Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 11
arnold

Anneke's paard net even anders

Geen kritiek op het orgineel , zeker niet. Heb alleen , en dat zonder goedkeuring van Anneke mijn visie op deze mooie foto losgelaten

7 reacties

jans 14 July 2008
zo is de foto mooier/
Piet 14 July 2008
Eigenlijk had ik verwacht, dat Anneke dat zelf zou doen. Misschien had je haar iets meer tijd moeten geven.
arnold 14 July 2008
Piet je hebt eigenlijk gelijk , ben alleen weer te ongeduldig geweest. Hoop dat Anneke het niet erg vindt
criticus 14 July 2008
Jij durft Arnold!!!! Zorg dan wel dat je je zaakjes kent.... Jouw versie cq uitsnede is niks beter dan het origineel hoor. Als je dan wilt verbeteren doe het dan goed, wel eens gehoord van gulden snede ( rule of thirds)????
Anneke Bakx 15 July 2008
Arnold, als je gezegd had, wat ik had kunnen doen, had ik het wel gedaan wellicht. Maar heb er ook nog geen tijd voor gehad om het fatsoenlijk te bekijken. Deze zette ik er te vlug op. Maar veel verschil vind ik het niet maken. Ik heb er nog van die serie. Komt nog. Ik zal ze goed bekijken eerst. Wel leuk, jullie reacties..!!
harry 15 July 2008
we hebben 2/3 deel lucht in horizontale verdeling, das goed. Als we vervolgens de foto verdelen in drie gelijke verticale delen zou het hoofd van dit mooie paard op een kruising van deze lijnen mogen/ moeten staan. dat klopt net niet helemaal. Whatever als degene die hemheeft gemaakt ( Anneke dus ) er maar blij mee is.
Franky 15 July 2008
Deze heeft mijns inziens wel iets meer contrast en kleur dan de orginele . uitsnede is het niet helemaal , beetje snijden kan nog maar net , het is immers een nogal groot paard.

Trefwoorden
dijk paarden paard