Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 13
fam. de Putter

Balto

Onze pup Balto is een typische "kalender" husky, een plaatje dus!

15 reacties

Jan 23 December 2009
moet je er wel een mooiere foto van maken...
belinia 23 December 2009
Dit zijn nog eens echte honden
belinia 23 December 2009
Jan je hebt er niet veel verstand van deze foto zegt meer dan genoeg over deze hond heel duidelijk en mooi deze foto.
fam. de Putter 23 December 2009
Kun je duidelijk zijn Jan? Of heeft Belinia gelijk dat je geen verstand hebt van husky's!
Janet 23 December 2009
prachtige Husky alleen jammer (en ik denk dat Jan dat bedoelde) dat de foto niet helemaal scherp is. het is natuurlijk een moment opname, en soms bewegen ze. nogmaals, prachtige hond die een goede scherpe foto verdiend
Jan 23 December 2009
Wat zeg je, mopje Belinia ?! Geen verstand van ? Ik heb meer verstand van fotograferen dan jou, zo blijkt wel !! Nu dus even wakker worden, domkoppen Belinia en De Putter !! Als je hond een plaatje is, en dat is deze husky, dan verdient zo'n hond dus ook een mooie foto !! En dat IS DIT NIET ! Snap je het nu een beetje....? Of moet ik het nog een keer uitleggen....
Jan 23 December 2009
Even technisch nu (als dat maar niet te moeilijk wordt....) : - foto is onscherp - achtergrond is onrustig. Succes ermee.
Vanessa 23 December 2009
Een prachtige hond. Jan heeft inderdaad gelijk als het om de scherpte enzo gaat. Maar Jan...laten we het gezellig houden op de site en niet gaan schelden. Dat is toch nergens voor nodig. Je voelt je aangevalen, dat begrijp ik, maar je kan het toch ook oplossen zonder anderen te beledigen.
riezz 24 December 2009
Prachtige hond hoor, en tjeez wat een sfeer hier weer op de site. De ene word meteen hysterisch als iemand het niet met hem eens is en de ander plaats naakte wijven waar Zeelandnet niets aan doet pfffffffffffffff. Hoe was dat kerstliedje ook alweer?.........vrede op aarde of zoiets.
Jan 24 December 2009
Vanessa, moet je eerst nog maar eens de reacties van Belinia en De Putter lezen. En je (dus ook) tot hen richten.
fam. de Putter 27 December 2009
Volgens mij is het de bedoeling dat je hier mooie foto's deelt met anderen, of deze nu haarscherp zijn of niet. De fotograven hier zullen altijd wat op te merken hebben! En Jan, als je iets schrijft onderbouw het dan direkt, jij schrijft dat heel de foto slecht is en daar gaat het niet om.
Jan 28 December 2009
Een onscherpe foto is geen mooie foto. Ook niet als er een mooie hond wordt afgebeeld. Heeeeel moeilijk te snappen kennelijk.
chayenne de theije 30 December 2009
hele mooie hond ik snap dat jullie er trots op zijn! wij hebben thuis ook een husky als je Marley in tikt is dat de onze! hoe heet jullie Husky eigenlijk? verder vind ik het een mooie foto hoor
chayenne de theije 30 December 2009
oh ja Balto sorry ik zag het niet
Petra 05 January 2010
mooie hond, mooie foto (ook al is ie volgens sommigen niet perfect, maar daar gaat het op deze site toch niet om?!)