Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 30
Ben van Aken

Samensmelten?

Ik geloof dat er enige beweging komt in het standpunt en de activiteiten van Zeelandnet. Na enig heen en weer gemail zijn alle commentaren bij mijn foto "Wakend oog", dus ook de frauduleuze "Els" ,verwijderd en heb ik middels een mail begrepen dat er hard wordt gewerkt aan een systeem waarbij per foto slechts een maal kan worden gesteld ( of dat per foto of per dag geldt wordt nog nader bepaald) . Maar er zit iig wat schot in. Tevens is er naast het kopje "Help" ...."Regels" komen te staan waarin de gebruiker enig zicht krijgt op wat wel en niet is toegestaan en wat je hiermee/-aan kunt doen. Al met al best positieve ontwikkelingen; nu alleen nog even zien :) :) :) Enfin, aangezien alleen commentaar plaatsen niet gaat op een foto site hierbij nog een plaatje van eergisteren !!

9 reacties

Nel R 16 December 2009
Fantastische en kunstzinnige plaat Ben!! Ik heb vandaag het hele verhaal zitten lezen omtrent de "valse"commentaren op je foto's. Ik kon me ook al niet voorstellen dat Els dat geschreven zou hebben.... En ik hoop, met jou, dat er nu inderdaad hier iets gaat veranderen... We wachten af!!! groet van Nel
Angel 16 December 2009
Mooie opname!!!
Gert 16 December 2009
Mooie aparte foto!!
mage 16 December 2009
Heel apart mooie foto!!
thisbe 16 December 2009
Een Kunstwerk, zo voor je voeten...
Vanessa 16 December 2009
Mooie foto. Hopelijk word al je inzet over de site beloond. Ik hoop het. Dan kunnen we ons weer met de foto's bezig houden.
Paled 16 December 2009
Heel mooie foto echt bijzonder. En goed dat ze nu een beetje naar je willen luisteren bij Zeelandnet.
ivo 17 December 2009
HAllo Ben Ten eerste weer een prachtige foto. Zoals jij dit kan vastleggen is bijzonder en echt jouw stijl. Wat de hele discussie betreft: ik ben blij dat Zeelandnet er wat aan wil doen en wij zo van elkaars foto's kunnen blijven genieten. Het is altijd een minderheid die het verpest en het laffe is dat ze dat onder een andere naam doen. Onzinnige commentaren moet je eigenlijk als inbrenger van een foto kunnen verwijderen en laat het sterren systeem maar achterwege wat mij betreft. Ik hoop je op zeelandnet te blijven zien en anders gewoon op jouw prachtige site. Groeten Ivo
Piet 17 December 2009
Fijn, dat je er toch weer bent, Ben. Je foto's zijn altijd het bekijken waard en de kwaliteit ligt ver boven het gemiddelde. Dan druk ik me heel voorzichtig uit.

Trefwoorden
van ben aken