Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 182
jans...

...doei....!

ik ben weg hier.....

27 reacties

kobus 25 November 2009
Zie je het niet te zwart in , Jans ?
Jeroen 25 November 2009
ik ga mee Jan!! Dit forum gaat helemaal nergens meer over!!!!!!!!!!!
a.s 25 November 2009
doei jans
Henriëtte 25 November 2009
Ik heb altijd met veel plezier naar jouw foto's gekeken. Plaats je ze ook op een andere site? Zo ja...kun (en wil) je dan een link plaatsen?
riezz 25 November 2009
Ik zou het niet doen , maar als je het zo voelt dan moet het maar. Deze site is als een vliegtuig.....helaas zit er een gek aan boord .
piet 25 November 2009
ben benieuwd of jans nog eventjes bij de reacties kijkt hoeveel mensen het zo erg vinden.....
tiscrea © 25 November 2009
Hopelijk kijkt jans hier ook nog even. Misschien is er nog hoop :-) http://www.zeelandnet.nl/foto/bekijk/foto/id/88684/Echt_mooi.html Heb net al een mailtje gestuurd naar Zeelandnet dat nu ook hun fotosite naar de haaien dreigt te gaan omdat ze niet ingrijpen. We zullen zien.... Hopelijk plaatst jans binnenkort een foto van een zonsopgang ofzo om te laten weten dat ze lekker doorgaat met foto's plaatsen :-)
reactie 25 November 2009
man laat je toch niet gek maken ,als je nu weg ben, hebben hun gewonen van onze mooie foto,s dus denk nog eens na jans doe het voor de mensen die wel hun best doen, zo houden wij dan een mooie site voor ons dus ,strijk de hand nog een keer over je hart
Jeroen 25 November 2009
We hebben het nu alleen nog maar over die TERROR van Besha, terwijl er al vaker andere massa uploaders zijn geweest (marathon). Zeelandnet moet de spelregels gaan veranderen. Laten ze FOOTO als voorbeeld nemen, dan ben je dit soort lui snel kwijt.
tiscrea © 25 November 2009
Daarover heb ik tijdens dat marathon fiasco al contact met Zeelandnet gehad, Jeroen. Ik krijg alleen wel steeds als antwoord wat de uploadlimiet is (5MB) maar dat is per foto. Via de telefoon/email is er weer een andere regeling en nu wel een limiet begrijp ik, maar dat staat nog in de kinderschoenen. Die vele dezelfde foto's tijdens de marathon waren blijkbaar in een soort loop terecht gekomen en geupload via email (= telefoon?). Blijkbaar is er geen uploadlimiet per abonnee en ik krijg daar verder ook geen duidelijk antwoord op en ik heb het destijds maar opgegeven. Of de 5MB uploadlimiet ook telt voor degene die de foto upload of dat het 5MB is nadat Zeelandnet de foto eventueel verkleind heeft heb ik ook geen antwoord op gekregen. Ik had het idee dat ik toch niet beter uit kon leggen wat ik wilde vragen in mijn mailtjes en ben maar gestopt met vragen. Zoals zo vaak begint Zeelandnet ergens aan en laat het dan op zijn beloop. Overigens was die marathon-loop eenmalig en een echt ongelukje denk ik. Besha doet het met opzet en begint boven te schelden en dan ook nog in een andere taal. Ook de SpAM die hier regelmatig door een bouwbedrijf neergezet wordt is een goed voorbeeld van misbruik en waarbij de plaatser van de foto's ook al begint te schelden. Net zoals het forum vroeger heeft elk interactief onderdeel van Zeelandnet aandacht nodig. Als dat nu ook weer nagelaten wordt en men alleen maar foto's verwijdert en verder geen maatregelen neemt krijg je hier strakls hetzelfde. Als er één jokeris dan volgen er vaak meer, zeker als men merkt dat er geen serieuze gevolgen zijn. FOOTO ken ik niet, maar ik ga gelijk eens kijken :-)
jans.. 25 November 2009
doen tiscrea....en misschien kom ik je daar ook wel tegen binnenkort.... hptt// footo.nl. ja..met twee oo,s..haha.........
Maria 25 November 2009
We hebben het nu alleen nog maar over die TERROR van Besha, terwijl er al vaker andere massa uploaders zijn geweest (marathon). Zeelandnet moet de spelregels gaan veranderen. Dit staat ergens hierboven...maar daar ben ik het niet mee eens. Ik vind juist dat deze site daar de aangewezen plek voor iets. Als je vroeger carnaval vierde of zo werden er door straatfotografen foto's gemaakt en die werden in de etalages van winkels opgehangen. Als je jezelf dan terugzag kon je de foto kopen. Er zijn nog genoeg mensen die niet digitaal fotograferen en het best leuk vinden om naar foto's als bv. die van de marathon te kijken om te zien wie er meedeed. Ik vind dat beter op deze site passen dan de vakantiekiekjes van iemand uit Spanje of al die foto's van eigen katten etc. Ik vind dat alle foto's van evenementen IN Zeeland hier thuishoren.
jan een 25 November 2009
een stel kleine kinderen zijn jullie ,ruzie maken ,ik ga weg ,ik ga naar footo.ik mail naar zeelandnet,ik ga ,ik ga,,,, ik ga enz,,,,,rot dan op,dan hebben wij weer een gezellige site, wand je heb het hoog in de bol,en wij zijn maar amateurs,naar ons word niet gekeken en onze foto
Kees 25 November 2009
We gaan ons toch niet op laten naaien door besha! Reageer alleen op de mooie fotos en laat die shit van bv besha voor wat het is.
tiscrea © 25 November 2009
Fijn jan dat jij de schuld neerlegt bij degene die het hier leuk proberen te houden en niet bij degene die het hier eigenlijk verziekt, Gebeurt wel vaker... Gaat ook helemaal niet om ja of nee amateur, maar om misbruik en scheldpartijen. Als jij dat allemaal niet erg vindt, prima, maar laat anderen dan wel de gelegenheid om hier bezwaar tegen te maken.
Rob 25 November 2009
Spijtig dat je er weer mee stopt Jan S, je gaat toch geen heintje worden hé. Maar het is wel begrijpelijk want het onzin gehalte gaat behoorlijk toenemen met dank aan oa die onzin van Besha/B3shala,of de spam van die beunhaas all-bau en die m.stoffer.Wederom wordt een leuk onderdeel van Zeelandnet omzeep geholpen door te soft of helemaal niet in te grijpen en dit dus met dank aan een enkeling die het voor velen verpest.!!
Jeroen 25 November 2009
@ Maria, evenementenfoto's mogen best geplaatst worden, alleen is het erg vervelend als het er te veel worden. De fotograaf moet dan toch echt iets anders gaan verzinnen, pixagogo of id. @ Jan een, hoog in de bol? amateurs? (zijn we allemaal). ik denk dat je het nog niet begrepen hebt. Het gaat om bepaalde personen en beleid. No hard feelings ten opzichte van de goedgezinden!!
Otto Vosveld 25 November 2009
Niet doen, Jans !!!! Ik heb ongeveer een jaar geleden hetzelfde gedaan en kreeg daar veel, ongeveer dezelfde, reacties op. Ik heb toen bij mezelf gedacht: ik ben toch wel gek, als ik me op stang laat jagen door een enkeling, die probeert de zaak hier te verpesten !? Die positieve reacties aan mijn adres, toen, hebben mij weer terug over de streep gehaald. Dat moet bij jou ook gebeuren. Als een programma op t.v. je niet bevalt, kijk je er niet naar en kijk je naar wat anders.... Dat kan hier ook, gewoon zo'n foto van de betrokkene niet openen en genieten van de vele andere goede en/of leuke foto's die er staan ! Ga niet weg en blijf ons plezieren met je fantastische, heel bijzondere foto's en ook met je (opbouwende !) commentaar op onze foto's !!! Tot ziens bij je volgende foto !!!!
caston 25 November 2009
Verstandige woorden Otto.
Vanessa 25 November 2009
Ik denk dat ik wat gemist heb. We hadden je net overgehaald om te blijven. Wat is er gebeurd? Ik zie ook wel dat bepaalde personen veel onduidelijke foto's plaatsen, maar die negeer ik gewoon. Hopelijk is dat niet de reden van je vertrek. Kunnen we je nog overhalen om te blijven? groetjes Vanessa
Angel 25 November 2009
Jans, niet weggaan hoor, we vinden je foto's erg mooi! Gewoon negere het waait wel weer over.
joopf 25 November 2009
Sluit me aan bij de woorden van Otto!
JAN EEN--VOOR---TISCREA 26 November 2009
je lees het dan al niet goed,en daar komt al die ruzie en scheld woorden van,ik wil juist dat het gezellig blijft,en niet steeds ik ga weg,kijk niet naar die scheldpartijen en stomme fotos ,maar naar de mooie,en reageer er niet op,dat bedoel ik tiscrea
jjmondeel 26 November 2009
Lieve Jans,wat er percies allemaal gebeurt is weet ik niet,maar ik word er niet vrolijk van Ik vind dat je ons niet in de steek moet laten en blijf .
rinus 26 November 2009
beetje klein zerig van je,om hem te smeren van deze site,door een paar reacties op je fotos.niet naar kijken,kijk naar de goede reacties ,en dat zijn er toch meer ,als slechte,dus gedraag je als een volwasse man,en dan ga je door,zo niet ben je een mietje
jan een 26 November 2009
Jeroen van kan ,je leest het verkeerd,ik denk net zo als jullie
kobus 26 November 2009
Ik denk dat elke site wel wat heeft (voor en na) en ben het met Rinus eens : leuke reakties bepalen en je eigen plezier .