Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Nicole

Masai

5 reacties

Klaas 24 February 2010
't Is allemaal mooi hoor Nicole, en je hebt vast een geweldige vakantie gehad, maar als je je foto's "wilt delen met je vrienden", dan zijn daar toch meer geschikte mogelijkheden voor dan alles hier te plempen?
Nicole 24 February 2010
Hoi Klaas tja waarom zet iemand zn foto's hierop??? Waarom kijken mensen naar iemand anders zn foto's??? Blijkbaar vinden mensen het leuk om dat te doen, want mn foto's staan er 3 dagen op en zijn al meer dan 200x bekeken!!! maar meer heb ik er niet hoor om er op te zetten!!! DUS!!! En mn vrienden hebben de foto's al gezien hoor!!!
wmk 25 February 2010
Mooie reis gemaakt Nicole maar de foto's, zoals ik eerder zei zijn allemaal veel te overbelicht gemaakt. U kunt (moet)uw toestel vwb de belichting aanpassen hoor want dan krijgt u veel beter belichte foto's. Wanneer u onderbelicht kunt u dit altijd nadien aanpassen, met overbelicht gaat dat bijna niet.
oh 08 May 2010
wat een zeurders de foto is in prima staat en mooi gemaakt!!!
Piet 10 November 2010
Mooie foto. De huidtint is, denk ik, goed getroffen en dat het gras daar niet zo groen is als hier, kan ik me goed voorstellen. Ik heb meer moeite met die persoon links; die valt letterlijk en figuurlijk uit de toon. Bovendien kiest die al het hazenpad. Die zou ik er dus afsnijden.