Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Arja

The face of an Opera Queen?

7 reacties

molly 11 June 2008
Waarom die titel?
piet 12 June 2008
Erg jammer. Als je zoiets fotografeert, zet dan het hele dier er op, of een detail. Die geamputeerde poten en achterlijf maken het niet interessanter. Nogmaals, jammer.
Arja 12 June 2008
Molly,het gezicht(kop)deed mij enigszinds denken aan de de opera Die Fledermaus (balscene)waarbij de soprane een maskertje draagt en een beetje aan de rockgroep Queen.Met name het maskeren,verder gaat de vergelijking natuurlijk niet.
Arja 12 June 2008
Piet,jouw mening intresseert me niet.
piet 12 June 2008
Goed te weten. Deze reacties lezend, zal het iedereen duidelijk zijn, dat dit meer over jou, dan over mij zegt. Als jij je foto zo OK vindt, dan is hij ook OK. Het enige wat mij interesseerd, is, medeamateurfotografen te laten profiteren van mijn 40 jarige ervaring. Je zult geen reacties van mij op je foto's meer zien, mocht dat wel het geval zijn, dan is dat het gevolg van een blackout mijnerzijds, (wat gezien mijn leeftijd zomaar zou kunnen), en kun je er gewoon overheen lezen. Natuurlijk zijn er meer, die Piet heten, maar dat zul je voor lief moeten nemen.
Arja 13 June 2008
HOERA,HOERA,HOERA,laat criticus ook maar weg en Jans ook.Na 40 jaar wordt het misschien wel eens tijd voor een nieuwe kijk.Bovenal snap ik niet,dat je in die 40 jaar,niet eens geleerd hebt om je mond pas open te doen als je iets gevraagd wordt.Vwb.mezelf ik ben helemaal geen amateur fotograaf.Als ik dat wel wilde zijn,werd ik lid van een leuke fotoclub.En dat "mede",dat kun je helemaal wel schudden.Iemand die zich zo nadrukkelijk profileert,komt mijn leven niet in.
piet 14 June 2008
Beloofd is beloofd, ik zal het niet meer over je foto hebben. Er onder las ik, met nogal grote letters, "Uw reactie op deze foto". Dit slaat op je mond pas opendoen, als je iets gevraagd wordt. Bovendien zou je die wijsheid op jezelf kunnen toepassen. Als je geen amateurfotograaf bent, moet je een prof zijn, en ik ben verwaand genoeg, om te denken, dat die me gelijk zou geven. Alleen dwazen denken, dat ze de wijsheid in pacht hebben, en dat ze niets meer van anderen kunnen leren. Ik wil nog iets, maar dat is dan ook het laatste over je werk zeggen, als je het niet wilt zien, sla het dan maar over, eigenlijk had ik dat in mijn eerste reactie moeten zeggen, je fotografeert absoluut niet beroerd.