Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voordat ik ga stemmen vul ik eerst een kieswijzer in

2.414 stemmen | Geplaatst op 1 maart 2023 | Website

Ja
38.5%
Nee
61.5%

Reacties (26)

RobvdZande 01 March 2023
waarom Kieswijzer. gewoon het zittende corrupte regime wegstemmen!!! 11 maart masaal naar Den Haag, in het grote protest
wispelhuis 01 March 2023
Dat gaat je op 11 maart niet lukken. :)
Peritum ? 01 March 2023
Ik wil geen onbetrouwbare mensen kiezen dus rest me slechts één ding…
GeelHesje 01 March 2023
Geen sprake van! Ten eerste heb ik er absoluut geen vertrouwen in dat die kieswijzers niet zo in elkaar zijn gezet dat er bepaalde partijen met voorrang uit de uitslag komen rollen. Ten tweede vult de meerderheid dat natuurlijk in met hun eigen ip nummer zodat na gegaan kan worden hoe jij over bepaalde dingen denkt en vervolgens weet niemand wat er allemaal met die ingevulde data gaat gebeuren. En ten derde is stemmen een grote poppenkast om mensen te laten geloven dat wij in een democratie leven en dat wij als burgers wat te vertellen (mogen) hebben. Het is niet voor niets dat u na het stemmen uw stembiljet linearecta in een omgebouwde grijze kliko afvalbak mag deponeren he. Symbolischer gaat het echt niet worden!
onigo 01 March 2023
Voordat ik ga stemmen vul ik eerst een kieswijzer in. Heb ik gedaan, als advies kreeg ik: Stem op de tegenpartij van Koot en Bie. De tegenpartij is er voor jou en voor mij.
GeelHesje 01 March 2023
@onigo: Jacobse en van Es die een land gaan runnen ... zou geen slecht idee zijn ;-)
Kennie-L 01 March 2023
Als ik de kieswijzer invul zoals ik er echt over denk komt de politie aan de deur.
wispelhuis 01 March 2023
Dat lijkt me onmogelijk Kennie.
Getver 01 March 2023
Ik ga voor de zoveelste keer niet stemmen: Stemmen is een zogenaamd "volksrecht", gegund aan het gewone volk om de schone schijn van een democratie hoog te houden, anno 2023: stemmen is jezelf vereenzelvigen met een persoon of club die mag aanschuiven bij de rest van de Ali Baba Bende van rovers, leeghoofden, mediageile, onkundige, wereldvreemde en zakkenvullers. Het wordt tijd dat er eens een harde bezem door dit land gaat.
Christina Rouw 01 March 2023
Geel Hesje jij zegt precies hoe ik er ook over denk Ze laten ons stemmen om ons het gevoel te geven dat we nog wat te vertellen hebben. Nou vergeet het maar . Er wordt mee gefraudeerd Maar ik ga wel stemmen hoor.
Peter Arnolds 01 March 2023
Ik stem al jaren lang op dezelfde lijsttrekker en ga dat ook nu niet veranderen, stemwijzer zal altijd wel op VVD of D66 uitkomen dat is al zo geregeld door de maker van de app.
Aviateur 01 March 2023
Als velen er over denken niet te gaan stemmen, oké maar diegenen die wel steeds gaan stemmen en alweer kiezen voor hun favoriet dan gaat er weinig veranderen en blijft het slechts bij gemor en een gemiste kans.............................
Karel33 01 March 2023
De kieswijzer adviseerde om op de pvv te stemmen. En dus doe ik dat zoals altijd al.
Leo Vlaar 01 March 2023
Burgers vergeet niet dat er op 15 maart Provinciale Staten en waterschapsverkiezingen zijn voor de mensen die nooit gaan stemmen of het nog niet weten is Judgement Day de ideale kans om af te rekenen met R4 . Wat voor goeds hebben de VVD, >D66< , CDA en ChristenUnie de laatste jaren voor u gedaan en wie zijn dome idee wat het om alle NL energieleveranciers , bedrijven te verkopen aan buitenlandse investeerders ?. Zoals het Zweedse V.Rattenfall de naam zegt het al zij komen elke keer maar weer met idioten prijsstijgingen voor energie Niemand kan zonder ! en wij consumenten betalen zonder vragen blindelings de rekening .
Leo Vlaar 01 March 2023
alle prijzen voor de eerste levensbehoeften blijven maar stijgen en iedereen voelt het in zijn portemonnee , inhalige supermarktketens berekenen aan de kassa schandelijk hoge bedragen voor hun levensmiddelen . Dit alles heeft helemaal niks met de Oorlog in ...... te maken maar eerder om dikke winsten , O zoveel money om te zetten en hebben vaak onderbetaalde kinderen vanaf 14jaar aan de slag om alle vakken aan te vullen.
wijari 01 March 2023
De kieswijzer lezen wij wel hoor maar wij stemmen wel onze eigen favoriet al jaren lang. Wat een negatieve berichten lees ik hier weer. Waarom zo negatief als je denkt dat je het beter kan zo te lezen.
fiat124sport 01 March 2023
Nee niet nodig ik stem rechts zoals misschien bekend ik denk dat het pvv gaat worden want fvd zal niet gaan hier. Ik wil niet meer klimaat en stikstofonzin ik wil terug naar 130. Ik wil geen klimaat gedram, boeren pesten en uitkopen, overal windmolens en zonneparken en onbetaalbare verduurzaming in huis en voor vervoer wil ik geen rekening rijden en niet aan de elektrische auto en geen klimaat zone's. Wilt u dit ook niet dan is rechts stemmen de enige mogelijkheid. Maar let op VVD is niet rechts. BBB is goed maar u gaat uiteindelijk toch in die achterlijke energietransitie en stikstof beleid komen en dat willen we niet. Stem nooit links en al helemaal geen D66
Tramper Kees 01 March 2023
Een kieswijzer invullen is niet nodig om de VVD buiten spel te zetten. Gewoon op een partij stemmen die een meerderheid kunnen vormen tegen de VVD. Ik stem sowieso op de 3 Bs. De boeren dienen meer macht te krijgen. Nu worden ze gedwongen om te verbouwen voor E10 brandstof in plaats van ons eten.
fiat124sport 01 March 2023
Tramper BBB is een goede stem maar let op je gaat dan als nog mee in stikstofbeleid en dat komt uiteindelijk weer terrecht bij de boeren. De enige juiste stem om de boeren te behouden is FVD of PVV . Maar in ieder geval blij dat u de linkse VVD buiten spel wilt zetten.
mmuller 01 March 2023
Door de kieswijzer word je misleid en gemanipuleerd, vertrouw op je gezonde verstand... de mijne zegt: zolang we aan Brussel vasthangen en Amerika adoreren komt er niets van terecht... wij hebben mensenmensen nodig die voor het volk gaan en strijden... popiejopie´s hebben we al genoeg in de zogenaamde zakenwereld en corruptie net zo....
C.J. de Loof 01 March 2023
Die stemwijzer probeert je toch in een bepaalde richting te duwen, maar gelukkig kan ik zelf ook nog nadenken. Ook op de tv proberen ze ons weer te manipuleren, er wordt letterlijk gezegd u gaat nu stemmen voor een beter milieu en klimaat verandering!!!! Nee dus ik hoef geen beter milieu, CO2, klimaat verandering het is net als Corona één grote leugen . Tegen beter weten in hoop ik dat meer mensen het gaan inzien......
Peritum ? 02 March 2023
Nu ik gelezen heb dat de prognose is, dat de VVD groeit in Zeeland, twijfel ik toch ernstig aan het verstandelijke vermogen van de Zeeuwse VVD kiezer. Is dit het beeld van deze kiezer, iemand die leugens tolereert en zich verrijkt over de hoofden van de laagstbetaalden en geen kans onbenut laat ons land in een ongewenste oorlog wil sluizen ? Ik weet nu wat me als kiezer te doen staat, want let wel, elke stem telt !
gewoon ikke 02 March 2023
Ik lees dus ook net dat VVD en D66 groeien.................... wie zijn de mensen die ons land steeds verder de vernieling in storten met hun stemgedrag?.
Mieppio 02 March 2023
gewoon ikke, je vraagt je af wie dat zijn de VVD, nou dat zijn Vuile Vieze Donders
GeelHesje 02 March 2023
@Mieppio: De VVD is de Vereniging Van Demonen. Waar denkt u dat Rotte zijn Satanische grimas denken en handelen vandaan heeft? En wat doet die grote bokkekop boven zijn bureau in het Torentje? Echt geen grap he. Aan de vruchten van de boom zult gij de boom herkennen.
GeelHesje 02 March 2023
@Fiat: De Build Back Better partij is speciaal in het leven geroepen om ontevreden "burgers en boeren" een stem te geven en die vervolgens in de achterkamertjes tot doofstommen te reduceren als het er echt op aan gaat komen. In het openbaar een groot tegengeluid laten horen maar als het erop aankomt gewoon bij het kruisje tekenen. Of erger nog via een omweg kompleet meewerken aan de Plannen. De Back Build Better partij zal als het erop aankomt gewoon meestemmen met het kartel. Echt waar! En zo zijn er nog meer van dat soort partijen speciaal opgericht voor dat doel. Verdeel en heers in optima forma. En iedereen maar denken dat hun standpunten door deze partijen vertegenwoordigd worden maar niet wetende dat de trekpoppetjes van al die verschillende partijen maar door 1 hand bestuurd worden. U moet even een ding heel goed begrijpen: Als u op een dergelijke positie in de maatschappij wil komen dient u eerst ergens iets te tekenen. Doet u dat niet en dreigt u te groot te worden dan gaat u uit de weg geruimd worden. #Fortuin (en vele anderen die hem reeds voor gegaan zijn)
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.