien maanden, chiengté! Plus PIJ, chiengté! Voor een M.! Chiengté!" Zo denkt de moordenaar over zijn verschrikkelijke daad. De dader zou een lichtelijk verstandelijke beperking hebben. Lichtelijk? Eerder lichtelijk overdreven, want dit persoontje lacht niet alleen de rechterlijke macht uit, maar ook de nabestaanden en alle weldenkende mensen in onze samenleving. Als er sprake is van verminderde toerekeningsvatbaarheid, kan er een lagere straf worden opgelegd. Dus ondanks zijn 'lichtelijk' verstandelijke beperking, legt de verdachte een hele kudde van psychologische experts en pro Justitia rapporteurs in de luren. Chiengté, chiengté ... gekker moet het niet worden.
Mieppio 11 maanden geleden
weg met deze onzin
wispelhuis 11 maanden geleden
"een hele kudde van psychologische experts en pro Justitia rapporteurs" ?
Bram Altman 11 maanden geleden
Opknopen aan de hoogste boom van het Verenigd Koninkrijk.
Mieppio 11 maanden geleden
Lezen is ook het sterkste punt niet bij zeelandnet
Howy Cues 11 maanden geleden
Zelfreflectie is de motor van zelfkennis.
Mieppio 11 maanden geleden
Dit vinden zo een interessant item bij zeelandnet dat ze het gewoon een week laten staan en ook omdat er niets anders voor onzin uit die dikke duim komt omdat die leeg gezogen is.
Howy Cues 11 maanden geleden
Mieppio, je hebt kennelijk een grote verbeeldingskracht, want de uitdrukking iets uit zijn duim zuigen betekent iets verzinnen en soms – in afkeurende zin – ergens over liegen. Eigenlijk verwijt je Omroep Zeeland iets waaraan je je zelf schuldig maakt, namelijk duimzuigerij. Wat is er gelogen of verzonnen aan het artikel? Niets! En over onzin gesproken, laat je je zelf van de beste kant zien door drie maal inhoudsloos - zonder onderbouwing - te reageren.
Mieppio 11 maanden geleden
Wat jij schrijft is echt zonder onderbouwing jij schrijft over iets waar je totaal geen verstand van hebt, je zwamt maar een end in de ruimte en denkt dat je wat schrijft maar het is inhoudsloos.
W.Melger 11 maanden geleden
Howy Cues, je bent een ouwe zaag. Mieppio heeft helemaal gelijk.
W.Melger 11 maanden geleden
Howy Cues, met al je interessant gezwets vergeet je dat het hier ''zeelandnet'' betreft en geen Omroep Zeeland, dat zuig je uit duim.
Howy Cues 11 maanden geleden
Mieppio, als je een beetje zelfkennis bezit, weet je dat je het tegendeel beweert van wat je ten onrechte probeert te ontkennen. Zoals gewoonlijk spring je van de hak op de tak. Breng eens voor de verandering échte steekhoudende en onderbouwende elementen in je betoog aan. Oreren over duimzuigerij zonder enkel ondersteunend en aannemelijk bewijs, is kletspraat en/of kwaadsprekerij. Inherent aan jouw geleuter is het zelfstandig naamwoord 'onzin' is op je lijf geschreven. Je verkoopt het niet alleen, maar je spreekt het óók nog.
mystiek56 11 maanden geleden
En maar zeuren En maar zeuren. Het enigste belangrijke wat ik gelezen heb in deze reacties was het onderstaande. En het ergste is dat je gewoon mee moet want je hebt het nodig. Hier zou kartel vorming Europa eens naar moeten kijken. Daarnaast wordt het geld steeds meer uitgegeven door overheden gemeentes etc. Je kan er zelf niet eens meer over oordelen. Ziektekosten verzekering moet. Internet moet, belastingen etc. Gemeentelijke lasten. Waterschap lasten. Telefoon kan je niet zonder, gaat gewoon ook omhoog. Nergens meer invloed hebben dat vind ik het ergste. We hebben het niet slecht maar hebben we het zo goed. We worden steeds meer geleefd Er wordt gepraat over inflatie. A.H. verdient 6.2 miljoen per dag. En heel de meute staat daar in de rij. We leren het nooit. Maar lees onderstaand bericht en je begrijpt weer helemaal wat ik bedoel. Men doet gewoon maar en weet je wat ik dan denk.? Als ik op de televisie en op mn computer de reclame van de Delta zie . Daar mag ik allemaal aan meebetalen. M.a.w. Ik betaal dat! Prijswijzigingen Product of dienst Prijs tot 1 juli 2023 Prijs na 1 juli 2023 TV Basis (standaardpakket televisie) € 26,00 € 27,50 DELTA Flexpakket Budget 75 Mbps € 45,00 Niet meer leverbaar DELTA Flexpakket Basis 150 Mbps € 47,50 € 45,00 Extra snelheid 250 Mbps* € 6,00 Extra snelheid 300 Mbps* € 2,50 € 8,50 Extra snelheid 400 Mbps* € 10,00 € 15,00 Extra snelheid 1000 Mbps* € 12,50 € 17,50 50+ zenders € 8,00 € 10,00 Interactief 90+ zenders € 13,00 € 15,00 Interactief 120+ zenders € 23,00 € 25,00 HD TV-ontvanger € 2,00 € 2,50 ESPN Compleet € 12,00 € 13,00 Beltarief: start- en minuuttarief Nederland € 0,15 € 0,16 Beltarief: starttarief Europa € 0,16 € 0,19 Ik vind dit veel erger. Je reinste.........
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.