ZeelandNet

Over ZeelandNet

Het prikbordprofiel en advertentieverzicht is vernieuwd

Geplaatst op 19 december 2016

Het prikbordprofiel en het advertentieverzicht is vernieuwd. Als je inlogt op ‘mijn prikbord’,  krijg je een handig overzicht van de door jouw geplaatste advertenties. Hier kun je je prikbordadvertenties wijzigen, verwijderen of opnieuw voor 21 dagen op het prikbord zetten. 

Ook kun je zien hoeveel elke advertentie bekeken is en hoe lang je advertentie nog op het prikbord staat. Nieuw is de mogelijkheid om adverteerders te volgen. Als je een adverteerder volgt en deze plaatst een nieuwe advertentie dan krijg je daar automatisch bericht van via e-mail.

De adverteerders die je volgt vind je in het tabblad ‘adverteerders’. 
Prikbord mijn advertenties

Wil je een adverteerder volgen, klik dan op de knop die rechtsboven op de prikbordprofiel pagina vindt. Hier vind je ook de optie om contact op te nemen met een adverteerder. Handig als je nog een vraag of opmerking hebt.

Nieuw voor zakelijke profielen

Zakelijke profielen hebben de mogelijkheid om hun prikbordprofiel te verfraaien met een zogenoemde ‘hero-image’. Je kan daar een groot plaatje bovenaan het profiel zetten. Hiermee verfraai je je zakelijke prikbordprofiel en heb je een eigen vaste plek op het prikbord. Alle informatie van het profiel kun je op de profielpagina aanpassen

Met deze aanpassing hopen wij het prikbord nog net iets meer gebruiksvriendelijk te maken.
Ideeën of opmerkingen? Mail de webmaster.