Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 0
Anneke Bakx

Kreek bij Aardenburg

Richting Bakkersdam

8 reacties

Piet 19 May 2008
Wel weer een beetje veel weg. Schuif eens naar onder, dan kun je zien, hoeveel er af mag. Verder prima.
Anneke Bakx 21 May 2008
Jawel, maar ik vond die groene, hoe noem je die, hekken ook leuk..
Piet 22 May 2008
Minstens een beetje gelijk heb je.
Johan 28 May 2008
Jullie zouden beter eens een middagje met elkaar op de koffie gaan en alle randjes met elkaar bespreken. En of een fotocursus volgen. Begint toch echt wel irritant te worden hoor die dialoog van jullie welke iedereen moet lezen!! Grrrrr
piet 02 June 2008
Het is een beetje moeilijk, me voor te stellen, dat wie dan ook, een ander kan verplichten, wat dan ook te lezen. Als je denkt er niets van op te steken, kun je je tijd wel beter gebruiken. Maar op de koffie gaan vind ik eigenlijk geeneens zo'n gek idee. Bedankt voor de tip! Kom je dan ook? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, zegt het spreekwoord.
Johan 04 June 2008
Zo te lezen begrijp je wel degelijk wat ik bedoel, 't Is geen verplichting hoor om bij iedere foto je goedbedoelde ongevraagde "belerende" opmeringen te schrijven (:-(( Je kan geen foto aanklikken of de naam Piet staat er wel bij. Er niets bijzetten is ook een verdienste. Want er zijn mensen die vanwege jouw opmerkingen geen foto's meer plaatsen. Laat mensen in hun waarde en begin eerst eens met je eigen foto's te corrigeren.
Ellen 04 June 2008
Johan ik vind dat je gelijk hebt, de opmerkingen van Piet zijn niet leuk meer en puur zijn mening. Het is beter mensen die foto's plaatsen te complimenteren. Als je een andere mening hebt over een foto onthou je dan van commentaar, vaak zegt dat meer dan woorden!!
Anneke Bakx 04 July 2008
Jongens, Piet heeft het tegen mij en ik vind het totaal geen probleem, want het is opbouwende kritiek. Daar kan ik iets mee (of ik laat het). Dat kan ik van sommigen kritiek niet zeggen... Om op een club te gaan zie ik (nog) niet zitten. Ik heb een heel eenvoudig toestelletje en ik vind het erg leuk om te doen. So what?

Trefwoorden
kreek