Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Otto Vosveld

opnieuw.....

De meningen waren verdeeld. Vijf mensen vonden de foto "kreek in de avondzon" mooi, Rian, Annemarie en Rob niet. Ik heb hem voor deze drie opnieuw "bestudeerd" en nu opnieuw geplaatst. Beter ?

9 reacties

Ada 28 November 2009
Hij is nu meer natuurlijker Otto!
Otto Vosveld 28 November 2009
Dat zie ik ook, Ada. Maar soms (zie vele voorbeelden op deze site) vindt men bewerkte foto's "heel bijzonder", of zo. Ik meestal niet en geef dus (meestal) ook de voorkeur aan "puur natuur". Dank voor je reactie.
Adri Joosse 28 November 2009
Otto, ik heb bij de eerst geplaatste foto niet gereageerd, omdat ik hem niet mooi vond i.v.m. de onnatuurlijke kleuren. Deze is veel beter. Ook ik houd niet zo van die opvallend bewerkte foto's. En om op alle slakken zout te leggen: de horizon loopt wat scheef. -:).
caston 28 November 2009
Heb de andere net bekeken,deze is inderdaad een stuk beter.Gelukkig zijn er mensen die op mindere foto,s een positief advies geven.Ik ben er nu ook achter dat je bepaalde foto,s moet bewerken om een beter resultaat te krijgen.Ik wens je verder veel plezier met je hobby!
Rob 28 November 2009
Vind deze ook veel mooier en natuurlijker Otto,die vorige was m.i. overdone.
Ina 28 November 2009
Ik vind deze ook mooier, heb net de andere bekeken en inderdaad natuurlijker is gewoon mooier! Mooie foto Otto!
Angel 28 November 2009
Otto, deze is veel bete! Bewerken is geen probleem, het kan een foto net dat extraatje geven, maar ik vond het ook een beetje teveel van het goede.
Eddy Kroes 28 November 2009
Ik moet mij ook bij de meerderheid aan sluiten,deze is toch mooier ,natuurlijker.
Otto Vosveld 28 November 2009
Dank, allemaal, voor dit mee-denken en reageren. Adri: ik hou wel van een beetje zout, maar Picasa geeft hier echt aan, dat de horizon recht is......