Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ik heb moeite om mijn eigen bankzaken te regelen

1.443 stemmen | Geplaatst op 30 januari 2023 | Website

Eens
20.6%
Oneens
79.4%

Reacties (16)

Peritum ? 30 January 2023
Moeilijk ? Nee hoor ik doe m’n zaken al meer dan een halve eeuw zonder hulp en heb geen schulden, sta nooit in het rood en zolang ik zelf mijn bankzaken behartig zal en kan ik rustig slapen. Aan een ‘ deskundige ‘ overlaten wordt meestel een drama na verloop van tijd voor degene die z’n zaken uit besteedt en kweekt grijze haren.
Kennie-L 30 January 2023
Geen enkele moeite maar als je wel eens buiten komt, ontmoet je er genoeg die dat wel hebben.
mmuller 30 January 2023
Op de stelling is het een JA en NEE.... Banken denken dat zij met hun klanten serieus nemen, nee dus... Filialen verdwijnen als sneeuw onder de zon en HUN bepalen wel wanneer jij langs kunt komen voor om te regelen ergens ver weg... zij willen dat een ieder maar ook een ieder met Qr codes moet gaan werken via een i phone of smartphone... want, zegt men, de e.dentifier met je bankpas is zeer onveilig.... wat een gelul, denk eerder dat je phone gejat of ontfutseld wordt dan je bankpas... nee, men wil ons zeer waarschijnlijk totalitair in de gaten houden en nog meer data doorverkopen... in de landen om ons heen wordt het niet geeist... dus popiejopie Nederland moet natuurlijk weer de slimmste en de snelste zijn met allerlei onzin.. dus wordt men al bijna (verplicht!!!) een dergelijk toestel aan te schaffen... de bevolking is aan het vergrijzen en heel veel oude mensen hebben geen kaas gegeten met deze moderne telefoontjes en de bank yegt dan laconiek, moet je familie of vrienden je maar helpen... Nee nee nee geen goed idee... daarom wordt voor menig ouder het omgaan met bankzaken doen te ingewikkeld... heb ook al gehoord dat je dan maar een bewindvoerder moet inschakelen... waar gaan wij naar toe ??? Vrijheid blijheid en tenslotte kun je niet zonder een bankrekening, want dat is ook al een verplichting.... Nog een zin... BANKEN HEBBEN TE VEEL MACHT !!!
mmuller 30 January 2023
Tot slot vergeef mijn enkele spelfouten....
fiat124sport 30 January 2023
Nee dat gaat wel goed ik heb moeite dat ik mijn inkomen verlies aan groene onzin zoals onbetaalbare energie. Daar net hoorde ik op klimaat zender Bnr ook een onzin stuk over nooit meer schaatsen ja het klimaat veranderd doodnormaal waarschijnlijk over 100 jaar weer kouder. Dus zorg dat de groene onzin niet verder kan stem ze weg en stem zeker geen groen Links of PvdA. Tot slot tegen klimaat onzin stikstofwaanzin voor 130 stop verduurzaming fijne dag
Peter Arnolds 30 January 2023
Nee, totaal probleemloos regel ik mijn eigen bankzaken. De wereld is aan het veranderen en ik verander gewoon mee. @fiat124sport, gewoon meedoen met de rest dus 100km en geen km sneller. Alle oude voertuigen van de straat af en richting sloperij. Ga ook voor meer groen en duurzaam, daar zullen de mensen na ons erg blij mee zijn.
fiat124sport 30 January 2023
Tuurlijk peter dat is altijd de groene onzin mijn 50 jaar op euro 98 heeft bijna zelfe waardes als mijn moderne je ruikt hem minder alleen. 100 is sloom en belachelijk we rijden niet langzamer voor stikstof maar voor de elektrische batterij auto zodat de afstand groter is. Ik ben ook voor groen maar dat groen wat we hier aan het doen zijn is schone schijn een zonnepaneel is niet schoon een windmolen zit vol olie. Stop en wakker worden je kan het klimaat niet veranderen je moet gewoon goed zijn voor de omgeving om je heen ik zeg niet dat ik tegen klimaat ben ik ben tegen de groene leugen. Laat het stoppen net als zure regen en ozon laag uw eerste kans verkiezingen maart
fiat124sport 30 January 2023
Minder is meer in mijn stelling antwoord dat is het missen van de kat
Rianne07 30 January 2023
Geen moeite mee, maar belachelijk dat je niet zo maar meer een bank binnen kunt lopen. Ik ben ook zeker niet van plan om bankzaken via mijn telefoon te doen. Verlies je hem of wordt ie gestolen dan kun je niks. Bovendien is me dat ook veel te klein. Mijn moeder heeft nog papieren overdrachtskaarten, zij kan dus niet internet bankieren. Laten ze toch eens een beetje rekening houden met ouderen.
wispelhuis 30 January 2023
Nee, geen moeite mee.
Farmer. 30 January 2023
Door mijn tot voor kort werkzame leven met regelmatig nieuwe software programma's wat je je dan weer eigen moet maken, heb ik de voortschrijdende automatisering bij kunnen houden. Maar ik erger me regelmatig wel aan de vanzelfsprekendheid waarbij van de burger wordt verwacht dat hij zijn (digitale) kennis up to date houdt. Of het nu digitale belastingaangiftes zijn, bankzaken, afrekeningen van de zorgverzekering enz. enz. Ik begrijp dat het voor veel wat oudere mensen bijna niet meer is bij te houden.
li-me-sha 30 January 2023
Ik snap best dat sommige niet alles meer kunnen bijbenen. Ik doe ook de bankzaken voor mijn partner, die naar eigen zeggen digibeet is (geen zin ook heeft in al dat internetgedoe en PC-gedoe). Daarnaast zijn we vorig jaar overgestapt van ABNAMRO naar REGIOBANK. Dit na de zoveelste onvriendelijke en onzinnige behandeling door medewerkster daar. Bij REGIOBANK kun je dus wel binnenwandelen (voorkeur wel afspraak, maar geen eis) en regelen zij het een en ander voor je indien nodig. Dus als ik wegval, dan kan hij daar de benodigde hulp krijgen. Dus we kunnen internetbankieren, maar mijn partner krijgt gewoon ook afschriften. Dus hij blij en ik. REGIOBANK was zeer vriendelijk en als er wat mis ging (wat zeker in het begin helaas wel was) losten ze het ook weer op naar een belletje. Tot nu toe best blij met overstap,
li-me-sha 30 January 2023
Die 2staps verificatie is inderdaad erg irritant die je per telefoon hebt. Gezien ook bij mijn dochter wat voor ellende het is als je telefoon/mobiel kwijt bent (is ooit gaan zwemmen bij wildwateren :(, dus tja.. ) Je kunt dan nergens meer bij, zeker niet bij de bank, toentertijd.
GeelHesje 30 January 2023
Zolang het CSRQ-SM systeem nog niet is ingevoerd heb ik nergens problemen mee.
GeelHesje 30 January 2023
Even een toelichting: Het CSRQ-SM systeem: Common/Sovereign/Restricted/Quarantine - Social Management systeem is het systeem dat ingevoerd gaat worden na de spoedig komende volledige financiele vernietiging van alles. Alleen als je dan in de S-Class zit mag je al je bezit houden en mag je ongetimiteerd (digitaal) geld bezitten en krijg je geen CO2 budget. De meeste mensen zullen gaan vallen onder de C-Class en die mogen oa helemaal niks meer bezitten en zijn al hun banktegoeden kwijt krijgen een CO2 budget een social credit score en mogen maximaal 1000 CBDC's bezitten met oa een beperkte houdbaarheids datum van 1 maand. In de R-Class is dat overal de helft van en in de Q-Class weer daar de helft van. Uiterraard gaan oa alle politici en hun hulpjes enz in de S-Class vallen en mogen ongelimiteerd alles. Het vee daarin tegen is echt alles kwijt (incl al je geld) en gaat levenslang de digitale gevangenis in. Naar ik verwacht gaat het voor het eind van dit jaar gebeuren. U bent gewaarschuwd.
GeelHesje 31 January 2023
... en toen heeeel snel een nieuwe stelling maken zodat mensen dit niet gaan lezen ...
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.