Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuwe afleveringen van Fawlty Towers terug op TV

2.699 stemmen | Geplaatst op 9 februari 2023 | Website

Leuk! Ik ga zeker kijken
35.5%
Och, wel aardig
16.3%
Niks aan
16%
Fawlty wie?
32.3%

Reacties (30)

renschip 09 February 2023
Eindelijk weer eens een comedy in plaats van al die afgezaagde kwissen , spelletjes en dating programma's. Ook al zou het maar half zo leuk zijn dan de vorige serie , het zal voor mij een welkome afwisseling zijn .
Kaiser 09 February 2023
vond het toen leuk, benieuwd of je dat na al die jaren nog leuk vind , altijd beter dan de pulp die er nou te zien is
wijari 09 February 2023
Zegt mij niets.
fiat124sport 09 February 2023
Lijkt me leuk ben benieuwd of hij op zijn leeftijd nog net zo goed is als toen. Was leuk heb ook de Monty Python serie op dvd. Even wat anders stem ze weg zo snel mogelijk nu beginnen ze met hun gekheid ook al dat we met verkeer stikstof moeten sparen. Ze weten van gekheid niet meer wat ze moeten verzinnen met hun onzin plannen.Ook in de industrie gaan ze beginnen naar eerst boeren weg te pesten en mooie bedrijven te slopen. Ik sta achter de boeren en geef hier niet aan toe. Dus in maart stem rechts ( geen vvd) Voor 130 dit beleid moet stoppen . Alstublieft stem slim. Het kabinets beleid is onbetaalbaar niet haalbaar en stemt u links dan blijft dit nog veel erger door gaan. Je kan het klimaat niet veranderen dat de aarde wat opwarmt nu is normaal. Dat doet de aarde al jaren . Met miljarden en iedereen in de armoede brengen gaan we dit echt niet veranderen. Allemaal een fijne dag verder
ierist 09 February 2023
Ik ken geen Fawtly Towers. Is dat de broer van Lee Towers?
Peritum ? 09 February 2023
Komen ‘ tante Hannie ‘ en ‘ Heintje Davids ‘ ook weer terug op de Nederlandse tv? Gezien de dateringen van vele programma’s moet dit toch een mogelijkheid zijn.
fiat124sport 09 February 2023
Ik hou van jaren 70 en 80 series Q & Q , Dukes , A team , airwolf, enzovoort heb de meeste op dvd. Leuke tijd en met nog echte stunts geen computer of andere zaken. Fijne dag allemaal. Stem ze weg. Alstublieft.
Peter Arnolds 09 February 2023
Engelse humor, altijd prachtig om naar te kijken,
Kennie-L 09 February 2023
Als Cleese zich aan zijn principes houdt wordt het vast niet woke en zullen er weer veel mensjes boos worden, wel jammer dat Manuel er niet meer is.
wispelhuis 09 February 2023
Onvervalste Engelse humor, ik ben tóch benieuwd hoe de "oude" John Cleese het zonder de bekende acteurs voor elkaar gaat krijgen. De serie was zó leuk dat velen eigenlijk niet eens door hadden dat er maar 12 afleveringen zijn gemaakt. Gelukkig hebben we YouTube nog.
Rippertje 09 February 2023
Het is wel nostalgie maar best wel leuk , het zou nu politiek niet correct zijn met al deze woke zeikers Maar als terug komt zet ik de TV met een snelheid van 130 km aan
tiscrea © 09 February 2023
Legendarische scene, maar met al de "politieke correctheid" mag dat nu vast niet meer en krijg je allerlei bezwaarclubjes. https://www.youtube.com/watch?v=Tms0yk9kqVM. Van de oude serie blijft het genieten en ik ben eigenlijk bang om de nieuwe versie te gaan bekijken. Benieuwd hoe de dochter van John Cleese het er van af gaat brengen. Lijkt me heel moeilijk voor haar. Op een andere site las ik al een reactie dat de serie van toen, nu waarschijnlijk protesten van Spaanse obers zou veroorzaken :-P
CharLeeWillemsz 09 February 2023
Peritum: het verschil tussen herhaling en vernieuwing is u niet duidelijk?
tiscrea © 09 February 2023
Op het moment geniet ik ook (weer) van Catweazle op ONS. Ik heb beide series op DVD, maar ik blijf het schitterend vinden. Elke keer vallen me de woordgrapjes weer op, waardoor er een misverstand ontstaat. Zit eigenlijk heel slim in elkaar.
fiat124sport 09 February 2023
catweazle is prachtig mooie sfeer en tijd inderdaad. Salmay Dalmay Adonay de spreuk, ik wou dat ik die kon gebruiken om de klimaat en stikstofonzin te stoppen maar net als catweazle lukt dat maar 1 x bij goed stemmen hahaahah
Sparky 09 February 2023
Echte Britse humor. Ik kijk er naar uit. Tiscrea en fiat124sport wel even bij de les blijven. Jullie opmerkingen gaan Niet over het onderwerp !!!!
tiscrea © 09 February 2023
Salmay Dalmay Adonay. Get him Touchwood!
Peter D? 09 February 2023
Lijkt me weer eens verfrissend op tv. Wordt je ook vast vrolijker van dan reacties op dit gremium die ieder onderwerp misbruiken om een politieke voorkeur te verkondigen zoal die vermomde Lada liefhebber.
fiat124sport 09 February 2023
Doe ik altijd proberen mensen in te laten zien dat we heel verkeerd bezig zijn sparky
wispelhuis 09 February 2023
Het kan raar lopen, maar die Silly Walks zie hem toch niet meer doen.
CharLeeWillemsz 09 February 2023
Leuk woordgespeeld wispelhuis :)
tiscrea © 09 February 2023
Van The Ministry of Silly Walks (uit Monty Python) - The Silly Walk How To: https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Ministry_of_Silly_Walks#/media/Bestand:Silly_Walk_Gait.png
sooldleg 09 February 2023
In het verleden best wel leuk om naar te kijken. Maar niet om speciaal de tv voor aan te zetten, voor dat een uur en kwartier durende gebeuren. Opnemen kan nog steeds ( totdat de glasvezel het overneemt?)...... Hoe de nieuwe serie er uit gaat zien is afwachten natuurlijk. ( Bij films gebeurt het nog al eens dat de vervolgen van de eerste, minder en minder worden qua kijkgenot en teveel worden uitgemolken op het eerste succes)........ Cleese, is inmiddels al zo'n 83 jaar en hoewel een vos wel z'n haren verliest, maar niet z'n streken wachten we dus maar af. ........Belangrijk vind ik ook het tijdstip, waarop het uitgezonden word, want bij ons staat de tv niet voor alles en nog wat aan. (Soms veel liever een boek). Dus opnemen of direct kijken?...... De film "Clockwise", van John Cleese, uit 1986 ?? is tot op heden nog steeds leuk om te zien.
Zeeuwleeuw 09 February 2023
Ja, superleuk! Zelfs als je de afleveringen al meerdere keren gezien hebt en precies weet wat er gaat gebeuren blijven zij hilarisch. Het is gebaseerd op de ervaringen in een echt bestaand hotel waar de service zo erbarmelijk slecht was dat het bijna weer grappig werd en men heeft toen besloten om er een komische serie over te schrijven.
Politieke 09 February 2023
Eindelijk weer eens een komische serie. Alleen zal John Cleese niet meer zo lenig zijn, als hij de slillywalks deed. Oude komische series herhalen mag van mij wel. De Belgen doen dat ook o.a. met de Kampioenen. Dat ze die serie nog nooit aan Nederland verkocht hebben, snap ik niet!
Frans39 09 February 2023
Voor de mensen die niet weten waarover het gaat; "Fawlty Towers" heeft in het Nederlands de afschuwelijke titel "Hotel op stelten"
Kennie-L 09 February 2023
@Politieke, van de Kampioenen zijn ook al een aantal afleveringen "Verboten" verklaard wegens niet politiek correct, https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/07/27/19e-aflevering-fc-de-kampioenen-geschrapt/
tiscrea © 09 February 2023
Farce Majeur met o.a. Koeweit, Koeweit, Koeweit, Kielekiele Koeweit mag zeker ook niet meer? :-P
Mr. Bean 09 February 2023
gaan in ieder geval een aflevering kijken, hoop dat de humor nog hetzelfde is, was altijd super leuk. beter dal al dat gezeik overal over en de waardeloze praatprogramma's en quizzen op tv tegenwoordig !
CharLeeWillemsz 09 February 2023
Overigens wel contradictief gesteld: óf iets is nieuw óf iets komt terug - zo bezien snap k inmiddels hoe Peritum ?op t verkeerde been is gezet.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.