Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Heeft u al gedoneerd aan Giro 555?

2.423 stemmen | Geplaatst op 15 februari 2023 | Website

Ja
25.3%
Nee, nog niet
16.1%
Nee
58.6%

Reacties (45)

sooldleg 15 February 2023
Als je iets uit barmhartigheid geeft, laat dan je linkerhand niet weten wat je rechterhand doet. Zo blijft je gift in het verborgene, en jullie Vader, die in het verborgene ziet, zal je ervoor belonen. Matteüs 6:3-4. Bijbeltekst - DailyVerses.net
Karel33 15 February 2023
Nee--ik doneer niet. -
Rippertje 15 February 2023
Nee en dat zal ik ook niet doen , ik ga geen corrupte zooi helpen , Ordogan wil toch zo'n goede leider zijn , hij deed toch de belofte om de corrupte bouwers aan te pakken . Hij heeft er niets van gebakken , hij houd de Iraakse hulpverleners tegen die de Syrische slachtoffers wil helpen, Maar ik zal het anders spelen ik zou als Navo zeggen je krijgt alle hulp als je Zweden toelaat . Voor wat hoort want zo is hij ook. En daar komt nog bij wie gaat al dat geld controleren? komt het wel goed terecht. Late we eens een inzamelen voor de Groningers of voor de slachtoffers uit Limburg houden die nog steeds op hun geld moeten wachten eerst eens even onze eigen problemen oplossen
famclaes 15 February 2023
Ja vorige week al, als wij door een ramp getroffen worden ben je ook blij dat je geholpen wordt, ik denk dan aan de watersnoodramp '53 of de periode na de 2e wereldoorlog
fiat124sport 15 February 2023
Nee ik doneer nooit, alleen aan de deur. Dus nu maar minnen. Het is wel erg wat er gebeurt is maar is een helaas een natuur gebeuren want de aarde doet wat hij wil En zo is het ook met klimaat je kan het niet veranderen. Dus stoppen met die klimaat en stikstof onzin stem ze weg in maart zo snel mogelijk moet er een eind komen aan die onbetaalbare klimaat waanzin. Boeren moeten weer boeren . Voor 130 stop verduurzaming. Voor gas, voor betaalbare energie
Zeeuwleeuw 15 February 2023
De situatie is afschuwelijk en niet te bevatten. Voor mensen wordt echter altijd al van alles ondernomen en gedoneerd, daarom geven wij geld aan Stichting Dierennood die geen luxe kantoren bezitten en duur betaalde managers maar zo veel mogelijk geld aan de hulp besteden, die al heel snel na de ramp in actie gekomen zijn om zo veel mogelijk dieren in nood daar te redden, op te vangen, verzorgen, eten te geven, een veilige plek te geven en zo nodig medische verzorging te geven. En misschien geven we ook nog wat aan IFAW. Ook veel dieren zijn de mensen bij wie zij woonden kwijt geraakt, hebben geen huis meer, zijn gewond en moeten eten en drinken.
Farmer. 15 February 2023
Het is goed als er zich ergens een natuurramp voordoet waarbij elke steun welkom is, dat andere landen bijspringen. En of er dan een ramp is in Afrika, China, het Midden-Oosten, Europa of zelfs Rusland, is dan verder niet relevant. Politiek mag dan even geen rol spelen ook niet wat betreft mensenrechten of vrijheid van meningsuiting, waar het in landen als Turkije en Syrië toch wel aan schort. Zoals gezegd, dit mag verder geen rol spelen, de getroffenen hebben daar immers geen invloed op. Wat wel enigszins storend is, is de buiten proportionele aandacht die de media schenken aan de inzamelingsacties op radio en tv, je vraagt je af of dit nu juist niet een tegen gesteld effect heeft. Men gaat zelfs zo ver dat op de klassieke zender NPO 4 met regelmaat Turkse klanken zijn te horen, maar ja, smaken verschillen.
sooldleg 15 February 2023
Jawel hoor, daar gaat ie weer, in z'n inmiddels verroest Italiaans sportautootje. Hij kan het maar niet laten om iedereen te bepraten om voor rechts te kiezen....... Maaar helaas, rijdt hij daarmee alles voorbij.....Hij rijdt bv voorbij, aan de planning van 2 nieuwe kerncentrales in Borssele, waarvan een protestfolder inmiddels (ook) in Vlissingen is verspreid en waaruit blijkt, dat Nb,.... D66, VVD en CDA voor zijn en mn. PVV, Forum en nog wat andere "geen standpunt" in zouden nemen. Het zijn dan ook de "linkse partijen", die de nieuw te plaatsen kerncentrales niet zien zitten en TEGEN zijn. Want wat moeten we toch, met nog twee kerncentrales erbij in Zeeland, en ook nog eens met de kabels, waarvan toestemming is, om ze van IJmuiden naar Zeeland door te voeren. Al, die elektriciteit naar/in..... Zeeland, maar voor wie dan???.......... Ik zou bijna hopen dat z'n Fiatje het heel snel begeeft.
Zeeuwleeuw 15 February 2023
Wel heel triest en kwalijk dat Erdogan in 1999 na een grote aardbeving enorm veel kritiek op de toenmalige regering had met betrekking tot niet schokbestendige gebouwen en beloofde het beter te zullen doen, terwijl nu blijkt dat er nog steeds enorm veel niet deugt aan de moderne wooncomplexen en dat de bouwbedrijven zéér ernstig te kort geschoten zijn. Maar de bewoners kunnen er niets aan doen, dus zij verdienen alle hulp in deze onmenselijke situatie. Je doet het om steunt de mensen (en dieren) in diepe nood te steunen, niet Erdogan. Als hier in Nederland een enorme ramp zou plaatsvinden zouden we ook blij zijn met hulp uit andere landen en heeft dat niets te maken met welke regering we hebben.
isdatzo 15 February 2023
Het is vreselijk. Zeker! Vele landen bieden hulp redden mensen zoveel respect daar voor. En geld op halen. Wat doen Erdogan? En zeker Assad? Nix nada. Geen woorden voor, het is geld storten in bodemloze put vrees ik. Zeker in land Assad. Maar wij zitten te zeveren hier,dit is nada bij wat die mensen mee maken. Ik heb het koud, maar wel huis en hondje die me warm houd.
sooldleg 15 February 2023
Tsja, "ik heb het koud" en wel "hondje die me warm houd"........ Heb je het nu koud of niet??
isdatzo 15 February 2023
Zoveel respect voor de oranje helmen. Zag het gisteren op tv. De beslissingen maken,de mensen die je gered hebt,tot kanarie toe was voor jullie denk ik even lucht. Grappig moment. En dat is wel nodig. Jullie zijn helden! Hoop dat het hele reddingsteam inclusief honden, alles goed kunnen verwerken! Je zijn wel helden!!!!!!
sooldleg 15 February 2023
Het is Erdogan, die in z'n bezoek aan het gebied zei, dat binnen een jaar het gebied weer opgebouwd zou worden. Het is Ergodan, die het grensgebied heeft overschreden en het noorden van Syrië heeft bezet, zg om de Koerden te weerhouden van terroristische aanslagen....... Koerden, die al jaaaaren worden onderdrukt, ook door Erdo...... Het zijn (te veel )instanties, die het over het hulp aanbieden het alleen maar hebben over Turkije en je kunt je zeker afvragen, hoe het geld van 555 verdeeld wordt tussen beide landen........ Maar dat doet aan m'n eerste reactie niets af.
Mieppio 15 February 2023
En het is Erdogan die heeft laten bouwen, huis op huis op huis. een huis bouwen is niet moeilijk maar er nog 3 of 4 boven op bouwen, tja als dit dat gebeurt dan krijg je een regelrechte ramp zoals nu. dank je wel Erdogan.
Kaiser 15 February 2023
ik had kleding gebracht, maar de 2e keer was het niet meer nodig en wilden ze alleen geld , als je ziet hoeveel er aan kosten worden berekend door hulporganisaties ,stort ik geen geld
isdatzo 15 February 2023
Wil je antwoord niet onthouden Sooldleg al kots ik van je reactie ja ik heb het koud. Maar de mensen die in de ramp gebieden zitten. Zijn er veel hebben het zwaarder .Ga jij hulp zoeken s.v.p. in Nederland.
sooldleg 15 February 2023
Vergeet je niet op tijd te verschonen @isdatzo. Anders gaat het zo stinken. Vijf minuten onder de douche en voor de rest gewoon alles in telegramstijl als reactie blijven plaatsen. Blijf vooral voor de + duimpjes gaan.
wispelhuis 15 February 2023
Gedoneerd aan Giro 555? Uiteraard! Hoe kan deze tragedie je koud laten. Doe mee!
isdatzo 15 February 2023
Zie daarom zoek hulp sooldeg.
Domoor 15 February 2023
De vraag is verkeerd gesteld. Moet zijn: doneert U exstra . Wij doneren al via de regering en gemeentes. Dus ja.
volijke 15 February 2023
Mooi dat onze regering namens Nederland 10 miljoen schenkt!
sooldleg 15 February 2023
Zoek zelf eens hulp @isdatzo, want zoals je het stelt is het niet zo. Probeer je ook eens verder te verdiepen, in de feiten, die er liggen en zo voor het oprapen zijn.
isdatzo 15 February 2023
Ga ik zeker doen sooldeg!
isdatzo 15 February 2023
Geloof je het zelf?
isdatzo 15 February 2023
Ga me even verschonen,Misschien kun jij hulp zoeken
sooldleg 15 February 2023
Hoezo, kun je dat zelf niet meer?
CharLeeWillemsz 15 February 2023
Mieppio: heeft u afgelopen jaar niet meegekregen dat hetzelfde fenomeen - extra lagen op bestaande bouw creëren - hier te lande als 'ei van Columbus' tegen de woningnood gepresenteerd werd?! Lastige vragen als 'waarom men in t verleden boven de normsterkte zou hebben gebouwd' worden weggehoond: 'wij kunnen heus wel rekenen' .. ja, in heersende valuta zal best, maar wel ijskoud een school achterstevoren neerbatsen - een laag daarbovenop moet je toch niet aan denken ..?
CharLeeWillemsz 15 February 2023
Ps bouwkundige voorschriften: men herkent hier nog geen Lul óp de tekentafel, laat staan erachter..
isdatzo 15 February 2023
pffffffffffffffffffffffff
fiat124sport 15 February 2023
Sooldleg ik ben voor kernenergie maar tegen elektrische auto's voor rechts dus geen vvd die zijn links en ik ben tegen windmolens en zonneparken. Verder voor gas, tegen rekeningrijden , tegen milieuzone's en voor betaalbare zorg en natuurlijk tegen klimaat en stikstof en voor 130 dat zijn mijn standpunten. O waterstof zie ik ook wel zitten mits de auto een verbrandingsmotor heeft en je hem kan schakelen en verder klinkt als een normale auto ik wil emotie. Sooldleg. Verder vind ik wat in Turkije is gebeurd verschrikkelijk ik doneer alleen niet via 555 maar aan de deur wel. Dat was de stelling. Sooldleg
fiat124sport 15 February 2023
Ik vergat tegen verduurzaming het is verder onbetaalbaar en niet haalbaar en zinloos want je kan het klimaat niet veranderen. Sooldleg.
jgth 15 February 2023
Wat is hier aan de hand er zit toch nog genoeg geld bij de mensen ,maar wat ik niet snap dat al jaren word er geroepen oprotten met die Turken en nu gaan we ze ook nog eens voeren ,wel iedereen en ook iedereen doet een donatie of je het wild of niet ONZE REGERERING DONEERT 10 MILJOEN lekker hoor terwijl mensen hier ook sterven van de honger en hele families uit elkaar zijn gerukt ER LOPEN VEEL SCHAAPHERDERS IN WOLFSKLEDING ROND IN NEDERLAND en deze schaapsherders rennen straks weer naar het stem bureau om zich zelf weer te verijken
Zweistein 15 February 2023
De ware aard van de reageerders die de slachtoffers daar liever laten creperen komt boven drijven, liever zichzelf als slachtoffer zien , de hulporganisaties afschilderen als boeven moesten misschien zelf maar eens de helft van hun familie verliezen........loozers.
wispelhuis 15 February 2023
Eindelijk iemand met gevoel. En to the point. Zweistein.
wijari 15 February 2023
Wij zijn opgevoed in een omgeving die gewend zijn iedereen wat te gunnen.
C.J. de Loof 15 February 2023
Ik lees dat onze regering ongevraagd 10 miljoen euro gaat overboeken aan deze bodemloze put, dus mijn bijdrage is al gedaan, iedere dag is wel één of ander goed doel wat geld wil, de kindjes in Bangladesh, de hongersnood in Afrika enzovoort....... allemaal zonder twijfel goede doelen maar het zijn allemaal druppels op een gloeiende plaat en het zijn bodemloze putten waarbij het merendeel van het geld verkeerd terecht komt. Dus nee geen bijdrage op 555
Zweistein 15 February 2023
Inderdaad C.J.de Loof....het meeste geld komt verkeerd terecht. In bodemloze putten van huisjesmelkers o.a. Vreselijk figuur ben jij.........
C.J. de Loof 15 February 2023
Klopt hoor Zweinstein water stroomt altijd naar de zee , maar wees eerlijk daar hoort het ook!
GeelHesje 15 February 2023
Nee en dat gaat ook niet gebeuren ook. Geld geven aan goede doelen gaat altijd aan een of andere strijkstok blijven hangen. Ik wil best een tentje of slaapzak doneren maar geen geld.
GeelHesje 16 February 2023
En dan nog even wat ... Turkije doet niet mee aan de sanctie's tegen Rusland. Door Turkije loopt nog steeds een in werking zijnde gasleiding met Russisch gas en als klap op de vuurpijl heeft Turkije het navo lid worden van Zweden en Finland geblokkeerd. En wat gebeurd er even later? Toeval? Of #HAARP? Ver gezocht? Ik denk het niet tegenwoordig ...
GeelHesje 16 February 2023
De oorlog in de Oekraïne is erg. De aarbeving in Turkije is erg. Maar er is nog een ramp gaande die heel erg veel mensenlevens kost en waar totaal geen enkele aandacht voor is. Sterker nog die ramp is gaande onder uw eigen ogen en mag met opzet niet serieus onderzocht worden. In de week van kerst zijn er in 10 Europese landen 14.233 mensen aan "de oversterfte" overleden. In 1 week tijd! De oversterfte in die week was in Duitsland maar liefst 44% en in Nederland maar liefst 29%. In de tweede helft van 2022 was de oversterfte in de 10 Europese landen naar schatting 162.270, in heel Europa 300.000 en in de Verenigde Staten 565.000. En daar zitten geen coronapatiënten bij. En elk serieus onderzoek hiernaar wordt systematisch geblokkeerd. Gaat het misschien niet eens tijd worden om Giro 555 te openen voor de slachtoffers van een bepaald type min of meer gedwongen opgelegd ongecontroleerd medisch experiment en de daders daarvan te vervolgen?
volijke 16 February 2023
Kijk Geelhesje, jij legt er enige nuance in, ik hoorde de afgelopen jaren via mijn werk, ik spreek veel mensen, zeker 30-40 mensen die plotseling, onverwacht, overleden zijn. Inmiddels is duidelijk dat het niet alleen in Nederland maar ook in bijna alle andere landen het geval is. Bekende wetenschappers zoals Prof.Dr. Theo Schetters toont dit notabene óók via de cijfers van het CBS Centraal Bureau Statistiek !!! Oók dit zijn slachtoffers die niet in de media benoemd worden, sterker nog wat vreemd genoeg niet breed wetenschappelijk wordt onderzocht.
wispelhuis 16 February 2023
Schetters doet wel vaker dubieuze uitspraken. Het is gewoon onzin wat hij beweert.
mmuller 16 February 2023
PANTA RHEI !!!!
GeelHesje 16 February 2023
@volijke: Let wel dit zijn alleen nog maar de gegevens van de oversterfte van Europa en de Verenigde Staten over de 2de helft van 2022. Het kompleet volgespoten Australië en Nieuw Zeeland en de rest van de wereld is daarbij nog niet eens meegeteld. Dan gaat dat getal met gemak ver over de miljoen onschuldige dodelijke slachtoffers uitkomen en dat alleen mbt de 2de helft van 2022. En de mensen die permanente schade hebben opgelopen zoals bijv hartschade en onvruchtbaarheid enz en de mensen die hard op weg zijn om spoedig ook deel te gaan nemen aan de oplopende oversterfte cijfers zijn nog vele malen hoger! Serieus deze hoeveelheden aan onschuldige slachtoffers zijn ongekend in de volledige geschiedenis van de Mensheid! Maar het mag niet gezegt worden en niet benoemd worden en elk serieus onderzoek daarnaar is verboden.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.