Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Anneke Bakx

Marathon!!!???

Deze foto plaats ik om te vragen wat eigenlijk de reden was van het afgelopen weekend, van die enorme hausse marathonfoto's.?Weet iemand dat? Ik heb het nergens kunnen vinden

7 reacties

Elvira Taelman uit Terneuzen 07 October 2009
Omdat misschien meer mensen met deze vraag zitten, stuur ik je het volgende bericht dat ik op maandag 5 oktober 2009 om 15 uur ontving. (Misschien doordat ik een berichtje naar Zeeland-omroep heb gemaild) Ik citeer lettelijk: U heeft op 3-10-2009 om 9.42:11 een vraag gesteld met referentienummer 409120. Er is vanaf een mobiele telefoon een aantal foto's geupload naar onze webside en in een loop blijven hangen. Hierdoor werden deze foto's onnodig meerdere keren op onze fotopagina geplaatst wat uiteraard niet de bedoeling is geweest. Inmiddels zijn deze foto's van onze webside verwijderd en hebben wij een beperking toegepast met het uploaden van meerdere foto's. Wij danken u voor uw betrokkenheid op onze fotopagina en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Met vriendelijke groet Frans Bart Zeelandnet BV Webmaster Team Delta comfort Ik hoop dat jij en andere mensen wat hebben aan het antwoord van Zeelandnet. Ik ben in ieder geval blij met dit bericht. Hopelijk gaat nu alles goed en gebeurt het niet meer. We kunnen weer genieten van de mooie foto's die naar Zeeland Foto gestuurd worden.
Adri Joosse 07 October 2009
Leuke foto Anneke en hij levert ook meteen wat op. Bedankt Elvira. Ik vind het overigens jammer dat de webmaster niet zelf deze boodschap direct op de fotosite heeft gezet !
Miranda 07 October 2009
Precies, Elvira. Datzelfde bericht kreeg ik ook. Waarschijnlijk heeft iedereen het gekregen die een mail naar de webmaster heeft gestuurd. Ik stuurde er twee en kreeg twee x precies hetzelfde (automatische) antwoord. Een loop ligt aan de telefoonprovider van degene die ze stuurde. Dus niet aan zeelandnet. Ik heb het ook wel een gehad met een gewone sms. Die kreeg ik toen wel 40 x binnen. Dezelfde dus. Daar werd ik ook chagrijnig van. :-)
tiscrea © 07 October 2009
Op mijn vervolgvraag aan Zeelandnet hoeveel foto's er dan nu pp/pd geupload mogen worden heb ik nog geen antwoord ontvangen. Was handig geweest als dat gelijk vermeld was èn op de fotosite was geplaatst.
tiscrea © 07 October 2009
Grrrrrrrrr, normale leestekens doen het hier niet altijd even goed. Ik bedoelde dus gewoon: Was handig geweest als dat gelijk vermeld was en op de fotosite was geplaatst.
tiscrea © 07 October 2009
Overigens is ene Essie ook behoorlijk aan het uploaden geweest in het zwart-wit. Kijk: een hobby hebben is leuk, maar wat moet een ander nou met foto na foto van rennende mensen die ze helemaal niet kennen? Waarom worden die fotoreeksen niet op een site voor liefhebbers geplaatst?. Ik ben zo langzamerhand doodmoe van welke marathon dan ook en ik heb niet eens meegelopen! Men kijkt niet naar foto's van anderen die al geplaatst zijn, de eigen foto's zijn veel belangrijker en zullen en moeten erbij gezet worden.
Anneke Bakx 07 October 2009
Bedankt voor de service, Elvira!!! Ik had al op Zeelandnet gezocht en ook al het nieuws van Omroep Zeeland bekeken!!! Ik had idd wel een berichtje van Zeelandnet verwacht op de home-page b.v.

Trefwoorden
krabben