Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 23
Otto Vosveld

zo mooi.......

.....is de Hedwige-polder nu ! Hoe straks......??

11 reacties

Eddy Kroes 10 October 2009
Ook ik vind het verschrikkelijk spijtig dat het zo is gelopen,protest zal wel niet meer helpen.
ikke 10 October 2009
niet meer helpen? we moeten zo lang mogelijk blijven protersteren tegen die achterlijke ideeen van het kabinet, geen enkele weldenkende zeeuw wil ook maar iets ontpolderen en dat schijnheilige gezwam van balkenende doet er ook geen goed aan, durft hij zich nog zeeuw te noemen ?
frans 10 October 2009
dat is de schuld van de Z M F
Sanne 10 October 2009
Wordt nog mooier na ontpoldering idioten
frans 10 October 2009
welke idioot maakt die opmerking??
Johan 10 October 2009
Terechte opmerking Frans
joopf 10 October 2009
Straks kun je genieten van velden met distels, brandnetels en dat soort ongein. En Sanne, waarom gelijk van die grote woorden? Iedereen begrijpt toch dat ontpolderen in Zeeland volstrekt tegennatuurlijk is?
Sanne 11 October 2009
Iedereen ? Uit "de stemming" van vorige week begrepen dat toch nog 35 % voor is en dan praten we nog niet eens over diegenen die het zinloos vinden een enquete in te vullen. En wat is er prachtig aan een Zeeuws Vlaamse polder die door over-verkaveling verworden is tot het meest saaie landschap wat maar denkbaar is met muren van mais (uitzicht 2 meter) of met linialen getrokken afzichtelijke kilometers lange wegen ?
Otto Vosveld 11 October 2009
Eens proberen, met andere ogen naar Zeeuws-Vlaanderen te kijken, Sanne, misschien zie je dan het moois, dat wij wel zien, ook.... !
P. Verdurmen 11 October 2009
Sorry Otto Vosveld, maar ik vind dat Sanne absoluut een punt heeft. Een saaier landschap dan Z-Vl polders is nergens anders te vinden. Gelukkig dat er iemand is die dat ook nog wil zeggen.En ik denk dat ze wil zeggen dat er ook nog een soort "zwijgende meerderheid" bestaat die het verder een zorg zal zijn en niet met de schreeuwers mee wil lopen. Laat maar lekker ontpolderen, gezond verstand heeft gewonnen.
Sanne 12 October 2009
Prima Kees en laat de Cloedt maar doorgaan met dieren afschieten in "zijn"polder en zijn polo paarden mishandelen. Goed gezien jochie !