ZeelandNet

Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Of u een ervaren internetter bent of pas begint, hier vind u de antwoorden op de meest gestelde vragen over de ZeelandNet nieuwsbrief.

1. Waarom zou ik me op de ZeelandNet nieuwsbrief abonneren?

De ZeelandNet nieuwsbrief houdt u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op de ZeelandNet website, handige tips en de laatste nieuwtjes op internetgebied.

2. Hoe vaak wordt de nieuwsbrief verstuurd?

De nieuwsbrief wordt om de twee weken op dinsdagmiddag, rond 15:00 uur verstuurd.

3. Wie ontvangen de nieuwsbrief allemaal?

De nieuwsbrief wordt standaard naar alle abonnees van ZeelandNet gestuurd, tenzij ze hebben aangegeven de nieuwsbrief niet meer te willen ontvangen. Bezoekers die zich via de aanmeldpaginahebben ingeschreven, ontvangen de nieuwsbrief ook.

4. Ik ben geen ZeelandNet-abonnee. Kan ik toch de nieuwsbrief ontvangen?

Ja, dat kan. Als u uw emailadres opgeeft via de aanmeldpagina, ontvangt u automatisch de nieuwsbrief.

5. Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

ZeelandNet abonnees kunnen zich afmelden via hun persoonlijke informatiepagina (PiP). Op uw persoonlijke informatiepagina vind u onder de tab "producten en diensten" een link waar u uw nieuwsbriefinstellingen kunt wijzigen. Log in om nu uw nieuwsbriefinstellingen te wijzigen.

instellingen nieuwsbrief op de PiP

Afbeelding 1) Nieuwsbriefinstellingen aanpassen op de PiP.

Niet-abonees melden zich af via de afmeldpagina op deze site.

6. Kan ik de nieuwsbrief ook op een andere zeelandnet emailadres ontvangen?

Ja. Op uw persoonlijke informatiepagina vind u onder de tab "producten en diensten" een link waar u uw nieuwsbriefinstellingen kunt wijzigen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle (extra) emailadressen die u heeft aangemaakt. U kunt hier aangeven op welke emailadressen u de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

7. Waar kan ik een voorbeeld zien van de nieuwsbrief?

Op de aanmeldpagina van deze site ziet een een verkleinde weergave van de nieuwsbrief. Als u hierop klikt, opent de meest recente nieuwsbrief in een popup. U kunt ook eerdere edities terugzien door een selectie te maken in het uitklapmenu onder het plaatje.
Meer weten?

Als u op deze pagina geen antwoord op uw vraag heeft kunnen vinden, dan kunt u contact opnemen met de webmaster, of u kunt eens rondkijken in de helpdesk