Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tatoeages zijn ordinair

3.401 stemmen | Geplaatst op 30 maart 2023 | Website

Eens
66,5%
Oneens
33,5%

Reacties (22)

Karel33 30 March 2023
Sommige tattoos kunnen orinair zijn--maar er zijn ook hele mooie. Het komt er ook op aan waar ze zijn geplaatst. Ik heb er ook een paar--ca 70 jaar geleden in Singapore en Japan laten zetten.
volijke 30 March 2023
Iedereen moet dat maar zelf weten. Ik heb er niets mee.
 Youssef Abdoullah Bidou 30 March 2023
Zeer kwalijk dat degene die de stelling maakt persoonlijk tatoeages kwalificeert als ordinair ( zo staat het niet in het artikel ). Een nogal zeer kwetsende stelling. Verwijderen aub.
ierist 30 March 2023
Je vind het mooi, of niet mooi. Maar heeft niks met ordinair te maken.
fiat124sport 30 March 2023
Ben het eens je vind het mooi of niet mooi tot slot tegen klimaat en stikstofonzin voor 130 stop verduurzaming en achterlijke green deal. Je kan het klimaat niet veranderen de aarde doet wat hij wil. Stem ze weg zo snel mogelijk, wat doen ze er nog de kiezer heeft gesproken?! Fijne dag
2Tone 30 March 2023
Ik vind mijn lichaan mooi genoeg,en zie de noodzaak van een tatoo niet in. Ik denk dat er mensen zijn die niet tevreden zijn met hun lichaam, ik zie dat in alles. Dikke lippen,dik achterste, haar verven, nep nagels, nep borsten enz enz. Ik heb graag een vrouw die van nature mooi is, en dan het liefste ''mooi van binnen ''. na een paar jaar ben je wel uitgekeken op een qua uiterlijk mooie vrouw.
Janny01 30 March 2023
Waarom een stelling waar je alleen de tekst kan lezen als je abonnee bent? Iedereen mag doen met zijn lichaam wat hijzelf wil. Mooi, niet mooi, ordinair, ieder zijn eigen mening. Waarom moeten wij altijd mensen bestempelen en in een hokje zetten, nog even en er zijn alleen maar eenheidsworsten die als makke schapen allemaal hetzelfde zijn. Diversiteit in de mens geeft juist het verschil tussen mens en dier zolang de mens respect, normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan moet iedereen zijn of haar eigen IK kunnen zijn. (oh, en ja ook ik heb een tatoo)
Peritum ? 30 March 2023
Ja !
wispelhuis 30 March 2023
We leven in een vrij land, daar hoort dus ook bij dat een tattoo mag laten zetten waar en hoe klein of groot en hoe kleurrijk dan ook. Waar bemoeien sommige mensen zich toch mee.
De Smalheertjes 30 March 2023
Dat ligt er aan,helemaal vol staan en vooral in hals en gezicht armen en handen vind ik best wel ordinair worden.Je zal er ook met werkzoeken vast en zeker op worden afgerekend.Een paar onopvallende vind ik leuk,heb er zelf ook 3.Maar een ieder doet wat die zelf wilt of mooi vind toch????
Emmetje 30 March 2023
Persoonlijk vind ik dat je geen respect hebt voor je lichaam zoals je bent, als je het zo toetakelt. Je kunt ook de tattoos bedekken met je kleding omdat je geen behoefte hebt om dit te zien. Een tattoo om een lelijk litteken te camoufleren is een ander verhaal. Kortom: ik vind het afschuwelijk maar iedereen heeft de vrije keus. :)
B Tender 30 March 2023
Moet ieder voor zichzelf weten, waar bemoeien anderen zich toch mee. Mijn Opa, RIP,(geboren 1884) had als visserman sinds zijn jeugd al tatoeages op z'n handen. Als kind vond ik dat altijd stoer. Het bestaat al zo'n beetje sinds de oudheid der mensen en het is geen enkel volk vreemd. Er zijn nog veel gekkere dingen die er op lijken ook zonder inkt...... Zelf moet ik het niet en blijft het beperkt tot de uitwasbare tatoeages in m'n ondergoed...... Maar ook in deze laat ik anderen in hun waarde en doen ze maar wat ze zelf willen.
mmuller 30 March 2023
Wat een ordinaire stelling.... het woord ordinair beteken gewoon, GEWOON.......
Zomervliegje 30 March 2023
Het is ordinair om te stigmatiseren en generaliseren! Je kan iets niet mooi vinden, maar om daar een stempel ordinair aan te hangen is echt triest. Vraag me af of die gene die gereanimeerd moeten worden, afzien van mij omdat ik zelf van top tot teen ondersta. Ik ben en word er geen minder empathisch persoon van. Jullie die blijkbaar een stigma creëren hoeven blijkbaar geen zorg van een getatoeëerd persoon?
B Tender 30 March 2023
Ach, hoe nobel toch van u om het ordinair te vinden om te stigmatiseren en te generaliseren. Bent u uw reactie van gisteren alweer vergeten??? U weet wel, over die glas azijn en ouderen???...... Ik heb het nog even voor u gekopieerd................ Zomervliegje gisteren @BTender zo aan uw reactie te lezen is er in iedergeval genoeg geld om azijn te kopen. Een goed glas azijn in uw geval van toepassing. 60 euro aan een telefoonabonnement? Ik weet niet waar u deze kennis vandaan heeft? Ik betaal dat in ieder geval niet. Ik snap dat het voor sommige best lastig is om te leven met de technologie die we hebben. Echt iemand die alleen kan zagen en zeuren. Zie je vaker bij oudere. ;).............einde kopie.......................Stop eerst eens de hand in eigen boezem en u zult zien dat het er zwart uitkomt.............en nee, ik hoef u niet aan mijn bed, maar dat komt niet door uw inkt.
Zomervliegje 30 March 2023
Een persoon die een zeer triest leven heeft als je dit doet. Dat stigmatiseren en generaliseren doe ik niet. Wat ik typte is gewoon een constatering die je erg hoog zit blijkbaar.
B Tender 30 March 2023
En alweer kun je het niet laten he? Dat stigmatiseren.
Zomervliegje 30 March 2023
Nee hoor aardig dominante persoonlijkheidje die klaarblijkelijk niet tegen de waarheid kan en graag steeds het laatse woord wilt hebben. Ik zou zeggen gooi er nog een comment tegen aan heb je in ieder geval laaste woord gehad.
Kaiser 30 March 2023
persoonlijk vind ik het niet mooi , maar op een strak lijf staat het soms goed , alleen het lijf blijft niet strak ,en dan vind ik het lelijk ,verder gaat het een ander niet aan wat je met je lichaam doet .
C.J. de Loof 11 maanden geleden
Klopt het drukt letterlijk een stempel op je!
Zeeuwleeuw 11 maanden geleden
Ach, al die hatelijke regeerders op twitter moet je gewoon geen aandacht geven,. Want wat je ook doet en wie je ook bent, er is altijd een flinke groep die (grof) commentaar levert. Blijkbaar hebben die mensen niets anders te doen dan elke dag hun bagger over anderen uit te storten. Persoonlijk zou ik nooit een tatoe nemen omdat ik het niet bij mij vind passen en ook omdat ik denk dat het niet gezond is om die inkt in je lichaam te hebben. En ook omdat het nogal lelijk wordt wanneer je ouder wordt. Maar bij sommige jongens en mannen vind ik het wel leuk staan mits het niet al te veel en heel erg groot is. Meestal vind ik het bij meisjes en vrouwen niet geslaagd, een enkele uitzondering daar gelaten.
wispelhuis 11 maanden geleden
Ik vind het goed, mits...?
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.