Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Het is januari; dus het is topdrukte in de sportschool. Hoe vaak gaat u naar de sportschool?

3.289 stemmen | Geplaatst op 8 januari 2023 | Website

Regelmatig
10.6%
Zo af en toe
1.9%
Nooit
87.5%

Reacties (29)

Mieppio 08 January 2023
Drukte in de sportscholen, laat me niet lachen. Je kan beter buiten gaan sporten dat is veel gezonder dan in de muffe sportscholen. Als je er binnen komt ga je in de stank van een ander staan sporten. Het is zo ongezond, buiten is veel gezonder, Buiten kun je beter sporten, frisse lucht en er is buiten van alles om te sporten. Binnen sporten kost handen vol geld, en dan al die zooi die je er nog kan kopen, tel uit je winst. Ik zeg buiten sporten en niet anders.
Mosk 08 January 2023
ik word al moe alleen van het kijken ernaar.
nul-nul 08 January 2023
Hoe oud denkt U is de doelgroep hier webmaster?
Peritum ? 08 January 2023
Ik sport voor zover mogelijk maar hoef hiervoor niet naar een sportschool om m’n beurs te legen, sporten kan geheel gratis en overal.
havma 08 January 2023
Haha, met de auto naar de sportschool om daar voor veel geld op een loopband te lopen en op een fiets te gaan trappen zonder dat de omgeving verandert. Dan ga ik liever buiten wandelen en fietsen
AndrevH 08 January 2023
Ik loop regelmatig met mijn stokken en daarnaast mag ik ook graag fietsen dus ik heb geen sportschool nodig.
P.O.Peye 08 January 2023
Als t maar even mogelijk is sport ik dagelijks, heb daar een gewoonte van gemaakt en geen sportschool voor nodig. Kan me echter voorstellen dat een sportschool motiverend kan zijn voor wie dat nodig heeft en tevens gezellig. Met de auto naar de loopband vind k ook onlogisch maar om samen binnen sporten per definitie ongezond te noemen gaat me dan weer te ver. Doe t op de manier die beklijft lijkt me, die is niet voor iedereen gelijk. Sportzuh!
fiat124sport 08 January 2023
Ik ga 3 dagen per week gemiddeld. Kan iets meer maar dat lukt niet . Tot slot tegen klimaat en stikstofonzin stop de verduurzaming stem ze weg in maart uw stem bepaalt de eerste val van dit vreselijke kabinet. Voor 130 fijne dag.
Getver 08 January 2023
Een goed liefdesleven doet wonderen en zonder stinkende sportschool.
ierist 08 January 2023
Ik ga 2 a 3 keer in de week. Aan de reactie van Mieppio is te merken dat hij/zij nooit in de sportschool komt.
The Dutch 08 January 2023
De sportschool kort samengevat; zien en gezien worden en figuren die enorm op zichzelf geilen in een spiegel. Ik pak nog wel even de fiets voorlopig.
P.O.Peye 08 January 2023
Veertig jaar geleden ging k naar de bodypromotion in Vlissingen en heb me nadat k naar zee ging nogal ns afgevraagd hoe die sportschool zich ontwikkeld heeft. Iemand hier die me wellicht meer kan vertellen - op googlemaps vind k niets meer van dien aard op die plek?
Jannie V. 08 January 2023
Ja, daar laat ik me altijd harsen en epileren. Heerlijk!
P.O.Peye 08 January 2023
Ps sport in Vlissingen: heb me na terugkeer zo ook een tijdlang afgevraagd waar dat kale park met een bruggetje toch was gebleven waar k destijds placht te hollen .. blijkt nou een heel Nollebos te wezen :D
Karel33 08 January 2023
Wandelend met de hond niet ver van McDonalds werd ik ingehaald door hijgende joggers. Hoorde de ene zeggen: "We gaan maar even stoppen bij Mc voor een hamburger" Dat noemen ze ook sport. Pondje er af lopen en aanvullen met een vette hamburger. Tel uit je winst.
Zeeuwleeuw 08 January 2023
Heb het in het verleden wel een tijd gedaan i.v.m. grote spanningen en om beter in mijn vel te komen. Maar lekker buiten hardlopen of eventueel wandelen en fietsen vind ik veel fijner en dat lijkt mij ook veel gezonder. En bovendien kost dat nog niets ook.
americanGirl2017 09 January 2023
ik doe soms via tv op youtube een workout en zet dan muziek op maar naar de sportschool dat doe ik niet zijn te veel mensen en er is nu griep en er is ook nog corona dus liever thuis sporten eigenlijk zou iedereen thuis moeten sporten is veel leuker iedereen moet zelf weten
Het Zeeuws geweten 09 January 2023
Trouw lid van de sportschool ( los van goede voornemens) Alles in huis daar om lekker te sporten. Goed advies.Is ook fysio in het pand voor extra aanvulling. En bovenal is het erg gezellig. Leuke mensen ontmoeten. Zijn alvast twee zaken voor een lang en gezond leven. Ga met veel plezier !
Het Zeeuws geweten 09 January 2023
Ben ook trouw fietser en wandelaar, dat kost ook geld !
Vitara. 09 January 2023
Ik ben lid van een fiets clubje en gaat iedere zondag 100km fietsen. Iedere morgen ga ik met mijn hond een rondje lopen van een uur en dat is 4 km. Sportschool is niets voor mij mij , zeker mat al die rot herrie van die moderne hoempa muziek. met piepende oren kom je die sportschool weer uit, dat kan niet gezond zijn. Gewoon normaal eten en bezig zijn en op je gewicht letten is meer als genoeg.
Ksandra 09 January 2023
Hier sportschool. Ga en help onze mannen om terroristen dye ons land bezetten te verslaan. Slava Ukraini!
Rippertje 09 January 2023
Ik ga 2 x wandelen in de week 15 KM en 2 x hardlopen 10 KM dus ik hoef niet naar die op gepompte mannen en trutjes die alleen maar het kontje trainen, O ja en ik ben nog maar 68 dus @ nul-nul het heeft niets met de doelgroep te maken wat jij suggereert
Toos2 09 January 2023
ik ga 2 en soms 3 x per week naar de sportschool om in een groep te sporten. Het bevalt mij prima, het is niet alleen het sporten het is ook de gezelligheid bij het kopje koffie na. En ik neem nogal eens de fiets en laat mijn hondje ook uit maar het sporten, ik zou het niet willen missen. Oja ik ben 76.
ierist 09 January 2023
Ik lees reacties als "stinkende sportschool, gepompte mannen, trutjes". Mensen die duidelijk nooit in de sportschool komen. Als sport zwem en fiets ik ook, en fitness is een goede aanvulling om de spieren te verstevigen en spierkracht te vergroten. Heel goed voor het lichaam. Dus wat is daar mis mee? Jaloezie misschien?
GinaHeynze 09 January 2023
De mensen die hier afgeven op de sportschool (ouderwetse benaming trouwens) en pleiten voor buiten sporten die denken niet verder dan hun neus lang is. Er zijn heel veel mensen die niet buiten kunnen sporten door fysieke problematiek. Er kunnen veel oorzaken zijn. Voor mij persoonlijk zijn het mijn luchtwegen en longen. Afgezien van de temperatuursverschillen speelt er in ons leefgebied de slechte luchtkwaliteit ook een grote rol.
ierist 09 January 2023
Klopt helemaal wat GinaHeynze zegt. Een grote groep mensen gaan ook juist vanwege gezondheidsredenen naar de sportschool. Daar kunnen ze onder begeleiding sporten met een programma aangepast op hun fysieke gesteldheid.
Leo Vlaar 09 January 2023
Voor veel mensen is het al een hele sport om financieel het hoofd boven water te kunnen houden men schrikt zich rot hoeveel euro's je in alle supermarkten moet betalen voor een paar boodschappen !! . Het jaar 2023 begint natuurlijk weer met prijsstijgingen , vettenwoekerwinsten voor alle supermarktketens en energie leveranciers van het betaalbaar houden van hun producten hebben zij nog nooit gehoord . Stem in maart a.u.b. op een politieke partijen die echt iets voor alle burgers , boeren , vissers , bakkers ,studenten doet anders gaat alle ellende gewoon op dezelfde manier verder . Nederland moet verduurzamen maar de woningbouwverenigingen monteren nog steeds nieuwe aardgas gestookte cv ketels als vervanging voor de oude in hun sociale huurwoningen . Maar bieden huurders ook geen enkele hulp , alternatief om over te schakelen naar een andere verwarmingsbron de burger wordt gewoon gedwongen deze dure aanschaf uit eigen zak te betalen .
Mieppio 09 January 2023
@ierist, dus jij denkt dat ik nooit in de sportschool kom, nou verkeerd gedacht hoor. Mijn broer en neef hebben sportschool en kom er heel vaak. Dus denk ff na voor je wat schrijft. Maar ja dat kan jij niet weten.
GinaHeynze 09 January 2023
@Leo Vlaar...Wat heeft dat er nou weer mee te maken? En mijn vorige reactie was niet mijn mening dat was een feitelijke constatering. Die duimpjes naar beneden die zal ik maar wijten aan onkunde en gebrek aan inlevingsvermogen.
U moet eerst inloggen voordat u kunt reageren.