Veelgestelde login-vragen

Via de knop 'Log in' rechtsboven in de navigatie van de Zeelandnet logt u in op onze website. Ook moet u eerst inloggen als u een prikbordadvertentie, vacature of reacties wilt plaatsen. Standaard staat de login op 'Zeelandnet abonnee'. Als u wilt inloggen met een gastaccount moet u de optie 'gastaccount' aanvinken.

U moet inloggen met uw loginnaam en dus niet met uw e-mailadres.

Het wachtwoord voor uw gastaccount kunt u opnieuw instellen via de pagina "Gastaccount wachtwoord vergeten".

ZeelandNet abonnee? Vraag het wachtwoord op van uw ZeelandNet account

Via de mail wordt ook de login die bij de gastaccount hoort gemaild.

Om mee te doen op Zeelandnet.nl heeft u een account nodig. Met deze account kunt u inloggen op Zeelandnet.nl om bijvoorbeeld een prikbordadvertentie te plaatsen of om te bieden op een advertentie. De login en het wachtwoord van uw account voor Zeelandnet.nl zijn dezelfde als die van uw Zeelandnet e-mailadres.

Bent u geen Zeelandnet abonnee dan kunt u een gratis gastaccount aanmaken.

Als u voor het eerst inlogt met uw Zeelandnet, of gastaccount kunt u gelijk een profiel aanmaken. Het profiel is uw visitekaartje voor op de website met uw contactgegevens. De online naam en het e-mailadres zijn verplicht, de overige velden optioneel. De online naam is hoe je heet op Zeelandnet. Deze naam staat dus bij je prikbordadvertenties, bij bijvoorbeeld bij een reactie op een advertentie of bod.

Het e-mailadres in je profiel wordt gebruikt om prikbord reacties en biedingen naar te versturen. Let dus op dat dit e-mailadres goed staat ingevuld.

Ja, ook als bedrijf kunt u een profiel aanmaken. Bij het aanmaken van het profiel heeft u de mogelijkheid om 'bedrijf' te selecteren. Vervolgens heeft u de mogelijkheid uw bedrijf gegevens in te vullen waarna u ook automatisch in de 'Zeelandnet bedrijvengids' wordt vermeld.

U kunt de gegevens in uw profiel wijzigen door in te loggen op uw profielpagina.

Als u uw profiel wilt verwijderen kunt u een verzoek sturen naar de webmaster.