ZeelandNet

Over ZeelandNet

Het prikbordprofiel en advertentieverzicht is vernieuwd

Geplaatst op 19 december 2016

Het prikbordprofiel en het advertentieverzicht is vernieuwd. Als je inlogt op ‘mijn prikbord’,  krijg je een handig overzicht van de door jouw geplaatste advertenties. Hier kun je je prikbordadvertenties wijzigen, verwijderen of opnieuw voor 21 dagen op het prikbord zetten. 

Ook kun je zien hoeveel elke advertentie bekeken is en hoe lang je advertentie nog op het prikbord staat. Nieuw is de mogelijkheid om adverteerders te volgen. Als je een adverteerder volgt en deze plaatst een nieuwe advertentie dan krijg je daar automatisch bericht van via e-mail.

De adverteerders die je volgt vind je in het tabblad ‘adverteerders’. 
Prikbord mijn advertenties

Wil je een adverteerder volgen, klik dan op de knop die rechtsboven op de prikbordprofiel pagina vindt. Hier vind je ook de optie om contact op te nemen met een adverteerder. Handig als je nog een vraag of opmerking hebt.

Nieuw voor zakelijke profielen

Zakelijke profielen hebben de mogelijkheid om hun prikbordprofiel te verfraaien met een...

Nieuwe bannerpakketten voor het ZeelandNet Prikbord

Geplaatst op 11 november 2016

Vanaf 14 november kunt u gebruik maken van de nieuwe bannerpakketten op het ZeelandNet Prikbord. We maken het met deze bannerpakketten nu mogelijk om nog gerichter uw advertentie te promoten bij uw bezoekers. Zo kunt u voortaan direct uw advertentie promoten op de Zeelandnet voorpagina, de prikbord voorpagina of bovenaan bij het rubrieksoverzicht. De prijs van een bannerpakket is afhankelijk van de rubriek waarin u adverteert.

Kiest u alle pakketten bij elkaar, dan krijgt u een interessante korting.
U kunt nu kiezen uit de volgende bannerpakketten:

Zeelandnet voorpagina banner
Met deze banner staat uw advertentie prominent op de voorpagina van Zeelandnet.nl.Hierdoor wordt uw advertentie gemiddeld 18x meer bekeken dan een gewone advertentie! Met de voorpagina advertentie promoot u uw product voor heel Zeeland. De voorpagina advertentie is er al vanaf € 10. 

ZeelandNet voorpagina banner

Prikbord voorpagina
De prikbord topper staat prominent op de voorpagina van het prikbord. Bij binnenkomst ziet...

100.000e internetklant

Geplaatst op 12 juni 2015

De 100.000e internetklant van DELTA is bekend geworden. En dat is een mijlpaal om trots op te zijn!
Onze 100.000e internetklant is afkomstig uit Kerkwerve. Samen met zijn moeder nam hij zijn cadeaus in ontvangst.
DELTA / ZeelandNet wenst de winnaar veel plezier met de cadeaus. 

DELTA timmert in 2015 aan de digitale weg

Geplaatst op 10 april 2015

DELTA maakt in 2015 een grote kwaliteitsslag op het gebied van digitale diensten. Die kwaliteitsslag is nodig om met name de snelle toename van het internetgebruik en de internettoepassingen in en om het huis te kunnen faciliteren.

In 2015:

-   worden 40.000 modems vervangen
-   gaan de internetsnelheden fors omhoog
-   introduceert DELTA Interactieve TV met programma gemist, begin gemist en programma’s opnemen
-   introduceert DELTA de beveiligingsdienst ‘Veilig Wonen’

Het gebruik van internet stijgt ieder jaar met ongeveer 30 procent. Niet alleen wordt internet door steeds meer mensen gebruikt. Ook apparaten worden steeds vaker bediend door middel van een koppeling met internet. Op dit moment heeft een huishouden gemiddeld 4,5 apparaat dat gebruik maakt van internet. Dit aantal stijgt snel.

Modems vervangen
Om ervoor te zorgen dat klanten van DELTA beschikken over de juiste apparatuur om ook daadwerkelijk te profiteren van de snelheidsverhoging die DELTA gaat...

ZeelandNet voegt geur-optie toe aan Prikbord

Geplaatst op 1 april 2015

Vanaf vandaag is het mogelijk om de tweedehands spulletjes die worden aangeboden vooraf te ruiken.  Zo kunnen bezoekers van het Prikbord vooraf ruiken of er wellicht gerookt is in de auto die ze willen kopen of dat het jurkje wat ze mooi vinden nog wel helemaal fris is. ZeelandNet denkt hiermee Marktplaats voorgoed uit Zeeland te verdrijven."We merken dat beleving steeds belangrijker wordt, ook online. Met deze geuroptie spelen we in op deze trend."

Klanten kunnen op de geurknop drukken en via een ingenieus systeem, ook wel bekend onder de naam wireless scent system lirpa, (waar ook google gebruik van maakt http://www.google.com/landing/nose/ ) wordt de geur samengesteld’, aldus Jeroen van den Broek, communitymanager bij ZeelandNet.

Deze optie is vooralsnog alleen te gebruiken via laptop en vaste pc maar zal gelijktijdig met de nieuwe prikbordapp die nog voor de zomer verwacht wordt ook mobiel te gebruiken zijn. Meer informatie? Mail naar