Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Anneke Bakx

Cadzand richting Nieuwvliet 3

Bewerkt, gesneden. Zo beter, Piet?

7 reacties

Piet 20 May 2008
Iets te zuinig, Anneke, dat hoekje rechtsonder mag er ook nog af. Maar, erg mooi geworden. Wat vind je er eigenlijk zelf van?
Anneke Bakx 20 May 2008
Ja, ik ben zeer tevreden hierover. Bedankt voor de hulp, Piet. Tot de volgende...
criticus 20 May 2008
Sorry,dat ik het zeg Mevr.Bakx.Maar deze foto met uw huidige manipulatie lijkt nu heel veel op uw foto 6305.(kijk alleen al bij "verwante foto's" ).Jammer.Tenzij het uw bedoeling was om uw foto's meerdere keren te kunnen plaatsen? Dan adviseer ik u er eerst nog wat af te sijden,er weer iets bij te doen,de kleuren te wijzigen,een scheepje er in te zetten,etc.etc.
Johan 28 May 2008
Uhu....Anneke en Piet, krijg ook een beetje de indruk dat ik hier op een ongevraagde fotocursus zit. Dacht dat het de bedoeling was er fotos op te plaatsen die je zelf leuk vind en met anderen wil delen!! Maar randje eraf en beetje meer en minder begint echt te vervelen. koop eens een goed boek digitaal-fotograferen. Wordt lid van een fotoclub, of ga gezellig met elkaar rond de tafel zitten!!
Emelie 29 May 2008
Wees blij dat deze fotoalbum zo in leven wordt gehouden. Een vrouw die graag foto's maakt wordt geholpen door een kenner waardoor de foto's nog mooier worden. Dat zorgt toch voor nog meer mooie foto's van Anneke in de toekomst?! Ik zou zeggen, ga vooral zo door :).
molly 29 May 2008
Ik zie vaak dat anderen er dan ook tegelijkertijd van leren. Wat is daar verkeerd aan?
Anneke Bakx 09 July 2008
Het is niet verplicht de commentaren te lezen, hoor! We leven in een vrij land.

Trefwoorden
strand-zee-cadzand