ZeelandNet

Over ZeelandNet

Online winkelcentrum op ZeelandNet.nl: de e-Boulevard

Geplaatst op 23 maart 2015

ZeelandNet, onderdeel van DELTA, start op ZeelandNet een uniek online winkelcentrum voor Zeeuwse ondernemers. Daarbij krijgen ondernemers hulp bij het maken van een web shop in deze aantrekkelijke online e-boulevard.

De e-Boulevard biedt ondernemers drie grote voordelen:
- Gemak: er kan zeer eenvoudig een webshop gemaakt worden vanaf slechts €19,00 per maand.
- Bezoekers: het is gemakkelijk traffic te genereren naar een web shop op ZeelandNet.nl met 90.000 unieke bezoekers per dag
- Ondersteuning: een netwerk van professionals staat klaar met ondernemers te ondersteunen in het opzetten en invullen van de webshop

Het online winkelcentrum gaat in juni live. DELTA ontwikkelt het platform samen met Myshop en daarnaast wordt er intensief samengewerkt met ondernemersvereniging Axclusief. Ook is er samenwerking met diverse Zeeuwse partners die ondernemers ondersteuning bieden in hun e-commerce strategie met techniek, kennis, kunde en voordeel. Hiervoor is bijvoorbeeld Tim Online...

Vacatureaanbod op ZeelandNet.nl hoogste ooit

Geplaatst op 18 februari 2015

Middelburg, 18-2-2015

De grootste vacaturesite van Zeeland, de Vacaturebank op ZeelandNet.nl, onderdeel van DELTA, heeft voor het eerst in zijn bestaan meer dan 1000 vacatures online staan.Vanaf januari dit jaar zien we het aantal toenemen. Het gemiddeld aantal vacatures vorig jaar schommelde rond de 800. De stijging past bij de verwachting dat de Zeeuwse economie groeit.

Ook de vacatures van DELTA, één van de grootste werkgevers van Zeeland, staan op de Vacaturebank

ZeelandNet start uitrol IPv6

Geplaatst op 23 december 2014

Middelburg, 23-12-2014

1 december is ZeelandNet gestart met de uitrol van IPv6 voor grote groepen klanten. We maken hiermee uitbreiding van vele malen meer IP-adressen ten opzichte van de voorgaande versie mogelijk.

Deze uitrol gebeurt ‘onder water’, klanten merken er dus niks van. Elke apparaat dat met het internet verbindt zoals pc’s, mobiele telefoons, huishoudelijke apparatuur etc. krijgt een zogenaamd IP-adres. IP staat voor Internet Protocol en vormt de basis van het internet.

Door deze IP-adressen weten apparaten elkaar te vinden en is er dus communicatie over het internet mogelijk. Het aantal apparaten dat met het internet verbonden wordt neemt toe en daarmee raakt het aantal adressen op. IPv6 (Internet Protocol versie 6) is de opvolger van IPv4 en maakt vele malen meer IP-adressen mogelijk. 

Zeelandnet opnieuw beste telecom website van Nederland

Geplaatst op 2 december 2014

 

Zeelandnet beste en populairste telecomsite

ZeelandNet is voor het vierde jaar op rij in de prijzen gevallen bij de verkiezing van de Website van het Jaar en mag zich een jaar lang de beste EN populairste telecomwebsite van Nederland noemen. DELTA heeft de prijs voor beste energiewebsite in de wacht gesleept.

De ´Website van het Jaar´ is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Het publiek beoordeelde dit jaar uit 23 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en kon aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen. Per categorie zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website. Zie www.websitevanhetjaar.nl.

DELTA / ZeelandNet breidt pilot WifiSpots uit in Zeeland

Geplaatst op 21 oktober 2014

DELTA zet maandag 20 oktober een nieuwe stap in het uitrollen van Wifispots. Afgelopen zomer startte de energie- en MultiMedia aanbieder met het beschikbaar stellen van WifiSpots in Vlissingen.

Naar aanleiding van deze proef heeft DELTA besloten de pilot stapsgewijs verder uit te breiden in Zeeland. De komende dagen ontvangen internetklanten van DELTA in Zeeuws Vlaanderen meer informatie over deelname aan WifiSpots.

WifiSpots netwerk
Alle Wifi-modems van internetklanten van DELTA vormen samen het Zeeuwse WifiSpots netwerk. Hiermee worden klanten zelf gastheer of gastvrouw van een WifiSpot. Andere internetklanten van DELTA kunnen hier gebruik van maken.

WifiSpots in heel Zeeland
In Vlissingen kunnen internetklanten van DELTA al sinds afgelopen zomer gebruik maken van WifiSpots. Op 21 november start de uitrol naar de rest van de internetklanten van DELTA. Klanten ontvangen ruim van te voren informatie. Zo hebben klanten voldoende tijd om aanvullende informatie te...