Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Elvira Taelman

Liniedijk in Hulst

Winter op de Liniedijk in Hulst. Foto is gemaakt op 17 december 2009. Omdat deze foto niet goed doorgestuurd werd, probeer ik het nog een keer, met het risico dat hij twee keer geplaatst wordt.

11 reacties

tiscrea © 19 December 2009
Eerste foto was goed doorgekomen, maar door de foto's van Zeelandnet zelf sta je nu al ergens op bladzijde zoveel. Goed dus dat je het nogmaals geplaatst hebt. Op de foto's van Zeelandnet kan niet gereageerd worden (flauw zeg!), maar er komen er vast nog meer.... Misschien handig om te wachten met het plaatsen van foto's tot die Kerstmarkt over is, als je tenminste wilt dat ze gezien worden :-))
Elvira Taelman 19 December 2009
Bedankt voor je reactie. Ik zal wachten. Want het er worden wel erg veel foto's geplaatst van de kerstmarkt.
tiscrea © 19 December 2009
Je zou zeggen dat ze wel een ander plekje kunnen vinden - op hun eigen site nota bene - om die foto's te plaatsen zonder een ander onder te sneeuwen! Weer een lekker handige actie :-( Jouw foto is wel een plaatje hoor, alhoewel ik meer het terrastype ben dan het schaatstype :-))
tiscrea © 19 December 2009
Heb toch maar even gereageerd. Als Zldnet weer een mogelijkheid tot reageren uitschakelt doen we het gewoon anders: http://www.zeelandnet.nl/weblog/data/webmaster/ . Nou ja, morgenavond maar weer eens op de fotosite kijken dan.... als die markt voorbij is :-)
Elvira Taelman 19 December 2009
Ik vind het niet normaal dat er zoveel foto's van de kerstmarkt geplaatst worden. Ik heb vanmorgen foto's geplaatst, even voor deze foto, en nu staan ze al op pagina 18. Zonde van al mijn werk dat ik er ingestoken heb. Krijgen we weer zo'n weekend met teveel foto's van een evenement net als toen met die hardloopfoto's? Het blijkt dat er nog geen enkele controle door de webmaster is over het aantal foto's. Ik hoop dat er in het vervog wat aan gedaan wordt.
tiscrea © 19 December 2009
Ben het helemaal met je eens. Het is gewoon asociaal! En de kwaliteit van de foto's is vaak nog slecht ook. Niet dat elk plaatje een kunstwerk hoeft te zijn, zeker niet van zo'n markt, maar staande foto's zouden in elk geval rechtop geplaatst kunnen worden. Elke foto wordt gewoon gedumpt, ik kan het niet anders noemen. Zelfs een foto met alleen voeten wordt geplaatst! Benieuwd of er nog een reactie komt van de webmaster in zijn weblog... Ik vind het ook jammer voor de degene die de kijkdozen had gemaakt, waarvan ik gisteren een collage had geplaatst en die nu zover naar achteren is geschoven. De meeste mensen zullen de moed wel opgeven na pagina 5 ofzo en dus zijn kunstwerkjes niet meer zien. Er is in ieder geval nu geen doorkomen aan. Op het moment is het toneel blijkbaar alleen voor Zeelandnet zelf.
Annelies 19 December 2009
Mooie foto Elvia. Het lijkt er jammer genoeg op dat de geschiedenis zich herhaalt, net als toen met al die harloopfoto,s.
tiscrea © 19 December 2009
Een klein berichtje van mij op de fotosite met de mededeling of het ietsjes minder kon was binnen 10 seconden verwijderd. Tja als ze de mogelijkheid tot reageren uitschakelen moet je wat hè? Blijkbaar kijkt dus wel iemand mee. Dan ziet diegene toch ook al die gekantelde foto's en foto's van voeten en ruggen?Blijkbaar is de fotosite van Zeelandnet voor Zeelandnet zelf vandaag en niet voor de klanten... en tegengas wordt ook niet op prijs gesteld. Komt me toch zoooooo bekend voor :-( Fijn weekend verder, ik kom zondagavond of maandag nog wel eens kijken :-)
arne 19 December 2009
zo hee deze is mooi in het bos zo mooi wit he goed gemaakt
mage 19 December 2009
Een hele mooie foto!!
sonja 19 December 2009
een hele mooie foto!!

Trefwoorden
winter hulst liniedijk