Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 36
Ben van Aken

Zeelandnet huilt....

Omdat het geen recht heeft om te lachen ! De fotosite is een crime, zover waren we al. Het is echter onbegrijpelijk dat een willekeurig iemand onder de naam van een ander zomaar de meest ridicuele reacties kan plaatsen bij een foto zonder dat de "moderator" van Zeelandnet hier een controle over uitvoerd. Els zou bij een van mijn foto's een negatieve reactie hebben gegeven waarop haar door anderen het een en ander werd toegewenst, voor de dudidelijkheid, geen vriendelijke woorden. Zij heeft in een persoonlijke gesprek met mij aangegeven zeer onaangenaam getroffen te zijn door deze ontwikkelingen en geen enkele behoefte meer te hebben foto's te plaatsen op deze site. Het is te gek voor woorden dat mensen die plezier hebben in natuurfotografie, het plaatsen van hun ervaringen en reacties gemanipuleerd worden door een stelletje idioten die, let wel, nog steeds vrij spel hebben door de laksheid van Zeelandnet. Ik pleit , maar ja wie ben ik, voor een gehele boycot van deze farce-site totdat Zeelandnet zijn zaakjes eens een keer op orde heeft. Of in ieder geval eens antwoord geeft op vragen die zowel riezz als ik al regelmatig heb gesteld. Maar ja, dit bericht wordt uiteraard niet gelezen zonder plaatsing van een foto dus stap ik even van mijn beslissing af om Els te bedanken voor de moeite die ze genomen heeft om deze achterlijke misstanden kenbaar te maken. Verder gaat alles goed met me, fotografeer elke dag met veel plezier en de resultaten zijn te zien op www.vanakennatuurfotografie.nl

21 reacties

marco.p 15 December 2009
Ik begrijp inderdaad dat een systeem met inloggen e.d wenselijk wordt .
Rob 15 December 2009
Dat zou het mooiste zijn,dat je alleen ingelogd (en dus geregistreerd) kunt plaatsen, reageren en stemmen gekoppeld aan je ip-adres. dan kun je een hoop onzin hier vermijden!
Angel 15 December 2009
Goed plan, beter dan dat deze site stopgezet wordt. Velen beleven hier toch een hoop plezier aan.
Vanessa 15 December 2009
Ik ben het ook helemaal met jullie allemaal eens. Eerst inloggen en dan plaatsen en of reacties geven. Misschien kan Ben deze foto met reacties (er zullen er zeker nog wel meer volgen) naar zeelandet sturen.
j'f 15 December 2009
jammer,nu zijn er geen herten foto,s meer. en ik zelf kan het niet. genoot er zo van. en mijn naam is ook al vaak misbruikt. m.v.g.
mmsv 16 December 2009
vind dat je helemaal gelijk hebt!! Zelf vind ik het leuk om hier foto's van anderen te bekijken en ideeen op te doen. Af en toe plaats ik dan ook een foto, en vind het prettig om hier opbouwende kritiek op te krijgen. Vind wel dat het fatsoenlijk moet blijven, je kan het eens niet eens zijn met iemand zijn commentaar, maar gelukkig smaken verschillen. Blijf netjes!! Vind idd wel dat zeelandnet de mensen die foto's willen plaatsen en mensen die commentaar willen geven moet laten inloggen. Dit voorkomt een hoop gedoe.....
Gerda 16 December 2009
Helemaal mee eens. Had Els ook al gemist. Door haar foto's kwam ik op mooie plekjes in de omgeving ! Het moet toch niet gekker worden ! Nu maar afwachten wat erg gaat gebeuren. Bedankt voor jullie actie. Gr.Gerda
Anneke Bakx 16 December 2009
Ik heb vorig jaar ook negatieve reacties gehad, tezamen met Ada, over die zwanen, maar ons idee was en de mijne blijft dat nog steeds: gewoon negeren, die handel!! En dan bedoel ik: die negatieve reacties of dat geklooi met die stemmen. Dat slaat toch nergens op, dat weten jullie allemaal!! Nu geef je de macht aan die negativiteit. Is heel erg jammer en onnodig...!
Annelies 16 December 2009
Heel erg dat door negatieve reacties mensen het plezier wordt ontnomen hun foto,s te plaatsen op Zeelandnet. Ik hoop dat iedereen toch doorgaat met fotograferen en dat we kunnen blijven genieten van elkaars foto,s!
Els;) 16 December 2009
Dank je wel , Ben, voor het plaatsen van deze foto met uitleg hoe het echt is gegaan. Als je na een paar dagen vakantie opeens tot de ontdekking komt dat er op zo'n manier misbruik is gemaakt van je naam, is dat heel vervelend. Ik hoop voor de mensen die blijven plaatsen dat de sfeer echt gaat verbeteren en dat het hele systeem gaat veranderen, zodat er op een fatsoenlijke manier met mensen zal worden omgegaan, en zo veel mensen gewoon kunnen genieten van de foto's die hier worden geplaatst. Nogmaals bedankt Ben!
sonja 16 December 2009
Mee eens om eerst in te loggen en dan pas een foto te plaatsen. Dat is bij veel fotoprogramma's waar je een foto plaatst en kan reageren. Heb altijd met veel plezier je foto's zitten bekijken ook al heb ik weinig een react. geplaatst. Gr. sonja
Jo Dingemanse 16 December 2009
Bij het plaatsen van een foto van mijn persoontje mag een ieder reageren,mits het maar iets met de foto op zich heeft te maken.Als 100 mensen een foto bekijken heb je 100 meningen,dat is hun goed recht ,mag ook in dit land.Wees wel zo fair om je eigen naam onder de reactie te schrijven.Ook een spontaan gemaakte foto van een lievelingsdier is net zo leuk om naar te kijken.Een fototip is altijd welkom.Vind je een foto niet leuk,oke,ga naar de volgende,maar kraak de foto of de persoon die deze heeft gemaakt niet af.Ik merk aan meerdere mensen om mij heen dat ze genoten van de mooie foto's die werden geplaatst,maar dat ze de sfeer die nu gaat heersen minder prettig vinden.Durven nu geen foto te plaatsten,bang om te worden afgekraakt. Anne Bakx heeft gelijk,niet de macht geven aan de negativiteit.Negeer dit!! En stuur uw foto's in. Enne Els...laat ons je mooie foto's zien.
Henriëtte 16 December 2009
Ik twijfel niet aan de wil van de beheerders van deze site maar aan hun deskundigheid. Dit is namelijk ook vrijwel de enige site die geen eigen icoon heeft als je de site bij je favorieten plaatst. Het wordt dus de hoogste tijd dat Zeelandnet toeziet dat hun personeel beter gekwalificeerd is. Technisch is er heel veel mis met deze site!!!!!
Marij 16 December 2009
Op het forum werden ook ooit namen van medeforummers misbruikt,hier werd na veel vieren en vijfen uiteindelijk iets aan gedaan,kunnen en willen...tja.. 't is Zeelandnet.
thisbe 16 December 2009
Even iemand aanstellen bij Zeelandnetnet die het systeem aanpast zodat misbruik van namen wordt voorkomen of die als webmaster bij negativiteit de bron kan aanpakken. Verder het sterrensysteem evalueren want dat werkt niet. Echt heel jammer, ik zit nog maar een week op deze site met wat foto's en ben erg geschrokken van deze verwikkelingen. Mijn doel, en dat van de meesten hier, is simpelweg mooie plaatjes kijken, inspiratie opdoen en soms zelf iets toevoegen. Trouwens Ben, wat een prachtige traan, zo wil ik voortaan huilen! Groetjes, Thisbe
Eddy Kroes 16 December 2009
Ik vind het ontzettend spijtig dat Els besloten heeft om geen foto,s meer te plaatsen. Haar dieren foto,s konden mij altijd goed bekoren.ik kan de reden goed begrijpen,het heeft altijd en behoorlijke inpact op een mens.Het is goed horen van Ben dat men actie gaat nemen,zo kan het niet blijven door gaan.wij plaatsen toch allemaal foto om een ander en ons zelfte plezieren.
Gert 16 December 2009
tja negeren is het antwoord al is het soms moeilijk. Zelf maakte ik ook de fout om daarop te reageren. Maar ik vind het een site voor amateurfotografie waar ik er eentje van ben. Wij zijn geen profs dus mag een foto soms niet helemaal kloppen? Ik vind van wel. Zal ook ondanks negatieve reacties gewoon foto's blijven plaatsen. Hopelijk is het nu afgelopen met dat zielige gedoe van die negatieve mensen. Vooral doorgaan iedereen met plaatsen van foto's.
Gert 16 December 2009
En natuurlijk Ben, een hele mooie foto!!!
Paled 16 December 2009
Aan alles wat al gezegd is heb ik niet veel toe te voegen. Dat er iets moet veranderen is nu op een pijnlijke manier duidelijk geworden. En ik als groot fan van Els haar foto's vind dit verschrikkelijk.
Ivo 17 December 2009
Inloggen voor het plaatsen en het geven van commentaar. Dit is de oplossing. Laat ons blijven genieten van elkaars mooie opnames.
Miranda 17 December 2009
alles is ondertussen al gezegd natuurlijk maar ook ik vind dat inloggen voordat je plaats of commentaar geeft de beste (lees: enige) oplossing zou zijn. Ik kan me voorstellen dat het op een gegeven moment niet meer te negeren is en je er de brui aan geeft. Toch zou het jammer zijn als mensen wegblijven van deze site door al dit ge-*&*%^^. Ik geniet zowel van de foto's van Ben als van Els. Dus ik hoop dat van beide ook nog lang te kunnen doen.

Trefwoorden
van ben aken