Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 20
Robin

Boulevard

10 reacties

Piet 11 May 2008
Als je de foto van een afstand bekijkt, lijkt het heel wat, de opbouw is goed, de reflectie in het water is ok, maar NIKS is scherp. Ik zou zeggen, nog eens overdoen, maar dan met statief, en eventueel manueel scherpstellen.
Wandonly 11 May 2008
Letterlijk en figuurlijk een schitterende foto uit hedentijd.Stralend licht krijg je in dit geval nooit helemaal scherp.Dat heeft te maken met de snelheid van het licht,de duisternis rondom en de reactie van de camera daarop.Het mooie is echter dat dat juist een speciaal effect aan een foto geeft. Voor mij,gaat ie rechtstreeks in m'n fotoboek. P.S.Laat Piet maar lullen,zijn achternaam is Lut.
Piet 12 May 2008
Toch heb ik van ditzelfde onderwerp, onder vergelijkbare omstandigheden, al een scherpe foto gezien, maar als je het niet probeert, zul je het nooit weten.
Wandonly 12 May 2008
Dat kan best zijn Piet,laat zien dan.Dezelfde omstandigheden krijg je natuurlijk nooit meer terug.Je neemt een foto op een bepaald moment en dat is het.Voor mij is het nog steeds een prachtige foto.Ik heb hem ook uitgeprint op A4 formaat,op melkwitte folie en met zacht (boven)licht is het gewoon hardstikke mooi.Prachtige schemerlamp. Trouwens,het gaat zo onderhand wel op een Forum lijken.
Piet 12 May 2008
De foto die ik bedoel, is niet de mijne , maar laten we het er op houden, dat jij mijn visie respecteert en ik de jouwe,OK?
criticus 13 May 2008
Piet heeft helemaal gelijk, de foto is gewoon niet scherp. moet echt vanaf statief
Wandonly 13 May 2008
criticus is Piet zelf, zelfde IP.Je zou het toch laten rusten Piet?Tsonge wat flauw zeg.
criticus 13 May 2008
wandonly, maak jezelf niet belachelijk. En van computers heb je ook al geen verstand..... criticus is criticus en zeker niet Piet!!..... Ik daag je uit de I.P.'s hier te publiceren, kom maar met bewijzen dat ik en Piet dezelfde zijn.... dit is gepost onder IP 91.121.102.64 :)
Stop 15 May 2008
Stop toch met deze discussie, over smaak valt niet te discusseren. Onder omstandigheden gemaakt is dit een mooie foto. Mogelijk is de volgende beter of anders, maar dan kan je weer discusseren over een voor en een achtergrondje, een horizon of een spiegeling. Je vind um mooi of niet mooi, wat maakt het uit. Het is net (als) kunst. De maker is de eigenaar en die deelt zijn kreativiteit met jullie. Gewoon naar kijken meer niet!!
Wandonly 17 May 2008
Goede tekst "Stop",ik ga er geheel mee accoord.Sorry voor de overlast.