Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
leen

kasteel Rumbeke *WVL*

kasteel te rumbeke

9 reacties

nel 29 November 2009
mooi kasteel en groot!
Elvira Taelman 30 November 2009
Prachtig!
mage 30 November 2009
Prachtig plaatje!!
Tom 30 November 2009
Zo leuk vakantie huisje voor erbij
Hans 30 November 2009
Je hebt wel de mooiste foto van de site van Kasteel Rumbeke gehaald. Nu zelf nog eens zo'n mooie foto maken...
Jeroen 30 November 2009
idd foto 3 van de site! dit kan natuurlijk als Leen de foto heeft gemaakt en aan het kasteel beschikbaar heeft gesteld voor hun website.
leen 30 November 2009
@hans ik heb zelf 47 jaar in Rumbeke gewoond ,er zijn duizende fotos van het kasteel (iedere goeie Rumbekenaar heeft wel deze foto van het Kasteel ), Als oude Rumbekenaar ben ik wel heel trots op dit Kasteel mijn zusjes zijn er toen de tijd (30j en 25j geleden ) alle trouwfotos gaan nemen en het is er prachtig !er is een heel mooi bos bij het sterrebos genaamd en daar kan je ook pracht fotos nemen ,gewoon eens gaan bezoeken en ik wed dat je net die zelfde foto zal maken net als ik .maar leuk dat je de site ook even bekeek ,meschien ben je ook weer een nieuwe toerist echt eens doen !
Hans 30 November 2009
Leen, toen ik die foto zag heb ik gelijk de site bezocht. Inderdaad denk ik erover om eens die kant op te gaan. Het is zeker een schitterend kasteel om eens te bekijken, daar heb je gelijk in.
leen 30 November 2009
@ mooi Hans echt doen ,als je graag natuur fotos neemt net zoals ikzelf ,moet je echt eens ons Rumbeke bezoeken ,er zijn lekkkere restaurantjes in de buurt die je ook eens moet gaan bezoeken .,ik zou zeggen doen Hans!