Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Toos

verzamelplaats van plastic?

De inzaling in Zeeland een succes?

8 reacties

Jessica 29 December 2009
Jemig, wat erg!!! Dit kan echt niet hoor!! Ik vind dat er mensen dat moeten opruimen en dat er politie moet gaan controleren. Zodat de viesmakers opgepakt kunnen worden!
Jaap 29 December 2009
Het is niet alleen in dit soort watergangen. Fiets bijvoorbeeld eens, door de polder, van Middelburg naar Veere en kijk in de bermen ........ vol met blikjes en PET-flesjes (van de schoolgaande jeugd?). Wanneer hervindt de Nederlandse bevolking zijn fatsoen? Wie pakt die handschoen op? Alleen kijken naar de overheid biedt geen uitkomst, die ontbreekt het, op alle niveau's, aan DAADkracht. Helaas.
mage 29 December 2009
Zo wat een viezebende doet de gemeente daar niets aan!!
o driessen 29 December 2009
als we dit zien roept ieder van ons "wat vreselijk", doch gooien we allemaal wel eens wat zo weg. de een een flesje, ander een stuk papier. als we met zijn allen dit willen voorkomen zullen we moeten nadenken bij alles wat we weggooien. dit is geheel niet erg, zo worden we ons bewust dat we onze huiskamer schoon houden. ja ons leefgebied is onze huiskamer,slaapkamer ect. hoedan? misschien elkaar er op aanspreken, onze kinderen leren alles mee te nemen en niets iets klakkloos laten weg gooien. alle beetjes helpen om ons leefgebied schoon te houden. suggestie: onze wens voor het komende jaar?. allen een goed gezond en schoon nederland, wereld toegewenst.
aladea 29 December 2009
dit is werkelijk te gek voor woorden. wat een troep maken we er met zn allen van. houd nederland schoon!
Greenkit 29 December 2009
O Driessen: Als het goed is hoef je niet na te denken voordat je iets weggooit. Het is vanzelfsprekend dat je de afval in een bak doet die daarvoor is bestemd. Is er geen bak, Dit is een onderdeel van de opvoeding . Mage: het is niet aan de gemeente hier iets aan te doen. Het lig in eerste instantie bij de mensen zelf!! Jessica: je hebt gelijk. Eerst een bekeuring voor dumpen van je afval, de hoeveelheid en wat je dumpt is niet interessant, gewoon bekeuren. Daarna mogen de vuilmakers dit zelf opruimen,
wim 29 December 2009
Wat zal/kan ik nog meer over deze misstanden zeggen. Gewoonweg een vreselijke mentaliteit. Niet alleen de jeugd doet dit maar ook volwassenen, asbak naast auto leegkiepen, behoefte doen in bouwde kom ect. En niet te vergeten de andere vervuilingen, ik bedoel de weggooi rage van goede spullen enz. Deze foto is alleen afkomstig uit een waterloop !.
Leo 30 December 2009
Laten wij niets eens wijzen naar de politie en de gemeente, maar naar onszelf. Als je een vol flesje drank mee kan nemen, moet het ook mogeljk zijn om het lege flesje mee naar huis te nemen. En spreek elkaar er op aan, als iemand in de FOUT gaat.