Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De kleur van mijn auto is:

3.557 stemmen | Geplaatst op 31 januari 2023 | Website

Wit
14,9%
Grijs
28,5%
Zwart
21,5%
Een andere kleur
35,1%

Reacties (30)

Zeeuwleeuw 31 January 2023
Ik heb al heel lang geen auto meer. Maar deze keuze staat er niet bij.
R ... 31 January 2023
Ik heb wel een auto, nodig ivm mijn werk. Een bruine, maar in ieder geval geen "groene" en 130.
wispelhuis 31 January 2023
Ik ga straks kijken.
Harry A. 31 January 2023
Wat een stomme vraag, hebben jullie niets anders te doen.
GeelHesje 31 January 2023
LOL .... Wat doet dat nou ter zake ??? Een auto is er om je van A naar B te brengen (en het liefst ook weer terug) en de kleur van de auto doet daarbij totaal ter zake lijkt mij. Wel handig is een beetje opvallende kleur. Grijs bijvoorbeeld is niet zo lekker zichtbaar bij mist. En ook moet een auto geluid maken aub. Die electrische auto's zijn vaak muisstil wat in sommige gevallen levensgevaarlijk is of kan zijn. En dan heb je nog dingen als de kleur rood dat over tijd met veel zonlicht erop roze gaat worden. Als je die dan elke dag op dezelfde manier ergens neer zet dan gaat de helft van de auto rood blijven en gaat de andere helft verkleuren. Niet dat dat erg ter zake doet maar het kan iets zijn om rekening mee te houden als je een auto met een bepaalde kleur gaat kopen. Wat dat betreft kun je het beste een blauwe auto nemen. Wat ook wel handig kan zijn is om je auto een kleurenachtig schema mee te geven van bijv een politie auto of ziekenwagen. Dan gaat ineens iedereen om je heen zich keurig aan de regels houden ;-) En nou we het toch over kleuren hebben: Wil je s'nachts goed zichtbaar zijn in andermans spiegels probeer eens gele koplampen ipv witte. Is op langere ritten in het donker ook rustiger voor je ogen en de witte strepen op de weg worden er ook beter zichtbaarder door. Verder ... Morgen de vraag welke kleur je fiets heeft of een of andere totaal onzinnige vraagstelling? Oh nee het gaat natuurlijk morgen over de stormvloed neem ik aan.
Karel33 31 January 2023
Mijn auto heeft een onzichtbare kleur. Ik heb de auto al jaren geleden weggegeven en weet dat die inmiddels is gesloopt.
fiat124sport 31 January 2023
We hebben er 3 2 x zwart 1 x wit. Tot slot tegen klimaatonzin stop stikstofwaanzin voor 130 stop onbetaalbare verduurzaming. Voor gas. Stem slim in maart zorg dat er een nieuw geluid in Nederland komt zonder de groene onzin dus geen pvda en groen links stemmen. Ik hou van auto;s maar alleen als ze op benzine diesel en lpg rijden. Een elektrische auto is emotieloos , slecht voor het klimaat , je moet lang wachten om te rijden en de afstand is te ver. Bovendien zijn ze veel te zwaar en niet te blussen. Batterijen en dan zeggen ze goed voor het milieu stop dus ook met het geven van een subsidie hier op. Ik wens u allemaal een fijne dag .
mmuller 31 January 2023
Ach ja..... van de gesloopte auto's maakt men weer milieuvriendelijke rietjes, dekseltjes voor de champagnerfles en koffielepeltjes voor het kabinet... dus, milieuvriendelijk....
fiat124sport 31 January 2023
Goed zo R
Peter Arnolds 31 January 2023
2 rode. 1 x Suzuki vitara en een Audi A3.
The Dutch 31 January 2023
Zo zie je maar hoeveel we hetzelfde doen om maar in de 'comfortbubble' te blijven. Ik kies bewust geen van deze kleuren want het is al saai genoeg op de weg.
Peritum ? 31 January 2023
Ik rij in een grijs gebied, op benzine zonder toevoegingen met lage verzekeringskosten en weinig onderhoudskosten. Maak niet zo heel veel kilometers per jaar maar bij gebrek aan goed openbaar vervoer voor mij een noodzaak. En verder….. wat was de vraag ook al weer…..?
Peritum ? 31 January 2023
Ik reed vroeger ook nog al eens zwart, maar vandaag is rood ( zong hij) ;-)
Mieppio 31 January 2023
Mijn eerste was wit, daarna veel kleuren gehad en die ik nu rij is zwart
Kaiser 31 January 2023
nog even en ze vragen naar de banden maat , of je wel of niet een trekhaak hebt , soms zijn er toch onzin stellingen .
Mr. Bean 31 January 2023
vraag voor op de kleuterschool, van geen wonder dat er soms op Zeeuwen wordt neergekeken, wat een stelling !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mr. Bean 31 January 2023
AL DIE DUIMPJES NAAR BENEDEN SLAAN NERGENS OP, wat een idioten !, toch kleuterschool antwoorden.
onigo 31 January 2023
De kleur van mijn auto is: transparant
wijari 31 January 2023
Ford C Max kleur/ licht groen-beige /automaat vijfdeurs.
sooldleg 31 January 2023
Ach, de kleur van m'n huidige auto is niet meer relevant en zeker niet meer voor inruil. Het is helaas m'n laatste. Er komt geen andere meer. Maar het doet me wel denken, dat het ooit anders was. Het begon ooit met de aanschaf van een tweede hands Renault R10 major. Een bordeaux kleurige van oorsprong, maar die al spoedig met de hand werd overgeschilderd in lichtrood en wit, omdat in die tijd het gebruikelijk was om je auto in de kleuren te zetten van een rally-auto, met als top een NSU-prinz. Daarna werd het een lichtblauwe Citroen Diane, met 435cc boxermotor, die tegen een beetje krachtige wind niet sneller ging dan 80 km/u, maar het voor deel had, dat je nooit in een file stond, maar altijd vooraan reed. Daarna, een 2CV, giftgroen, een pracht wagentje, waar je zelf met gemak aan kon knutselen (de kleppen stellen bv). Daarna een witte Datsun, 120 Af II met zwarte striping, waar menigeen jaloers op was behalve in Frankrijk. Vervolgens een grijsgroene metalliek Nissan (andere naam voor de Datsun). Een Peugeot diesel in ongeveer dezelfde kleur, ingeruild voor een witte Ford Courier, die op zijn beurt het veld weer ruimde voor een donkergroene Opel Astra. Ingeruild, voor een zilvergrijze Opel Corsa, die na 13 jaar werd vervangen door m'n huidige Ford Corsa, inmiddels ook al meer dan 10 jaar oud. Aan al die auto's kleven verhalen, verhalen van plezier en lol. Maar bij al die auto's in al hun kleuren, was er niet een waarvan de kleur de doorslag gaf bij inruil en het altijd er op aankwam, dat je hoe dan ook flink moest bij lammeren.
sooldleg 31 January 2023
Sorry, Ford "Corsa", moet zijn Ford Fiesta. Gewoon een foutje, kenmerk voor de jaren, meer niet.
Peter Arnolds 31 January 2023
@sooldleg. Dan rij jij nog in een vrij nieuwe Fiesta. Ik rij al 15 jaar in mijn Suzuki vitara, deze is voor mij aangepast en er kan een rolstoel ruim achterin. Ik heb deze auto niet nieuw gekocht. Ik laat de minnetjes maar voor wat ze waard zijn.
sooldleg 31 January 2023
Tsja, @Peter Arnolds, dat zal er kennelijk mee te maken hebben, dat ik de auto in de loop der jaren anders ben gaan gebruiken...... 20.000 km/jaar voor plezier ipv 2000 km/jaar en dat hoofdzakelijk voor een rondje over de boulevard, de supermarkt en af en toe een rondje rond Walcheren. En ook het ander gebruik, van de auto, is niet meer zoals in m'n jonge jaren.
Zweistein 31 January 2023
Die van mij is zwart, en na een wasbeurt weer wit......
sooldleg 31 January 2023
Gewoon doorgaan met wassen, misschien is het wel zoals bij een toverbal, als van vroeger.
Zweistein 31 January 2023
En verder worden we te stom/lomp geacht om onze mening te geven over de klimaatactivisten, hun beweegredenen en het optreden van het gezag. We zijn wellicht net slim genoeg gevonden om de kleur van de auto hier op te geven. Morgen: wat voor kleur heeft uw hond......?
BigF666 31 January 2023
lease auto van mn werkgever, wit, hard top cabrio van mezelf blauw
Kennie-L 31 January 2023
Ooit had ik een toverauto, binnen een jaar van ivorio naar roestbruin, Alfa Sud Sprint, reed wel hemels, dat dan weer wel.
fiat124sport 31 January 2023
Erg dat de linkse club zo veel minnen geeft maakt me wel bezorgd voor komende verkiezingen de klimaat onzin zal toch niet nog eens door gaan?!!!!
sooldleg 31 January 2023
Iedere keer, dat gelul over links stemmen, zou bij mij juist zomaar eens kunnen leiden tot het stemmen op een linkse partij. Van iedere keer dat gelul, op elke stelling, over het stemmen op een linkse partij, kan het zo maar leiden dat we het zo maar eens nog een keer moeten doen. En...........hoewel er geen andere auto meer bij mij zou komen, krijg ik er toch zin in, om er een te nemen.........Een Roooie ditmaal.......... Ja, voorlopig gaat het Rood worden op 25 maart ipv blanco.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.