Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 113
Jessica

Wachten...

15 reacties

jans... 10 November 2009
ja,,,wachten waar op?..tot ze een glimp van haar minnaar ziet ? of tot de zon gaat schijnen... je kunt er vele verhalen bij verzinnen....daarom een goeie foto....
Otto Vosveld 10 November 2009
Prachtige sfeer-foto, Jessica ! Jammer, dat hij ietsje scheeft is, linksonder iets naar links halen en je ziet er niks meer van.... Doet niks af aan de kwaliteit, vind ik.
joop 10 November 2009
Ik denk wachten op de post. (die komt steeds later)
Jessica 10 November 2009
Ja, hij is scheef, ik weet het ;) Maar hoe trek ik dat recht, Otto? Ik zou graag willen weten hoe, dat scheelt me heel wat gemopper. En ik laat het verhaal aan jullie over ;)
Otto Vosveld 10 November 2009
Ik gebruik voor dat soort problemen het programma Picasa 3, Jessica. Met het onderdeel "Recht maken"gaat dat prima. Picasa 3 is gratis te downloaden, ik vind het erg gemakkelijk om te gebruiken. Dat "gemopper" , door jou genoemd, komt toch van jezelf, hoop ik. Je "kijkers" maken alleen maar goedbedoelde en vriendelijke (hoop ik) opmerkingen..... Ondanks alles blijft het een spannende foto !
Jessica 10 November 2009
Wow!! Bedankt! Dat ga ik eens proberen. Dank je wel! O ja, ik mopper, dat bedoel ik. Ik vind reacties lezen gewoon leuk. En leerzaam. Ik ga dat programma eens op snorren. Erg bedankt!
marco.p 10 November 2009
Rechtzetten is trouwens de ene keer moeilijker als de ander. Bij bijvoorbeeld de horizon werk je meestal met 1 lijn ,maar hier heb je verschillende lijnen.(v/h kozijn)meestal ga ik uit van het midden ? maar het is ook een kwestie van kijken en uitproberen. eventueel wat "bijsnijden" e.d om zo gunstig mogelijk uit te komen. Ik corrigeer vaak gewoon met windows live photo gallery. /( windows xp) maar ook pisasa
Ina 10 November 2009
Leuke foto! Wachten op haar vriend denk ik. Weet iemand ook hoe je foto's recht kunt zetten met photoshop?? Ik doe het nu ook met picasa en daarmee is het een fluitje van een cent, maar het moet toch ook met photoshop lukken.
Piet 10 November 2009
Eerst van al; een schitterende foto. Wacht mogelijk op iemand, die voor de brug moest wachten. Tenminste, dat smoesje hadden wij vroeger altijd, als we te laat waren. Dat scheve hier is veroorzaakt door de positie van de fotograaf, want de middenstijl is ongeveer recht. En, Ina, als het met Picasa een fluitje van een cent is, waarom zou je dan met Photoshop moeilijk gaan doen?
Rob 11 November 2009
Of ze heeft nog geen vriend en hunkerd er naar 1 tje. Dus mss kijkt ze wel uit naar de prins op het witte paard tot die voorbijkomt. Is n jandoedel op n ezel ook voldoende?!? ;-)
marco 11 November 2009
Ha,ha,ha nu zie ik wel een trouwring / en met die coniferen voor het raam zie je ook al niet alles langskomen , dus waarschijnlijk wachten op 't zonnetje ! :-)
Jessica 11 November 2009
Jullie verhalen zijn schitterend! Ik lig gewoon dubbel van het lachen, werkelijk. Piet, het klopt dat dat foto niet scheef is, maar dat de positie van de fotograaf scheef is. Grappig dat die fotograaf en de persoon op de foto één en dezelfde zijn ;) Ik vind een roodharige jongen op een zwart paard ook leuk, hoor, als die voorbij zou komen rijden.
michelle 11 November 2009
Gave foto :)
Piet 12 November 2009
Hier houd ik van. Ik mag graag iemand op het verkeerde been zetten, maar als het mijzelf overkomt kan ik daar ook plezier in hebben.
marco.p 12 November 2009
Ha,ha ik ga weer mee met Piet / ik had dat van die fotograaf en model wel verwacht ,maar van die roodharige jongen op een zwart paard niet direct.

Trefwoorden
binnen ruit