Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Frans Leijnse

Zoek het op in Middelburg

Pereeltje in Middelburg

6 reacties

Piet 12 May 2008
Slordige opname van een interessant object. Het zou geen moeite moeten zijn, om de camera te draaien, dan past het hele gebouw in het kader. Waarschijnlijk moet het geheel dan wel iets donkerder worden, om de lichtere delen doortekend te krijgen.
Ada 17 May 2008
Ik vind het een mooie opname
Sjors 19 May 2008
Ik vind het ook een hele mooie opname hoor. Piet heeft geen enkel respect voor de maker(s) van foto's. (zie zijn commentaren bij de overige foto's). Over on-verdraagzaam gesproken. De maker weet vast ook wel dat het ook anders kan! Iedereen doet het toch op zijn eigen manier!
Piet 22 May 2008
Voor Sjors. Je refereert aan commentaren bij andere foto's. Als je dan kennelijk zoveel commentaren gelezen hebt, kan het je niet ontgaan zijn, dat ik diverse bedankjes gekregen heb. Daarvoor doe ik het. Als er mensen zijn, die geen prijs stellen op commentaar, of alleen een schouderklopje willen, die ik, zoals je zelf ook kunt constateren, ook uitdeel, kunnen ze dat laten weten, ik zal dan geen commentaar meer geven. Als mijn commentaar je ergert, kun je het ook ongelezen laten. Overigens kan ik me niet herinneren al een foto van Sjors gezien of becommentarieerd te hebben
Frans leijnse 26 May 2008
Mensen bedankt voor uw steun de foto heb ik genomen om de bouw er van niets anders ik vond het intersant om dit zo op de foto te zetten maar ik hou wel van commentaar dus ga gerust verder voor sjors toch bedankt voor jou steun maar ik was niet kwaad hoor meschien is piet wel een foto graaf ik ben maar een hobbyist aan jullie beiden de vriendelijke groeten frans Leijnse
piet 03 June 2008
Fijn, dat je zelf ook even reageert, Frans. Ik ben geen fotograaf, maar net als jij een amateur. Mogelijk leg ik de lat iets hoger dan jij maar dat heeft in feite niets te betekenen. Mijn enige bedoeling is medeamateurs te laten zien, hoe ze op een simpele manier hun hobby op een hoger plan kunnen brengen, als ze dat al zouden willen. Als je meer dan je eigen foto's bekijkt, heb je kunnen zien, dat verschillende amateurfotografen mijn inbreng op prijs stellen. Meestal geef ik alleen maar tips, zoals in dit geval. Pas als je mijn tips opvolgt, kun je zien, of ze voor jou persoonlijk wat waard zijn. Doe er gewoon mee, wat je wilt, mijn zegen heb je.

Trefwoorden
middelburg