Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schiphol moet verder krimpen

2.284 stemmen | Geplaatst op 21 maart 2023 | Website

Eens
59,3%
Oneens
40,7%

Reacties (21)

velder 21 March 2023
Tja, Als stikstof aangepakt moet worden dan in alle sectoren dunkt me. Ook de herrie van vliegtuigen is al jaren een discussiepunt. We willen als kleinste landje het grootste vliegveld hebben. Nergens voor nodig.
Karel33 21 March 2023
Schaf vluchten binnen europa die net zo goed per trein te bereiken zijn af. Dat zou al voldoende zijn om EN lawaai EN schadelijke uitstoot ruimschoots te verminderen.
Farmer. 21 March 2023
Schiphol is voor Nederland economisch uitermate belangrijk. Het is een luchthaven die acteert op wereldniveau en tevens de vierde Europese luchthaven. Het slachten van de kip met gouden eieren is dan ook niet verstandig. Beter is om de omwonenden te compenseren en verder woningbouw in in de directe omgeving niet langer toe te staan. De hoofdoorzaak van de stikstofproblematiek is de bevolkingsdichtheid van ons kleine land. Die oorzaak moet worden aangepakt door de voortschrijdende immigratie te beperken.
B Tender 21 March 2023
Wat een onzin om hierop te reageren. Het geheel ligt bij de rechtbank. Wat maakt het dan uit wat een buitenstaander er van vind? Die hebben immers totaal geen inbreng in het geheel.
De Fortuna 21 March 2023
Schiphol, de strontvlek in het landschap van Nederland. Gewoon net als ieder ander bedrijf meedoen met het verminderen van luchtvervuiling en geluidsoverlast. Je zal maar iedere minuut een vliegtuig op een paar meter hoogte over je huis krijgen, en dat de verwachting is dat het wel eens kan verdubbelen.
Kaiser 21 March 2023
vroeger lag Schiphol in de polder , wij zijn zelf zo stom om er te gaan bouwen, en dat er toch nog een boer de immigratie er bij pakt, zegt veel over die persoon
tranceguy 21 March 2023
Nee dus. Mensen zijn kennelijk nog steeds blind want er is geen probleem dus is gewoon geen reden voor dit.
In.the.air 21 March 2023
NATUUR lijk, net als de vee STAPEL..
ierist 21 March 2023
Hier ben ik wel mee eens. Je kunt niet verkopen dat er boeren weg moeten en Schiphol kan blijven groeien. Ook met het personeelstekort is de krimp noodzakelijk denk ik. Vliegen we maar wat minder en gaan we maar wat dichterbij op vakantie. Vliegvakantie blijft toch een luxe. En met die krimp voorgesteld in het artikel, blijft Schiphol nog steeds een grote luchthaven van betekenis.
volijke 21 March 2023
Prima hoor, al die luxe reisjes met zo'n vervuiler. Niet de overbevolking is de oorzaak van de stikstof en CO2 emissies maar primair de overconsumptie door mensen.
Farmer. 21 March 2023
@Kaiser, u kunt niets tegen mijn stelling inbrengen dan alleen maar tegenstanders wegzetten, een fout die getuigt van een enorme arrogantie jegens anders denkenden. Dat is nu ook net het probleem, niet kunnen omgaan met andere meningen en het eigen gelijk voorop zetten, over tolerantie gesproken.......
fiat124sport 21 March 2023
Nee natuurlijk niet. Schiphol is werkgelegenheid en brengt welvaart. Stop met dit linkse gedachten goed, links heeft verloren deze verkiezingen maar roepen nog om het hartst om stikstof en zo. Vandaag stukje gehoord op de radio. Gewoon een plaat voor de kop, met dat stikstof en klimaat beleid. Er is geen klimaat en stikstofprobleem en door iedereen en alles het moeilijk te maken maak je het in Nederland alleen maar moeilijk laat staan om niet te kunnen bouwen of 100 rijden om stikstof . Deze onzin moet stoppen het is gewoon zielig en lachwekkend. Voor 130 stop verduurzaming en de hele dag reclames en brainwashen ik trap er niet in en ik hoop steeds meer mensen ook niet
Mieppio 21 March 2023
Wel even in de gaten houden dat Schiphol en Rotterdam de spil zijn van de economie.
fiat124sport 21 March 2023
B tender recht gesproken door linkse rechters ik vind dat de rechterlijke macht hier buiten moet worden gelaten het is aan de politiek om deze onzin van tafel te gooien. Want stikstof is de grootste onzin van deze tijd
C.J. de Loof 21 March 2023
Schiphol mag geen duimbreed in de weg worden gelegd, er zijn zoveel belangen en bedrijven die profiteren van de luchthaven bovendien is er ook geen enkele reden om in te krimpen, CO2 crisis is één grote leugen en voor de mensen die daar wonen en er last van hebben, dat weet je als daar gaat wonen dus niet zeuren.
pwverhelst 21 March 2023
Als er al een leugen is dan is het die die de CO2/stikstof problematiek blijft ontkennen. De ontkenners zijn niets meer dan struisvogels
chielvd 21 March 2023
pwverhelst of je bent zo stom dat je alles blindelings gelooft want er is helemaal geen stikstof probleem
pwverhelst 21 March 2023
Dit soort reacties bedoel ik dus
Zeeuwleeuw 22 March 2023
Natuurlijk! Moet vele malen kleiner!
Zeeuwleeuw 22 March 2023
Door problemen te ontkennen, je ogen en oren er voor te sluiten en je kop in het zand te steken zijn die problemen toch écht niet weg hoor. Ze blijven gewoon bestaan, worden steeds groter en duwen ons steeds verder naar de rand van de afgrond.
volijke 23 March 2023
En dan enorme uitstoot van ultra-fijn stikstof door Schiphol. Diverse onderzoeken hebben dat inmiddels aangetoond. Net wat Farmer stelt, alleen economische vluchten meer beperken door minder consumptiegedrag van het volk, beperking plezierreisjes, gelukkig zijn er al heel wat mensen die dat door hebben. Gisteren zag ik een televisieprogramma Ruimteschip Aarde met André Kuipers over het zuinig omspringen met onze planeet. Gelijk nadien in het reclameblok aanprijze van plezierreisjes met het vliegtuig naar het buitenland, aanprijzen van electrische fiets waar sportieve jonge mensen op rijden?? Idioter contrast kun je je niet voorstellen!
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.