Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 43
Otto Vosveld

niet te geloven !!......

26 reacties

sonja 10 October 2009
Nee, dit is zeker niet te geloven!!!
Jaap 10 October 2009
dit kabinet geeft schijnbaar niets om de burgers , J.P Balkenende is toch ook een zeeuw je zou het niet zeggen, ik schaam me voor dit kabinet, we moeten ons niet onder laten sneeuwen, actie actie actie.
agnes 10 October 2009
Verschrikkelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marco.p 10 October 2009
Belachelijk met de B van J.P . / niet te geloven dat zelfs in tijden van recessie,en zeker voor zo'n klein landje : dat men goede grond onder water wil gaan zetten.
mage 10 October 2009
Echt niet te geloven verschrikkelijk!!!!!!!!
Eddy Kroes 10 October 2009
Ze hebben gewoon toe gegeven aan die havenbaronnen,daar komt Jan met de pet toch niet tussen.het was al lang geregeld.
Nel 10 October 2009
Waarom zeuren????, als er verkiezingen zijn rent iedere Zeeuw toch weer snel naar het vakje CDA. Heel Zeeland hangt vol met posters van de kop van Balkenende en nu doet dit kabinet iets anders dan verwacht en Zeeland gaat mokken. Niet doen hoor, jullie hebben massaal gestemd op deze oplichters......(misschien een lesje voor de volgende keer?).
Cor 10 October 2009
Was Fortuin er nog maar , dan was dit zooitje nooit aan de macht gekomen. Hadden de banken ook geen steun gekregen en de polder niet onderwater.
Annelies 10 October 2009
een klap in het gezicht voor alle Zeeuwen en zij die zoveel actie hebben gevoerd voor het behoud van de polder. Al dat politieke gekonkel, bah!
Jammer. 10 October 2009
Jammer dat deze Foto-side nu ook al voor politieke discussie gebruikt wordt ., zijn daar niet genoeg andere fora voor?
nel 10 October 2009
"Jammer", dit kan niet genoeg onder de aandacht gebracht worden op wat voor forum dan ook. Deze reactie van jou is typisch de reactie van een "slaper" en niet oplettende burger. Wakker worden zou ik zo zeggen....
jj 10 October 2009
wat verwachten jullie nou ????????????? waren het niet de zeeuwen die massaal op een cda stemden. en wanneer er weer gestemd mag worden. stemmen de zeeuwen weer massaal op het cda. EIGEN SCHULD .
anna 10 October 2009
ik weet zeker dat de mopperaars op het cda hebben gestemd. waarschijnlijk omdat ze kunnen blijven klagen, is het niet om de dure euro, de dure zorgverzekering dan wel om een ontpoldering, stem dan geen cda,
Jan Verhoosel 10 October 2009
Ontpoldering is overwinning voor het gezond verstand. Laat de niet al te snuggeren maar verder huppelen in het kiel zog van roepers als M. de F. c.s. die nauwelijks weten waar ze het over hebben.
Cor S 10 October 2009
Mooie foto mijnheer Vosveld ! Je hebt er echt verstand van.
boer mieras 10 October 2009
laat ze maar lekker ontpolderen ,dan wordt de prijs van grond als maar hoger en dat is mooi meegenomen waneer ik mijn boerderij ga verkopen . KASSA KASSA
maurits 10 October 2009
De opmerkingen van sommige mensen hier bevestigen wederom de algemene gedachte over Zeeuwen "domme mensen uit een achtergebleven gebied".
de partij 11 October 2009
STEM PVV
jan 11 October 2009
Nooit op de site gestaan en nu een grote mond weg er mee
albert 11 October 2009
Sommige mensen, zie een bericht boven, proberen iemand als dom af te schilderen in deze kwestie, wat die Balkenende en Verburg doen dat is dom, wat Magda doet is iets wat heel normaal is, blijf af van dit mooie gebied, toegeven aan Belgen die dan weer een haven erbij kunnen maken dat is echt dom. Zeeuwen leef mee met je mensen, er zijn erbij die dat niet doen en dat is pas echt dom.
Johan 11 October 2009
Wat wil je nu eigenlijk vertellen Albert ? Wat minder warrig verhaal a.u.b.
Roger 12 October 2009
Jammer van de slechte belichting op deze foto, maar voor de rest is het wel een heel erg origineel idee een foto van de voorpagina van een krant te delen met ons hier op het forum. Ik dacht dat altijd dat dit soort foto´s alleen bij ontvoeringen werden gebruikt, maar zie aan ook op een foto-forum wekken schlecht gefotografeerde items toch de interesse van sommige... ik geef deze foto een 3,5 van 10 (vanwege de belichting en slechte kleurinstelling)
Annemarie 12 October 2009
Is voor deze "fotograaf"niet eens erg slecht
Otto Vosveld 13 October 2009
Dank voor de reacties, allemaal ! Ik heb deze foto uiteraard niet geplaatst met het idee, dat ik iets van kwaliteit liet zien. Hier ging het natuurlijk om het "verhaal "er achter. Maar ja, dat valt kennelijk bij sommigen niet zo in goede aarde..... jammer.
Charles 13 October 2009
Ik kan uit 2 paar ogen kijken 1.ja beter voor het waterniveau en mooi natuurgebiedje, 2, Hier staat net mijn boerderijtje (niet echt hoor) maar zo zie je maar weer je zal er maar net zitten maar ik ben niet echt een zeeuw en sorry voor sommige mensen ik ziet er persoonlijk niet heel erg mee ik zal er niet van waker liggen maar als je er net je land hebt tja. dan leef ik met je mee, Gr. Frank
Charles 13 October 2009
Frank noemt iedereen me vandaar;)