Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 24
a jobse

nationalen parken usa

10 reacties

Ronald 23 February 2010
Troebele foto van iets wat prachtige plaatjes op kan leveren. Heb zelf van deze parken meer dan 1000 opnames uit het analoge tijdperk en dit kan echt veel beter. Overigens is er op deze foto nog een ernstige vorm van vignettering te zien en had de horizon rechtgezet kunnen worden want de lagen die je op de foto ziet zijn echt wel horizontaal.
Piet 23 February 2010
Schitterend.
Ilona 23 February 2010
wat ben jij een idioot om zo te reageren
wmk 23 February 2010
Ilona kan het wat beschaafder ? Ronald heeft gewoon wel een goede punten hoor.
RoRa 23 February 2010
Ja Ilona de foto is gewoon wat ie is. Zoals Ronald al vertelde is er op deze en de andere foto's van deze serie inderdaad sprake van vignettering (zie de donkere hoeken) en moet een opname als deze verder gewoon scherp zijn en dat kan ook veel beter. Als je reageert moet je wel weten waar het om gaat ipv van zomaar wat te roepen.
Piet 23 February 2010
Omdat Ronald er is geweest, heeft hij zeker recht van spreken, net als ieder ander trouwens. Laten we het een beetje beschaafd houden. Persoonlijk vind ik deze foto, vooral door de intense kleuren erg mooi. Eigenlijk zou ik wel iets van Ronalds foto's van toen willen zien. Kunnen we daar ook van genieten.
Ronald 23 February 2010
Zijn dia's Piet uit de jaren 80 en 90 dus dat zal helaas niet gaan. Heb ze vanmiddag nog even bovengehaald en moet nog een correctie aanbrengen op het aantal. Zijn er rond de 600, ik had er dus blijkbaar een foute inschatting van in mijn hoofd zitten
Piet 23 February 2010
Er zijn scanners............
Elvira Taelman 24 February 2010
Mooie foto's!
jo 24 February 2010
liegen is ook een vak ronald het lijkt aan de naam te liggen,en heeft geen verstand,jij ook niet als je zo reageerd op een amateur site en iemand de vol is van zijn fotos , om hem zo te onderschatten.