Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Iemand een 'gecremeerde kroket' noemen

2.757 stemmen | Geplaatst op 24 januari 2023 | Website

Dat moet kunnen
50,7%
Nee, dat gaat te ver
49,3%

Reacties (31)

Rianne07 24 January 2023
Hou toch op hoor. Tegenwoordig kun je niks meer zeggen. Lach er om.
wispelhuis 24 January 2023
Dat we het hier over een roddel uit het BNer circuit gaan hebben is wel zo ongeveer het dieptepunt van de stellingen tot nu toe. Ik heb niet gestemd en ik ga wat anders doen.
gewoon ikke 24 January 2023
Ik vind het erger dat een overbelast rechtssysteem hierover moet beslissen omdat mevr Raggel wél iedereen mag bedonderen , beliegen etc maar zelf niet wil incasseren . Wat een onzin allemaal, ik hoor wel ergere scheldwoorden en trouwens nu komt ze nooit meer van die naam af , straks bestellen we massaal broodjes gecremeerde kroket .
Het Zeeuws geweten 24 January 2023
Wispelhuis, jij was toch frietbakker van beroep?
Zomervliegje 24 January 2023
Ik vind dat hele Hazes wijf echt zo'n zeikerd. En ze ziet er inderdaad uit als een gecremeerde kroket. Overigens janken mensen nogal snel. De tenen zijn hedendaags erg lang.
Peritum ? 24 January 2023
Aanbod van pulp stellingen bereikt hoogtepunt, niet gestemd.
wispelhuis 24 January 2023
Stuur me maar een mailtje, in 53 jaar en 8 maanden is het toch wel een hele lange lijst geworden. :)
GeelHesje 24 January 2023
Ik heb geen ideeee waar dit over gaat maar iemand een gecremeerde kroket noemen is wel erg origineel bedacht moet ik zeggen en ik moet er wel om lachen eigenlijk. Maar verder ... whatever!
J.Vet 24 January 2023
dan heb je toch totaal geen zelf respect meer als je daarvoor naar de rechter moet ? , zou echt iets hebben van het zal wel stik er ff lekker in. en hop weer verder met je leven. Maar goed toont wel weer het niveau van het Nederlandse recht systeem zolang ze er maar geld voor vangen......
AndrevH 24 January 2023
Wees eerlijk, zo ziet ze er ook uit.
Kennie-L 24 January 2023
Mijn overheerlijk gefrituurd krokettje lijkt totaal niet op die vreemde mevrouw.
Kaiser 24 January 2023
ach, ze zijn weer eens in het nieuws, daar draait het om .
wijari 24 January 2023
Goede dag vandaag, te raar voor woorden. Geen fatsoen meer.
Kennie-L 24 January 2023
Zeker wijari, belediging voor de heilige Croquet.
Zeeuwleeuw 24 January 2023
We wonen gelukkig in een land waarin je vrijwel alles mag zeggen. Het is de vraag of het ook nodig is en of je het moet willen doen. Waarom zou je heel bewust moedwillig allerlei mensen kwetsen en beledigen? Los hiervan lijkt mij die Yvonne Kolderweier een walgelijk wijf die blijkbaar overal ogen en oren ingehuurd heeft en heel bewust op zoek is naar allerlei zaken om te kunnen rellen en mensen publiekelijk te beschadigen en venederen. En daar kun je dan blijkbaar ook nog een hoop geld mee verdienen.
AndrevH 24 January 2023
Kenny- L, klopt een gecremeerde kroket ziet er totaal anders uit als een gefrituurde kroket. Geef mij maar die gefrituurde die ziet er smakelijker uit.
Karel33 24 January 2023
Ja--het is hard de waarheid te lezen. Is madam uit op schadervergoeding? Het zijn weer de zogenaamde bekende nederlanders met lange tenen en korte lontjes die negens tegen kunnen. Niet op reageren Lena, waterverf--zei Sonnevelt ooit.
Leo Vlaar 24 January 2023
De familie Hazes zoekt altijd zelf de publiciteit op en de nalatenschap van André wordt nog steeds heel goed uitgemolken en omgezet in o zoveel money daar draait het tenslotte toch allemaal om . Dat André junior elke keer maar weer vreemd gaat en niet trouw kan zijn aan 1 vrouw en zijn moeder iedere dag uren onder haar zonnebank in de olie ligt te bakken voor die bruine kleur is hun eigen keuze , saai nieuws.
Domoor 24 January 2023
Ze kunnen beter over mij lullen als van mij eten. Zolang ze over me lullen zijn ze me niet vergeten. Schelden doet geen zeer, slaan des te meer. Niks van aantrekken, Leena. AndrevH. In het Amsterdams bargoens is dat het zelfde
C.J. de Loof 24 January 2023
Wat een originele reactie Zeeuwleeuw ! ik had eigenlijk verwacht dat je zou gaan schrijven dat een kroket slecht voor je is en dat jullie alleen groente kroketten eten van biologische klaploper om de hoek waar je met de fiets om gaat ;-)
volijke 24 January 2023
Geen commentaar!
Mieppio 24 January 2023
moet kunnen toch, niets mis mee
fiat124sport 24 January 2023
Dat moet kunnen volgens mij is er censuur mijn reactie is weg gehaald?!Dus tot slot tegen klimaat en stikstofonzin voor 130 ze hadden het vandaag over een co tax weer iets voor de linkse club om ons nog meer te belasten voor het onzin klimaat. Stem ze weg u eerste kans maart 2023!
wispelhuis 24 January 2023
Misschien voor je duizendste herhaling van je standpunt?
Zeeuwleeuw 24 January 2023
Fiat, je plaatst hier nu al minstens 3 jaar elke dag 1 of zelfs meerdere keren precies hetzelfde riedeltje over stikstof en 130 rijden. Dus waarschijnlijk is het al meer dan 2000 maal. Denk je nu echt dat dat iets helpt? Hier komen dagelijks voornamelijk dezelfde mensen en die weten het nu wel hoe je er over denkt.
fiat124sport 24 January 2023
Klopt maar ik stop pas als we een rechtse regering hebben zonder klimaat en stikstofbeleid . Dit linkse beleid sloopt alles en maakt alles onbetaalbaar Zeeuwleeuw. Te weten : co tax, zonneparken, windmolens, onbetaalbare prijzen op energie , in de winkels, steeds meer mensen binnen in een land dat vol is. Een verzinsel van klimaat en stikstof je kan het klimaat niet beinvloeden, de dwingerij van de elektrische auto en zo kan ik door en door gaan om over de reclame en nieuwsberichten elke 10 minuten om ons te brainwashen maar te zwijgen. Het moet stoppen en in maart is de eerste kans om dit kabinet weg te stemmen ik ben bereid en ik weet veel mensen aan de veel positieve reacties op mijn berichten ook en ik doe niks anders als onze regering herhalen en herhalen. Ik weet wel zeker dat het helpt en ik denk dat je dat ook wel weet en dat dat angstig kan zijn. Mensen beginnen wakker te worden voor de waarheid althans dat ben ik zeker. We zien het in maart
Zeeuwleeuw 24 January 2023
De waarheid is vooral dat de mens volop bezig is om deze prachtige aarde steeds verder te vervuilen en vernietigen en dat is pas angstig! Oren en ogen daarvoor sluiten houdt alle ellende alleen maar in stand en zullen het steeds erger maken. Bovendien zal een steeds verder afbraak van de natuur ook puur financieel voor onvoorstelbare problemen zorgen. Economie is vooral heel zuinig zijn op alles wat écht van waarde is. De kortzichtige hebzucht, machtswellust en het alles vernietigend kapitalisme is echt geen weg om nog langer in stand te houden.
C.J. de Loof 24 January 2023
over precies hetzelfde riedeltje gesproken ...... zucht.
CharLeeWillemsz 24 January 2023
Dat de McKroket t ganse Schotse volk nog niet in t geweer heeft gebracht mag dan ook een wonder heten!
Zeeuwleeuw 24 January 2023
Nou C J de Loof, ik weet tenminste waar ik het over heb en kan het goed onderbouwen. En ik reageer hier op de stellingen, zoals dat ook de bedoeling is. Jij komt hier steeds alleen maar om onzin te schrijven, persoonlijk commentaar op allerlei mensen te leveren en je extreem rechtse mega egoïstische ideeën te verkondigen. Van alleen maar aan geld en aan je zelf te denken en verder schijt te hebben aan de wereld wordt je heel ongelukkig. Ik zou u graag helpen wat gelukkiger te worden. Maar ik ben bang dat u het niet in zult willen zien.
fiat124sport 25 January 2023
Heeft niks met extreem rechts te maken Zeeuwleeuw maar dat zeggen die extreem linkse altijd. Het is altijd extreem rechts het is nadenken. Je niet laten beinvloeden wat de regering of eu zegt. Je eigen mening vormen en zien dat er heel veel niet klopt.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.