Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 29
Ben van Aken

OPROEP

Quote van Zeelandnet n.a.v. een mail mijnerzijds over de opzet van de foto site: " Geachte heer / mevrouw, U heeft op 16-12-2009 om 11:15:38 een vraag aan ons gesteld met referentienummer 426352 Beste meneer Van Aken, Het is van belang dat alle vervelende reacties op foto's direct bij ons gemeld worden. Alleen dan kunnen we de reactie controleren en de afzender eventueel bij misbruik blokkeren. De reacties die gemeld zijn door bezoekers worden elke ochtend gecontroleerd. Eerst inloggen voordat men kan stemmen of een reactie kan geven ligt wat moeilijker. We willen de foto site voor iedereen zo 'open' mogelijk houden. Ook met een login vooraf zijn dit soort reacties niet te voorkomen. Het is dus raadzaam om elke vervelende reactie meteen te melden. Het stemmen op foto's zou inderdaad verbeterd moeten worden. We denken eraan om het stemmen te beperken tot 1 stem per dag. Door de drukke periode en een tijdsgebrek is het er nog niet van gekomen. Wanneer we dit opgelost hebben valt nog even te bezien. Ik zal de help pagina van foto aanpassen en gelijk uitbreiden met wat regels om het een en ander te verduidelijken. Bedankt voor uw reactie Einde quote" En nog steeds is er dus niets veranderd. Nog steeds wordt er op onnavolgbare wijze als een idioot gestemd, helaas veelal bij mijn foto's waar ik niets aan kan doen en Zeelandnet doet ondanks bovenstaande toezegging helemaal niets. Misschien is het een goed idee dat wat meer mensen eens de handen over het toetsenbord laten lopen en een klacht indienen zodat deze vervelende situaties nu eindelijk eens tot het verleden gaan behoren. Voor de duidelijkheid: kijk eens bij de best gewaardeerde foto's deze maand: er staan nota bene zo wie zo al 15 foto's van mij als beste genoteerd. Dit gaat helemaal nergens meer over. Dus van mijn kant een oproep aan diegene die enige waarde hechten aan de foto site om er bij Zeelandnet op aan te dringen nu eens maatregelen te nemen die dergelijke ongewenst situaties aan te pakken. En dan kunnen we hopelijk weer eens gewoon genieten van de vele mooie foto's die erop verschijnen.

17 reacties

riezz 27 January 2010
Ach Ben , trek het je niet aan, ik heb ook een paar maal geschreven en er gebeurd helemaal niets. Het maakt niet uit of er 100 of 600 sterretjes staan, als iemand de foto niet mooi vind gaat hij?zij er wel aan voorbij en ik heb het idee dat degene die er commentaar opleverd gewoon degene is die drukt en een rel uitlokt. Gewoon simpel dus, geen aandacht aan schenken en enkel aan mooie foto's denken. We zijn Jans ook al kwijt grrrrrrrrrrrr groetjes Riezz
Ben 27 January 2010
Ik vind het jammer dat een potentiele leuke foto site naar de donder wordt geholpen omdat men vanuit Zeelandnet weigert de technische middelen in te zetten om het verstieren van de site te voorkomen. En.... dat de mekkeraars alleen maar mekkeren bij de foto's over het aantal stemmen en zelf geen enkel initiatief tonen om dit aan te pakken. Daar gaat deze "oproep" eigenlijk over. Neem eens verantwoordelijkheid i.p.v. alleen maar te klagen.........."nu 211 stemmen, een kwartier later 515 stemmen, in godsnaam A3 ( welke snelweg dat ook wezen moge ) gedraag je eens volwassen en dien een klacht in bij Zeelandnet. daar hoort tie thuis. Goed, daar ben ik ook weer vanaf :0 en ik blijf wel gewoon plaatsen dus tja, krijgik waarschijnlijk ook gewoon weer stemmen. :)
riezz 27 January 2010
Ach Ben als iemand het zo nauwkeurig volgt weet je toch genoeg.....en voor mijn part staan er bij best gewaardeerd 20 foto's van jou. Vind ik ze minder ga ik er aan voorbij, je ziet in het klein toch of het je aanspreekt of niet. En krijg in Hemelsnaam geen maagzweer van die onzin en ga gewoon lekker foto's nemen, op den duur zal het wel ophouden en is een ander de pineut hier. Maar wat ik me wel afvraag hoe ze het voor elkaar krijgen om 100 sterren erbij te krijgen in 5 minuten!!!!, dan moet deze site toch gehackt zijn want het uploaden van de foto duurt te lang om in zo een korte tijd zoveel sterren te krijgen en dat kan Zeelandnet toch nakijken?, nou ja ze zullen er geen zin in hebben om dat te doen, jammer maar helaas.
Gert 27 January 2010
Mensen, mensen waar maken wij ons toch druk over. Het aantal stemmen? Wat maakt dat nou uit. Al krijg je er 1000 of helemaal niets. Het gaat hier om de foto's die men wilt delen met andere mensen. Een soort fotoalbum. Ik maak mij er niet druk over. Er zijn wel belangrijkere dingen waar men zich druk over kan maken toch? Het is niet anders........dus gewoon doorgaan. Laat je niet gek maken door van die zielige personen die alleen maar een beetje kunnen zieken. LAAT GAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angel 27 January 2010
Gewoon doorgaan en je niets van aantrekken!!!
Rian W 27 January 2010
Dus eignelijk is het een kwestie van bij Zeelandnet gewoon die sterren weghalen, dat moet toch niet zo heel veel werk zijn lijkt mij.... Maar ach, die sterren ik kijk er niet naar, ik kijk alleen of ik opbouwende kritiek heb, daar heb i kwat aan, en onzin??? Die mensen hebben gewoon niks anders te doen, dus lekker laten doen, hebben ze tenminsten ook een dagbesteding!!
Henriette 27 January 2010
Ik heb de broncode van de pagina bekeken en volgens mij is het gewoon een kwestie van het bewuste gedeelte uit het script te verwijderen. Klik zelf maar eens op een leeg gedeelte van de pagina en kies bron weergeven. Dan kun je het script helemaal doorlezen.
Henriette 27 January 2010
Klikken met de rechtermuisknop!!
Henriette 27 January 2010
Wel klikken op de pagina van een enkele foto!
vanessa 27 January 2010
Hai Ben. Ik wil best een klacht sturen, maar ik vraag me af of we er inderdaad wat mee bereiken. Wat dat sterren systeem betreft... Ik kijk er niet eens meer naar en ik deel er ook geen meer uit. Wat de onzin-commentaren betreft.... Dat zegt meer over hun dan over degene die de foto heeft gemaakt. Ik heb ook wel eens van dat soort commentaren. Ik negeer ze, of geef een kleine (nette) reactie terug, en blijf gewoon vrolijk m,n foto's plaatsen. Het meerendeel van de reacties op jou foto's zijn toch altijd heel positief. Dat zijn ook reacties van mensen die dit serieus een leuke site vinden. En daar doe je het toch voor? groetjes Vanessa
marco.p 28 January 2010
Mee eens. (valt me wel op dat ze het stemmen willen beperken tot 1 maal per dag/lijkt mij dat het dan makkelijker is om het af te stemmen op: 1 maal stemmen per foto vanaf 1 IP adres)
Piet 28 January 2010
Dat hele sterrenstelsel is pet en zo moet je er ook mee omgaan. Ik geef nooit sterren en kijk er ook niet naar. Om zeelandnet in beweging te krijgen, moet je van goeden huize komen. Ik vroeg bv. hoe het kwam, dat 10 tallen van mijn recensies verdwenen. Je krijgt dan antwoord op een vraag die je niet hebt gesteld. Houdt je aan,dan komen ze met het verhaal, dat het soms om niet uit te leggen reden noodzakelijk is, om wat te verwijderen, ook al staat er bij die foto nog maar 1 commentaar. Toen ik mailde, dat ik me met een kluitje in het riet gestuurd voelde, hoorde ik niks meer. Dus Ben, helemaal niet meer naar die sterren kijken en er zeker niet meer op reageren. 1 of meerdere eikels doe je daar alleen maar een plezier mee. Laat ze maar een andere hobby zoeken.
wmk 28 January 2010
Ik ben blij verheugd Ben en andere mensen die reageerden, dat je deze gang van zaken aan de kaak wordt gesteld. Ik heb er ook al stevige opmerkingen over gemaakt. Eindelijk is het toch doorgedrongen om deze site netjes, opbouwend, fototechnisch stimulerend en vooral in de toekomst interessant te maken en zo te houden!!!!. Want deze site is prachtig. Wat een mogelijkheid om kritiek/en aanwijzingen te kunnen geven op ingezonden fotos. De kans om deze site op een hoger niveau te tillen is toch een prachtige gelegenheid. Wel ieders mening over fotos maar wel steekhoudend en stimulerend en niet van die onzin van; " mooi hoor .....," om de fotograaf te plezieren enz. Ik volg de fotos dagelijks en geniet en leer ervan. Ik blijf gewoon mijn eerlijke en objectieve mening geven. Hoop dat er meer mooie fotos ingzonden worden en dat Zldnet deze site instand houdt. Ga vooral door met mooie fotos inzenden wan er is best talent. mrgr WMK
Marij 28 January 2010
Het probleem is alleen dat Zeelandnet er blijkbaar lak aan heeft, dat er veranderingen nodig zijn op deze site,hoelang wordt er al geklaagd en tot op heden niks,noppes nada...klaag maar wij doen er niks aan geen prioriteit,geen tijd,het is dus niet belangrijk voor Zeelandnet om een fatsoenlijke fotosite te hebben,niks ten nadele van alle fotoplaatsers,het is leuk om een andermans kijk op bepaalde onderwerpen te zien.En nogmaals om dan maar te zeggen ga dan ergens anders je foto's plaatsen is een dooddoener.
Aries 30 January 2010
Fantastische foto. Wat moet ik erin zien?
Ben 31 January 2010
Blijkbaar heb jij iemand nodig die je verteld wanneer iets een vraag is of wat je in een foto MOET zien, wat het laatste betreft, niets.........laat je fantasie de vrije loop. Indien je wilt weten WAT het is hoor ik het wel. ( vraag ) .gr.Ben
thisbe 04 February 2010
helemaal duidelijk, we weten je foto's iig te vinden en genieten van de vormen en kleuren, soms figuratief, dan weer abstract en hopen nog lang van jouw talent te mogen genieten, ter vermaak en inspiratie!

Trefwoorden
van ben aken