Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Den Haag heeft Zeeland verwaarloosd

1.693 stemmen | Geplaatst op 27 maart 2023 | Website

Eens
94,6%
Oneens
5,4%

Reacties (15)

fiat124sport 27 March 2023
Ja wij moeten altijd betalen door een tunnel. Er worden zaken beloofd die niet worden nagekomen .Tot slot stop met klimaat en stikstofonzin voor 130 stop met zinloze verduurzaming en achterlijke energietransitie. Je kan het klimaat niet veranderen
Kaiser 27 March 2023
en als dat zo is ,ligt dat aan de Zeeuwen zelf, altijd een grote mond richting die Hollanders, maar te beroerd om voor hun eigen belang op te komen , met als excuus ,het heeft toch geen zin, die Hollanders weten het altijd beter, en vervolgens leunen ze weer lekker achterover
Kennie-L 27 March 2023
Gelukkig maar, komt niets goeds uit Den Haag.
wispelhuis 27 March 2023
Het gaat hier met name over Zeeuws-Vlaanderen. En die tunnelaars? Die krijgen 40% korting. En de Sluiskil tunnel is al gratis.
Ron625 27 March 2023
Het dorp Denhaag heeft 525.000 inwoners, Rotterdam heeft er bijna 600.000. De hele provincie Zeeland heeft er nog geen 400.000. Voor een aantal overheden zijn we te klein en dus niet belangrijk genoeg.
Peritum ? 27 March 2023
Het calvinisme en de oubolligheid van de Zeeuwen heeft ervoor gezorgd dat ze de boot gemist hebben in vele zaken. De verdeeldheid in de verschillende eilanden is mede debet aan e.a. Het zij zo !
Zweistein 27 March 2023
Ja!!!! Ze hebben Zeeland verwaarloosd zoals ook de andere voor hun onbelangrijke laag bevolkte provincies. Ze hebben echter wel goed voor zichzelf gezorgd.
Bram Altman 27 March 2023
Zeeland is gewoon dunbevolkt achtergebleven gebied. Niets om Den Haag de schuld voor te geven. In Zeeland staan ze zelfs te juichen als er een berg zware criminelen huisvesting krijgen. Dan verdien je ook weinig goeds. Logisch dat de mariniers niet weggestopt wilden worden in een uithoek van een tweederangs industrieterrein. Die zware criminelen willen ook niet maar hebben er geen zeggenschap over.
Mieppio 27 March 2023
Bram Altman, het is geen achter gebleven gebied, ze voelen zich alleen maar zo, achter gebleven. De mariniers sporen niet dat zijn zandhazen en een marinier behoort niet in het zand te zitten maar bij het water. Waar ze nu zitten hebben ze riool buizen ben je mooi mee klaar.
2Tone 27 March 2023
Ik ben hier erg tevreden in Zeeuws-Vlaanderen . Lekker rustig en de grote stad Gent in een paar minuten bereikbaar. Aan de overkant heb ik niets te zoeken. Moet eerst nog betalen ook om daar te komen, te zot voor woorden.
Havenot 27 March 2023
Lekker houden zo, heerlijk rustig hier. Een gevangenis en nog 2 kerncentrales door den haag geregeld? nee dank u. Zelfs Ikea kunnen we missen.
wispelhuis 27 March 2023
Laat het rijk eerst maar eens het compensatiepakket "Wind in de zeilen" uitvoeren. Dat gaat veel te lang duren.
 Youssef Abdoullah Bidou 27 March 2023
Prima om alle provincies oplossingen te laten vinden voor de problemen die er provinciaal en (gemeentes)lokaal spelen. Geld ook eerlijk over de provincies verdelen. Als de Groningers zelf een eerlijk deel hadden gehad van de inkomsten was er daar nu geen probleem. Daarom prima tevreden met de uitslag van de provinciale verkiezingen en de waterschapsverkiezingen. Een duidelijk nee tegen het landelijke rechtse beleid van de laatste decennia. Laat er nu op provinciaal niveau gaan worden samengewerkt door de winnaars, de boeren en de groenen. Laten we er vanuit gaan dat er op korte termijn landelijke verkiezingen komen. Timmermans zijn toon is ook nog niet aangepast richting de BBB als ik het nieuws mag geloven.
wijari 27 March 2023
Het calvinisme en de oubolligheid van de Zeeuwen heeft ervoor gezorgd dat ze de boot gemist hebben in vele zaken. De verdeeldheid in de verschillende eilanden is mede debet aan e.a. Het zij zo ! Laat Zeeland maar met rust vind ik, heerlijk wonen, Peritum
B Tender 28 March 2023
Den Haag kan Zeeland niet missen, want dan hebben ze geen afvalputje meer. En afvalputjes praten niet, zij slikken slechts.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.