Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Het Westen moet Oekraine blijven steunen met wapens

3.109 stemmen | Geplaatst op 25 januari 2023 | Website

Eens
71.7%
Oneens
28.3%

Reacties (41)

Zeeuwleeuw 25 January 2023
Ik ben het hier wel mee eens om ons tegen die totaal gestoorde levensgevaarlijke gek Poetin te beschermen. Wat heeft zo'n man een zieke kronkels in zijn hoofd om zo gruwelijk veel ellende en intens leed te veroorzaken? Behoedzaamheid bij het leveren van wapens lijkt mij ook wel op zijn plaats want wanneer het te veel bedreigend wordt voor Poetin kan hij op een nóg gevaarlijker manier reageren. En daar is helemaal niets of niemand bij gebaat. Dit zijn héél moeilijke beslissingen. Waarom leven mensen niet gewoon in rust en vrede met elkaar?
GeelHesje 25 January 2023
Artikel 100 van het Wetboek van Strafrecht: "Met gevangenisstraf van ten hoogste tien jaren of geldboete van de vijfde categorie wordt gestraft: Hij die, in geval van een oorlog waarin Nederland niet betrokken is, opzettelijk enige handeling verricht waardoor het gevaar ontstaat dat de staat in een oorlog wordt betrokken." En het leveren van wapens aan de Oekraïne (welke geen EU lid en geen NAVO lid is) valt daar dus absoluut onder want dat kan ons land direct betrekken in die oorlog en dat is dus daarmee officieel een Misdrijf jegens de veiligheid van de Staat.
GeelHesje 25 January 2023
Verder ga ik maar niet in op de geschiedenis van de Oekraïne en dan met name wat daar in 2014 gebeurd is en het AZOV bataljon en de vele andere groepen met hetzelfde gedachtengoed en de buitensporige corruptie en wat die buikspreekpop Zeikelinksky daar met de Russisch georienteerde Oekraïnse bevolking gedaan heeft laat staan welke discriminatie en ongekende haat hij op de Russisch georienteerde Oekraïnse bevolking heeft losgelaten. Dit is geen oorlog tussen Rusland en de Oekraïne maar een oorlog tussen de VS (met gedwongen samenwerking van de EU in NAVO verband) en Rusland in de Oekraïne en heeft meerdere doelen tegelijk waaronder oa het totaal vernietigen van de Europese (en dan met name en via de Duitse) economie. De VS/NAVO/EU gaan dat 100% zeker verliezen en dat gaat mega grote gevolgen hebben voor alle persoonlijke levens van alle Amerikanen en Europeanen en daarmee tevens voor alle economische systemen van de hele wereld. Meer ga ik er niet over zeggen.
Serapis 25 January 2023
Je verwacht het niet he; een GeelHesje dat kritiekloos en hersenloos de propaganda van de fascist Putin nablaat. In de jaren '30 heeft Rusland al miljoenen Oekraïners uitgemoord (Holodomor), ze waren nu weer van plan hetzelfde te doen. Putin is in 2014 de oorlog begonnen en in 2022 omdat deze grootsheidswaanzinnige zichzelf de nieuwe Tsaar vind en het Russische imperium wilt herstellen. Een GeelHesje dat altijd de grootste bek heeft over de overheid en vrijheid vindt een fascistische dictator waar niemand zijn leven zeker is als die kritiek heeft op de overheid opeens wel goed. Lachwekkend oerdom, wat een idioot ben je dan. https://www.raamoprusland.nl/dossiers/oekraine/2282-lijden-aan-rusland
fiat124sport 25 January 2023
Daar ben ik het wel mee eens maar de sancties voor de rest helpen niet echt tegen iemand als Poetin want hij heeft ook medestanders en het brengt ons in financiele problemen zoals met gas, wat wij overigens in overvloed hebben in ons eigen land en hier zijn ook oplossingen voor om de bevingen te stoppen. Tot slot tegen klimaat en stikstof onzin voor 130. Stop verduurzaming het is onbetaalbaar en je kan het klimaat niet veranderen de natuur doet wat hij wil. Stem ze weg in maart uw eerste kans om dit kabinet naar huis te sturen. Fijne dag
176-671 25 January 2023
https://www.groene.nl/artikel/een-anti-rusland
Peter Arnolds 25 January 2023
@GeelHesje. Wat een achterlijke hersenkronkels. U bet een eng mens.
Karel33 25 January 2023
Europa is door de USA en NAVO die oorlog ingelokt. Ukraine is een door en door corrupt land en behoort niet tot de EU en is geen NAVO lid. Dat Putin aanviel hebben we te danken aan de USA. Toen voormalige satelietstaten toetraden tot de EU en NAVO zette de USA TEGEN alle afspraken in toch raketten in de landen. Toen Zeiklenski ook tot de EU en NAVO wilde toetreden heeft Putin herhaaldelijk daar tegen gewaarschuwd: "ik wil niet nog meer raketten in mijn achtertuin" Wat de USA niet wilde, ( raketten in cuba ) en bijna w.war 3 veroorzaakte moet Rusland wel toestaan? Die oorlog is verschrikkelijk, en ben geen fan van Putin. DE USA is de enige die kan lachen: hun al jarenlange wens om Rusland aan te vallen want door de tomeloze steun aan zeiklenski IS het een verkapte aanval op Rusland EN de wapenindustrie verdiend weer miljarden. En vergeet niet dat er ook een enorme propaganda oorlog bezig is. EEN goed woord over Putin en je wordt als landverrader gebrandmerkt. Nogmaals: Ben geen Putin fan maar ook geen fan van de USA. En ga nu maar minnen--ik ventileerde slechts mijn mening.
C.J. de Loof 25 January 2023
We hadden dit corrupte en verknipte land nooit moeten steunen! Het is geen lid van de EU of NAVO dus niet onze oorlog! en nee ik ben geen vriend van Poetin maar als je iemand lang genoeg tart en provoceert moet je er niet raar van opkijken als hij een keer reageert. Er klopt een heleboel niet en Poetin is niet de enige schuldige! Je hoort weinig meer over het opblazen van die gas pijpleidingen maar ook dit is een merkwaardig verhaal, ik geloof er niks van dat dit door de Russen is gedaan. Het is een vies en vuil spelletje met de VS als lachende derde.
Peritum ? 25 January 2023
De grootste vijand van Europa en het Oosten is…….. Amerika, een land wat sinds mensenheugenis oorlogen voert ( behalve in eigen land) en laat voeren in andere landen voor eigen gewin. Het zet moedwillig andere landen tegen elkaar op en verdient miljarden aan wapentuig en technologie die hiermee gepaard gaat.
ierist 25 January 2023
Het Nederlandse leger is jarenlang zo verwaarloosd dat we nog nauwelijks in staat zijn om ons zelf te verdedigen. Hoe kunnen we dan wapens leveren aan een ander land? Ondanks dat Oekraïne corrupt is en de Navo flink heeft lopen stoken, is dat nog geen excuus om dit land aan te vallen met de dood van onschuldige burgers tot gevolg l.
Baltimore 25 January 2023
Laat Oekraïne lekker zijn eigen boontjes doppen. Het hele NL leger is tot de bodem uitgekleed maar wel een land helpen dat we voor de oorlog als corrupt en onbetrouwbaar achten. Nonsens. De oorlogsmisdaden in Syrië en Palestina worden totaal vergeten ....
mr. Puma 25 January 2023
Het meest droevige is dat ook heel veel Russen dus voor die ploert hun leven geven. Als ze nu allemaal massaal stoppen en terug naar huis gaan is het snel klaar. Maar ja ook die gekken gaan door in opdracht van hun tiran. Dus lever maar en hopelijk drijven ze die dwaas tot aan Siberië terug en laat m daar maar stikken. En ik ben voor NEXIT.
Farmer. 25 January 2023
Toen in 1989 de Berlijnse muur viel en in de jaren daarna de Russen zich terug trokken uit Oost-Europa maakte het z.g. vrije Westen een kapitale fout door ongegeneerd de Oost-Europese landen het lidmaatschap van de EU en de NAVO aan te bieden. Een grotere schoffering voor Rusland was op dat moment niet denkbaar. Alleen Finland zag dat op dat moment goed in en koos er voor om het lidmaatschap van de NAVO af te wijzen. Vervolgens viel de Sovjetunie uit elkaar en meende de EU de banden te moeten aanhalen met Oekraïne, een tot op het bot corrupt land. Weer werd Rusland geschoffeerd en werd het Westen daar bij voortduring voor gewaarschuwd. Dat de Russische minderheid in het corrupte land deels werd onderdrukt werd door de westerse media verzwegen. De inval van Rusland moet worden veroordeeld en de Russische agressie is weerzinwekkend, maar ook het Westen gaat hier niet vrijuit. Het voortdurend leveren van steeds zwaardere wapens werkt natuurlijk escalatie verder in de hand waarbij Europa steeds meer wordt blootgelegd aan een mogelijke kernoorlog. Het is dan ook verbijsterend dat geen enkele westerse staatsman aan de noodrem trekt. Het is ook opvallend dat geen enkele linkse partij, behoudens dan de SP, hier bezwaar tegen maakt. Waar zijn toch alle pacifisten gebleven in Nederland? Rusland zal zich niet terugtrekken uit de bezette gebieden. Het Westen moet Rusland de mogelijkheid bieden om zonder gezichtsverlies te oorlog te beëindigen. Dat kan alleen als Oekraïne afstand doet van de door de Russen bezetten gebieden.
Het Zeeuws geweten 25 January 2023
Yeah-yeah, some folks inherit star-spangled eyes Hoo, they send you down to war, Lord And when you ask 'em, "How much should we give?" Hoo, they only answer, "More, more, more, more" It ain't me, it ain't me I ain't no military son, son, Lord It ain't me, it ain't me I ain't no fortunate one, one
Het Zeeuws geweten 25 January 2023
Het zal je zoon of dochter, je man, je broer maar zijn.........
Karel33 25 January 2023
Rutte in de bocht: Huurde van Duitsland tanks voor het eigen leger. Nu wil hij die tanks kopen en die weggeven aan zeiklenski. Ons leger verkeert al in een belabberd slechte staat en Rutte gaat het nog verder uitkleden. Zoals gewoonlijk: Hij speelt voor sinterklaas naar anderen--en het eigen volk telt niet mee. En dat noemt zich regeringsleider. Miljarden voor een door en door corrupt land met een huilende zeiklenski--een rupsje nooit genoeg--en pleegt verraad aan het eigen leger. Wanneer komt er iemand die de eigen mensen VOOR anderen zet??
J.Vet 25 January 2023
hoe wel het aanvallen van een land absoluut niet goed gekeurd moet worden , moeten we niet vergeten dat de EU , Navo en USA afspraken gemaakt hebben met Rusland, geloof na de koude oorlog ergens. En daarin stond dat de EU en de NAVO niet verder zzou uitbreiden in de richting van Russisch grond gebied, dit is al meerdere malen over treden door de EU !, met landen als Polen , Tsjechië, Hongarije etc. en nu proberen ze Oekraïene er bij te halen, als je de kaart van bezetting bekijkt heeft Rusland zich behoorlijk terug getrokken , en de Navo landen zijn behoorlijk uitgebreid. zowel NL als USA hebben behoorlijke investeringen in Oekraïne gedaan, Biolabs en Boeren etc. " de graanschuur van europa " komt niet zomaar aanwaaien, USA is al jaren er op uit om Rusland kapot te maken. en elke kans die ze krijgen krijgen de russen de schuld. ben ook geen fan van Rusland maar de schuld ligt echt niet alleen bij de russen, en wanneer Rusland dan om de tafel wil om afspraken te maken zegt de Navo en de EU, nee sorry ! Dus het is wel duidelijk waar ze op uit zijn. en dat er zeker wel meer aan de hand is dan ze in het eerste gezicht laten zien. Oekraïene is sinds de val van de USSR altijd al een verdeeld en corrupt land geweest dus waarom splitsen ze niet op, ook daar wonen mensen die voor Rusland zijn, Dus waarom een nog verdere escalatie toestemmen ipv dit te stoppen. en een poging te doen om vrede te sluiten. maar het lijkt er op dat er hier behoorlijk wat mensen pro-oorlog zijn. de gekken die dit soort dingen verklaren zullen hier niet onder lijden, dat zijn de gewone burgers , die mogen opgediend worden als slachtvoer.
wispelhuis 25 January 2023
Ja Zeeuws geweten, die is er niet rijk van geworden.
Dientje58 25 January 2023
Ik ben het eens met de stelling, dat Oekraïne geholpen wordt tegen dit monster en zijn vrienden. Wel valt mij op dat de Turken zo vriendelijk blijven tegen Rusland. Eten zij misschien van twee walletjes? Zit er geen "lek" in de sancties daar tegen Rusland. Laten we hopen dat deze wapens voldoende afschrikken voor een grotere oorlog, en dat Rusland zijn bezette gebieden gaat teruggeven aan Oekraïne.
tranceguy 25 January 2023
Voor de zoveelste keer: mensen snappen het hier duidelijk niet. Als je wil dat de problemen opgelost worden en de wereld weer naar normaal gaat moet je vooral het plan van het westen steunen. Die werken juist tegen en dan gaat het helemaaaaal niet meer goed komen. Hier ligt JUIST het probleem. Kappen met die corruptie. Laat Rusland en China gewoon hun werk doen en werk niet tegen. Ook US is gewoon aan het tegenwerken terwijl in werkelijkheid Trump gewoon de president is en niet Biden. Weet je wel waar Rusland mee bezig is? Niet oorlogvoeren iig maar door de tegenwerking van EU/US gaat het langer duren en sterven en onschuldige burgers. Kap er gewoon mee want Rusland ruimt de bron van alle problemen juist op. Maar het gaat niet helpen, EU/Navo zakt nu al als een kaartenhuis in elkaar. Kan je geloven of niet maar het is toch echt zo. Maar geloof de propaganda/leugens van de nepmedia/overheid maar hoor. Maar niet gaan klagen als als ik het bij het rechte eind heb. Ben een beetje klaar met deze leugens en corruptie.
Mieppio 25 January 2023
Natuurlijk moeten we dat doen, als was het alleen al om die lul van een poetin te dwarsbomen. Als we niets doen staat hij straks in onze achtertuin en dan heb je de poppen aan het dansen. En dat wil niemand toch. Laat hem maar blijven waar hij thuishoort, en dat is iet bij ons. De eikel.
D.M.W. 25 January 2023
Onmiddelijk stoppen met alle steun, Poetin en Zelensky zijn even erg en jagen lachend duizenden en als het niet stopt miljoenen mensen de dood in, moeten wij dat faciliteren?
copie 25 January 2023
Zeelandnet. Zoals zo vaak draaien jullie de telling om naar Brussel/navo/usa ect. voordeel . NPO beleid. Er zijn meer personen tegen die Oekraine oorlog. Oorlog had nooit mogen beginnen maar USA is de "Baas' En oa Nederland Rutte VVD,D66 en andere meelopers krijgen zo makkelijk hun geld binnen. Seegers CU vlucht niet voor niets uit 2de Kamer.
Kaiser 25 January 2023
voor de bühne heeft die clown selenski een stel top mensen ontslagen , hebben jullie de hoop dollars gezien bij zo'n ambtenaar (400,000) en wij maar betalen ? benieuwd naar de bank rekening van die clown zelf .
GeelHesje 25 January 2023
@Kaiser: Die clown cq trekpop heeft naar verluid meer dan 1 Miljard euro op zijn Zwitserse bankrekening staan. Zijn lieftallige vrouw is laatst in Parijs gaan winkelen voor meer dan 40.000 euro en hij heeft naar verluid 4 enorme villa's op verschillende extreem luxe plekken op deze Aarde staan en ik heb zelfs begrepen dat hij er daar eentje van permanent verhuurd aan een aantal Russen. Over zijn voorraad aan luxe auto's enz enz is mij niks bekend maar dat laat zich raden lijkt mij zo.
Leo Vlaar 25 January 2023
De Oekraine moet zich veel meer inzetten om Russische soldaten te laten deserteren zo moeilijk zal dat niet zijn want men zit daar zonder eten of soldij in de kou een oorlog te voeren , zij dienen als kanonnenvoer . Beste mensen deze hele oorlog gaat om werelddominantie veel macht en geld de Russische wapenindustrie draait dag en nacht op volle toeren door om al het vernietigde oorlogsmaterieel en raketten te vervangen .
GeelHesje 25 January 2023
@Kaiser en anderen: "Olena Zelenska, de vrouw van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, heeft naar verluidt 40.000 dollar uitgegeven aan een shoppingtrip in Parijs terwijl ze het land bezocht om te eisen dat de wereld meer geld naar Oekraïne stuurt, hebben winkelmedewerkers online beweerd." https://dissident.one/2022/12/17/zelenskys-vrouw-gaf-40-000-dollar-uit-aan-winkelen-in-parijs-terwijl-het-nederlandse-ministerie-van-defensie-trots-meldt-1-miljard-in-het-corrupte-oekraiense-zwarte-gat-gegooid-te-hebben/ ... en dat is lang niet alles: https://dissident.one/2022/06/13/inner-circle-van-oekraiense-president-koopt-voor-miljoenen-dollars-villas-in-zwitserland/ ... om zomaar even wat te noemen. En ja dat is allemaal ons geld. Denkt u daar even aan als u vanavond weer een extra trui aan doet omdat u anders de gasrekening niet kan betalen?
Karel33 25 January 2023
Zet de doomsday klok maar op 23uur--59 minuten en 30 seconden--still counting down. Dog vogels--dag bloemen--dag "mensheid"
sooldleg 25 January 2023
Ik weet niet wie de meeste expansiedrang heeft natuurlijk, Europa of Rusland. Wel weet ik inmiddels, dat de VS (niet Amerika) al enkele decennia goed is geweest in het stichten van brandjes en eenmaal in de brand, zich vervolgens terug trekt om een ander de brand te laten blussen. Waarom moet Europa, in z'n expansiedrang zich zonodig Oekraïne bij zich plaatsen, terwijl het huidig al te veel blijkt en al te moeilijk is om de bretels op te houden. Waarom moet Rusland perse de Oekraïne (voor een deel??) in willen lijven, onder het mom van de daar wonende Russen te "beschermen". Als dat het excuus zou zijn, om die burgers te beschermen, waarom laat je dan toe om er minstens evenveel in deze agressie bezetting te verliezen. Zou het dan toch misschien alleen bedoeld zijn, als krachtmeting, tussen Rusland en de Navo? Met de wapenhandel zoals altijd de lachende derde? Te lang vrede geweest misschien en de woorden "Dat nooit weer", ver op de achtergrond of zelfs vergeten?
Peter Arnolds 25 January 2023
@GeelHesje. Zoals ieder stukje wat door U geschreven is, is het allemaal van : ergens gelezen, naar verluid, vermoedelijk of een link naar iemand die ook deze methode hanteert. Hoe zo, allemaal ons geld om zomaar iets te noemen. Het zijn allemaal verhalen van de klok en de klepel en wat zuigen uit een enorme duim.
sooldleg 25 January 2023
Zoals altijd, zullen er ook ditmaal geen winnaars zijn en uiteindelijk alleen maar verliezers. Maar.......ook zoals altijd ; het klootjesvolk is weer voor een tijdje uitgedund en het al geschoten puin wordt weer gebruikt voor een nieuwe opbouw.
Zeeuwleeuw 25 January 2023
@Sooldleg, Ik ben het niet zo vaak met u eens maar in wat u nu schrijft herkennen denk ik veel goedwillende en vreedzame burgers zich grotendeels. Ik begrijp sowieso nooit iets van ruzie. Niet tussen leerlingen in groep 8, niet tussen collega's, familieleden, buren, en in het groot ook niet tussen landen. Het zijn altijd zieke mensen met een veel te groot ego en nauwelijks mededogen die dit soort ellende veroorzaken. Poetin wil Rusland nóg groter maken, China wil de grootste en sterkste militaire macht ter wereld opleiden, de VS heeft zich samen met andere westerse landen in o.a. Afghanistan en Irak ook gemengd in zaken wat na 20 jaar niets opgelost heeft en vele duizenden doden tot gevolg heeft gehad en een enorme verwoesting aan gebouwen, infrastructuur enz. Het is helaas blijkbaar toch vaak het kwaad wat in mensen overheerst. Het leven is in wezen zo mooi en er is zo veel moois te beleven op deze prachtige aarde. Eigenlijk moet je toch helemaal geen tijd hebben om ruzie te maken en anderen het leven zuur te maken, ziek te maken of te vermoorden. Wat zou een harmonieuze vreedzame wereld mooi zijn met respect voor al wat leeft, waarin zaken als honger, armoede, uitbuiting, terreur, geweld, oorlog en dergelijke niet meer bestaan. Ondanks dat we daar nog ver van verwijderd zijn wil ik nog steeds blijven geloven in zo'n wereld. Want als we de hoop verliezen dan is alles verloren.
sooldleg 25 January 2023
Zou het dan toch ergens gewoon in de genen zitten?? Iets primitiefs misschien ergens verborgen?? Of zou het misschien kunnen komen door een kwade duistere bovenaardse macht. Iets van Satan of iets??
Bram Altman 25 January 2023
Nee, want deze zinloze oorlog gaat nog jaren slepen zolang Putin nog Russen heeft om naar Oekraine te sturen. Dus meer wapens is nutteloos. Moskou en het buitenverblijf van Putin met lange afstandsraketten met de grond gelijk maken is de enige oplossing om deze oorlog binnen 10 jaar te beëindigen. En niet tegenwerpen over een tegenaanval van de Russen want hun wapentuig is in dermate staat van ontbinding dat het een wonder zou zijn als ze een lange afstandsraket van de grond krijgen.
Tramper Kees 25 January 2023
Sowieso doorgaan en de zwaarste middelen inzetten, Voor Nederland oude afgeschreven F-16 toestellen schenken aan Oekraïne. Engeland, Duitsland en Polen tanks. En Amerika is begonnen met een massale materieel verplaatsing via Vlissingen onder het mom van een oefening =, maar deze keer komt er 4 keer zoveel materieel mee en 1/3 rijd de Oekraïne binnen. Voornamelijk tanks pantserwagens, luchtafweer. EN de gehele oostkust word volgestouwd met Amerikaanse wapens omdat Poetin de Baltische staten wil binnenvallen. Men moet nu ook intergalactische raketten leveren vind ik die 400 km of verder kunnen om het Kremlin te bestoken
sooldleg 25 January 2023
En zoals andere Europese landen, zal ons kleine Nederland ( ook al steken we twee vingers op, niet gezien en gehoord worden en aldus teneinde maar in de broek plassen ), meegezogen worden in een verdere escalatie en zeker weten......die komt er.
mmuller 25 January 2023
Zo was het altijd en nu niet anders... de een z'n dood is de ander z'n brood.... treurig maar waar !!!
sooldleg 25 January 2023
En.....tenslotte zullen we het maar niet hebben over de Verenigde Naties, die, miljoenen vretende, maar telkens tandeloze organisatie. Een vlak na de oorlog opgerichte instantie die zich enkel op de borst kan slaan, dat ze nog nooit een oorlog hebben kunnen voorkomen of hebben kunnen beëindigen. Maar dat is mijn mening maar hoor.
jogi 25 January 2023
Toen wij in 1963 onze dienstplicht vervulde werd ons al gewaarschuwd voor het imperialisme van het Sovjet regime. Zij hadden na Wereldoorlog 2 de landen in Oost Europa die zij bevrijd hadden van Duitsland onder hun dictatuur gesteld. Denk aan de Hongaarse Opstand in 1956 die met geweld beëindigd werd en met hun goedkeuring werd een heel volk opgesloten in hun land door het bouwen van de Berlijnse Muur, waardoor burgers neergeschoten werd als zij hun land wilden verlaten. Russen die een ander bewind willen worden vergiftigd of opgesloten. Het zijn de woorden van Poetin, dat Gorbatsjov met zijn Glasnost in de tachtiger jaren de grootste fout van de eeuw had gemaakt om de staten van de Sovjet Unie zelfstandig te maken, en dat zijn roeping is om deze fout te herstellen. Met Oekraïne is hij begonnen wat volgt?
GeelHesje 25 January 2023
@Peter Arnolds: Dat is niet waar en dat weet u best. U haalt hier alleen maar even 1 stukje aan wat ik geschreven heb waar dat in voorkomt en dat is zo omdat ik dat zonder fysieke naslag uit mijn geheugen opgeschreven heb. Vandaar ook dat ik even later de linkjes erbij heb gezet om mijn schrijven te ondersteunen. En laten we eerlijk zijn: Zolang we het niet met onze eigen ogen gezien hebben kan het (zeker tegenwoordig) zomaar een halve waarheid of zelfs een komplete leugen zijn. Wie weet is er bijvoorbeeld wel helemaal geen oorlog in de Oekraïne en zijn de beelden enz die u op TV ziet bij de Nationale Propaganda Omroep en hun collega propaganda omroepen wel allemaal helemaal fake? Feit is dat het hier verboden is om de Russische kant van het verhaal te zien en we mogen hier alleen zien wat het Westen ons wil laten zien als zijnde "de waarheid" mbt Rusland Putin en de oorlog in de Oekraïne. Jaja ze hebben veel geleerd van de corona jaren wat mij direct doet denken aan de beroemde uitspraak van WEF slet Jacinda Arndern inzake haar "ministerie van waarheid": "If you have not heard it from us then it is not true." Hetzelfde is echter exact het geval met de Westerse berichtgeving over deze Oorlog. Gelukkig kan ik wel gewoon site's als RT.com zien enz dus dan krijg je meteen een veel kompleter beeld van die oorlog dan alleen maar die ene kant mogen bekijken omdat die andere kant bekijken gewoon verboden is (over democratie en dictatuur gesproken ahum) En vandaar dat ik over info kan beschikken die recht tegen de Westerse leugens in gaan. Maar goed. Jammer dat u mij hierop persoonlijk aanspreekt ipv op de inhoud in te gaan. Grappig genoeg zegt dat veel meer over u dan u over mij hebt gezegt/geschreven ;-)
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.